van begin tot eind een kundige, vriendelijke benadering, met heldere informatie. prima planning en adequate follow-up. en nu zit ik met een fijn koppel apparaatjes. je voelt je gehoord! :)
Company replied
De spontane medewerkster, B.J.M. Hoed heeft mij (gelukkig) weten te overtuigen om het juiste hoortoestel te kiezen. Ik ben dik tevreden.
Company replied
Winkel is meestal gesloten als je belt krijg je het hoofdkantoor aan de lijn voor een afspraak duurt veel te lang voordat je terecht kunt voor hulp.Slechte service kan de winkel aan de zonnelaan nooit... See more
Company replied
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Written by the company

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Zonnelaan 281B, 9742BG, Groningen, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Slechte service ..op het grove af.
Personeel ( vrouw in de 60) in Paddepoel bij Schoonenberg kwam pas 5 minuten later achter uit de winkel om ons te helpen.
Ze zei :wat doen jullie allemaal hier?? Ik zei we kijken bij de gehoorbescherming .
De vrouw zei nou ja zeg alles beweegt en je mag het niet aanraken .
Ik zei nou dan moet je maar eerder komen ...en nu hoef ik hier verder niets en nooit meer .
Slechte service slecht personeel ..uit de hoogte en grof in de mond .

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Groningen Zonnelaan
Vriendelijk, behulpzaam, nadeel is dat het inloopspreekuur is gewijzigd in het maken van een afspraak. Resultaat is dat je lang moet wachten op een afspraak.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Groningen Zonnelaan
Veel tijd besteed voor het optimaliseren van het aanpassen van de apparaten , ben nu super tevreden
Werd goed voorgelicht en prettig geholpen . Nemen alle tijd voor je .

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Groningen Zonnelaan
Persoonlijke, rustige, geduldige benadering.
Professioneel. Uitgebreid onderzoek. Net zo compleet als bij de KNO-arts in het ziekenhuis.
Hele goede voorlichting samen met uitgebreide documentatie.
Zéér tevreden ! Bedankt Ingrid.
Ik ben geen klant. Maar vind het wel fijn als ik niet met een onverschillige verkoper wordt geconfronteerd. Een kleine service vraag. Afdoen met komt u maar terug tussen 4 en 5. Kom op zeg. De reclame op tv is vele malen beter. Teleurstellend!

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Groningen Zonnelaan
Goede en duidelijke uitleg. De mogelijkheden die er zijn met de gehoorapparaten worden goed besproken. Om te wennen heb je ruim de tijd.
Een hele vriendelijke vrouw die mij hielp. Ze keek goed wat bij mij paste.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Groningen Zonnelaan
Er werd goede voorlichting gegeven over de werking van de gehoorapparaten.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Groningen Zonnelaan
Goede audiciens.Ze luisteren naar je op je vragen

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Groningen Zonnelaan
Een trouwe klant ben ik, ik heb nu mijn derde gehoorapparaat van Schoonenberg. Ik ken de twee medewerkers dus wel, ook al als ik tijdens het hulp uur kom vanaf 16.00 uur. Ik vind beide medewerkers vriendelijk, efficiënt en toch ook bereid tot een praatje tussen door. Er is goede informatie, maar ik ben natuurlijk zelf ook op zoek gegaan en dus ging alles gemakkelijk. Het gaat om meerdere keren , in december 2022.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Groningen Zonnelaan
Tot dusver eerlijke mening gekregen over kwaliteit hoortoestel.Zeker zeer klantgericht geholpen .Duidelijke gebruik uitleg.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Groningen Zonnelaan
Ben bij 3 andere winkels geweest en heb me laten informeren over de hoortoestellen . Ik vond dat Schoonberg het beste uit het verf kwam . Zij testen en luisteren op een goed uit leg ,die de mensen aan geven wat hun problemen zijn met hun gehoor .
Ik heb aldoor met dezelfde medewerker te maken gehad. Deze was duidelijk, geduldig en kundig.
Vriendelijke behulpzame man.
Duidelijk en netjes
Dat gaat niet op voor de website van schoonenberg, werd lichtelijk agressief en heb het opgegeven.
Minder leuk is dat de winkel dan ook telefonisch gewoon niet te bereiken is. Hij vond dit ook.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Groningen Zonnelaan
Ik ben goed en klant vriendelijk behandeld door een professionele medewerker van Schoonenberg

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Groningen Zonnelaan
Vorig jaar, ik meen in september eerste kontakt. Na onderzoek bij KNO terug en toestel uitgezocht.goedemuitleg over werking en mogelijkheden. Door prive omstandigheden was het niet mogelijk om de toestellen op te halen. Was geen probleem. Zelf aangeven wanneer het kon. In juni kontakt opgenomen en afspraak gemaakt. Heb de toestellen drie weken gebruikt en nu definitief genomen. Prima uitleg en antwoord op mijn vragen. Kortom, zeer tevreden.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Groningen Zonnelaan
Professionele en prettige behandeling. Deskundig advies gekregen over de mogelijkheden van hoorapparaten, gekochte apparaat voldoet aan de verwachting.