Mijn man ging vanmiddag even bij Schoonenberg langs aan het slotplantsoen in Meppel. Hij wilde graag een afspraak maken. Hij houd van persoonlijk contact. Heeft een hekel aan computers. Er waren twee... See more
Company replied
Ik ben erg tevreden over de service van Schoonenberg Hoorsupport. Er werd echt goed naar mij en mijn hulpvraag geluisterd, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Daarnaast kreeg ik de mogelijkheid om he... See more
Company replied
Van tevoren kon je alles al op de pc invullen, en al heel veel op de site beantwoord krijgen. De uitleg van de audicien was uitstekend en duidelijk. Er bleven geen onbeantwoorde vragen achter en er w... See more
Company replied
Er werd ruim de tijd genomen om alles uit te leggen. Vriendelijk en duidelijk. Voldoende tijd om het in diverse situaties uit te proberen. Het toestel bevalt prima en voor mijn overgevoeligheid vo... See more
Company replied
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Written by the company

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Slotplantsoen 1, 7941LP, Meppel, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Service met een hoofdletter S!!!!
Werd uitstekend geholpen en voorgelicht en gaf een zeer goed resultaat. Een openbaring in goed horen.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Meppel Slotplantsoen
Sinds Karlijn weg is is het niet meer wat geweest is en kan men geen goed passend oorstukje meer maken waardoor het horen optimaal is (filiaal Meppel). Al zo vaak terug geweest, wegens ontsteking oorschelp omdat het steeds te strak zat. Daarna werd er te veel afgeslepen en moest er weer een nieuwe gemaakt worden omdat het weer niet paste, de keren daarna lukte het ook niet om een oorstukje te krijgen dat paste en uiteindelijk bij een andere zelfstandig audicien laten maken tegen betaling uit pure wanhoop (oorstukje krijgt men doorgaans vergoed). Het heeft onnodig geld gekost, ook door het steeds heen en weer reizen.
Heb het gevoel dat ze je voortaan liever zien gaan dan komen als er iets is wat ze zelf veroorzaakt hebben.
Het serviceuur vind ik beperkt en lastig, er is ook steeds ander personeel en in slechts een uur tijd mag men alle problemen oplossen van degenen die zitten te wachten, maar een afspraak maken voor een ander tijdstip was tot nu toe beter gelukt dan in het filiaal van Zwolle. Ook door onverschilligheid zoals men de laatste tijd werkt heeft ervoor gezorgd dat ik me niet meer welkom en serieus genomen voel als patiënt/klant. Laatste keer toen er wat vervangen moest worden werd gezegd is niet op voorraad, ondanks contact van te voren erover. Toen ik er wat van zei kon het ineens wel ter plekke vervangen worden. Schoonenberg was vroeger veel correcter en duidelijker helaas.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Meppel Slotplantsoen
De medewerkster was geduldig, professioneel en luisterde goed naar mijn wensen. Het in contact komen via een centraal punt vind ik niet prettig
Goed ontvangen. Vriendelijk en deskundig geholpen.
Wel had iets meer de nadruk op uitproberen gelegd kunnen worden. Van goedkoop naar duur.
Er werd ruim de tijd genomen om alles uit te leggen.
Vriendelijk en duidelijk.
Voldoende tijd om het in diverse situaties uit te proberen.
Het toestel bevalt prima en voor mijn overgevoeligheid voor harde geluiden werden goede aanpassingen gedaan.
Geniet van de muziek❣

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Meppel Slotplantsoen
De rekening ( betaling per ommegaande) werd tot 2 keer toe verstuurd voordat de koop rond was.
De vergoeding via de verzekeraar verloopt niet soepel.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Meppel Slotplantsoen
Gehoortoestellen functioneren tot tevredenheid evens de afhandeling en advies was prima.
Veel aandacht, goede uitleg, zeer klant vriendelijk. Ik kan Schoonenberg zeker aanbevelen
Het was zeer behulpzaam en duidelijk
Goede uitleg en service
Klantvriendelijk medewerksters in Meppel, telkens bereid je verder te helpen.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Meppel Slotplantsoen
Vriendelijk personeel goede uitleg over wat wel en niet kan.
Ik mocht 2 verschillende gehoorapparaten uitproberen, waarvoor ik ook ruim de tijd kreeg. De duurste was ook de beste,en een flink bedrag. De audicien heeft mij alles duidelijk uitgelegd en ik ben er blij mee.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Meppel Slotplantsoen
Vriendelijk personeel,alles goed uitgelegd over wat er mogelijk is.
goede begeleiding en meting en het gehoor apparaten bevallen goed

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Meppel Slotplantsoen
Klantvriendelijk, goed advies. 14 dagen uitproberen. Informatie over Hoorpakket ok. Goede korting actie.
Kortom prima geholpen!

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Meppel Slotplantsoen
Vriendelijk en vakkundig geholpen . Ik hoor de vogeltjes weer fluiten en sjilpen, die ik een lange tijd niet mee had gehoord.