Ooit Schoonenberg o.a. gekozen omdat er dagelijks een inloopspreekuur was. Is zeer handig omdat het niet noodzakelijk is om een afspraak te maken.Maar dat is helaas afgeschaft. Iets wat klantvriendel... See more
Company replied
De zeer vriendelijke, betrokken en deskundige medewerkster heeft mij goed geadviseerd en geholpen. Het gehoorapparaat voldoet aan al mijn wensen. Ik kan de discussies op tv weer volgen, geniet van muz... See more
In alle rust werd er gezocht naar de best passende oplossing voor mijn gehoorprobleem. Alles werd bijzonder goed uitgelegd. Ik heb meerdere toestellen mogen proberen om tot een juiste keuze te komen e... See more
Company replied
Na mijn eerste ervaring 5 jaar geleden met gehoor problemen goed geholpen. Nu weer terug ook weer goed geholpen zij het soms wat zeer gehaast maar dat komt door een personeel tekort (waar niet). Ook e... See more
Company replied
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Written by the company

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Dr. Kuyperstraat 24, 4001CM, Tiel, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
jullie hebben ons goed geholpen en uit gelegd hoe het er aan toe gaat.
en als er wat mee is dan kunnen wij bellen en worden
wij van goede oplossingen voorzien.
Als je wil weten wat klantvriendelijkheid is ga dan ( onder voorwaarde van noodzaak) naar Schoonenberg in Tiel. Een douche van hulp en zorgzaamheid dus een verademing om mee te maken.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Tiel Dr. Kuyperstraat
Zij zijn zeer vakkundig en behulpzaam
Niets is te veel een luisterend oor doet alles

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Tiel Dr. Kuyperstraat
We zijn super goed geholpen en mijn man heeft nu mooie oplaadbare hoortoestellen. En veel beter horen!
Uitstekend (vriendelijk en deskundig) geholpen door Ilse!

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Tiel Dr. Kuyperstraat
Correct, goede behandeling en informatie over de mogelijkheden die er zijn.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Tiel Dr. Kuyperstraat
Je wordt vriendelijk en netjes te woord gestaan.
De service is ook perfect

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Tiel Dr. Kuyperstraat
Ik ben erg tevreden. Er wordt zeer uitgebreid vertelt wat de mogelijkheden zijn. Zeer vriendelijke mensen. Uitstekende service. Ze nemen de tijd.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Tiel Dr. Kuyperstraat
Ik ben zeer tevreden met het advies, uitleg en service voor het aanmeten van de gehoortoestellen van mijn tante! Decgehoorapparaten zitten prima, helaas kan ze de ringleiding nu niet testen omdat ze door haar gezondheid geen gebruik kan maken van een bezoek aan de kerk!

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Tiel Dr. Kuyperstraat
Prima service en werken goed met kinderen die wat moeilijker zijn in de omgang. Nemen echt de tijd in zo'n situatie

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Tiel Dr. Kuyperstraat
Fantastisch en snel geholpen, heel erg behulpzaam personeel

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Tiel Dr. Kuyperstraat
Ik ben blij met mijn nieuwe hoortoestellen. Hoor beter, zitten beter en er zijn geen batterijen meer nodig. En aandacht voor mijn wensen.