See what reviewers are saying
CIndy uit Blokzijl. Samen met 2 buren gekozen voor de schuttinggigant. Oh wat een geweldige keuze is dat geweest. Mohamed en John, twee op elkaar ingestelde hardwerkende mannen. Vriendelijk correct.... See more
Company details
Written by the company
Schuttinggigant.com is de manier om makkelijk een prijs uit te rekenen voor uw schutting. Wij leveren, bezorgen en plaatsen schuttingen naar uw wens tegen een hoge kwaliteit! Wij van Schuttinggigant bestaan sinds 2015 en zijn ontstaan uit InVia Talentenfabriek. De InVia Talentenfabriek werkt met jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze jongeren hebben bij ons de mogelijkheid om door te groeien vanuit InVia naar Schuttinggigant. In 2012 zijn wij van Schuttinggigant de samenwerking aangegaan met een houthandel in de regio waarvoor we schuttingen zijn gaan plaatsen. In 2015 is de naam Schuttinggigant tot stand gekomen en is de unieke online calculator ontwikkeld. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig de beste prijs berekenen voor een complete schutting naar wens.
Contact info
Handelsweg 11, 7671 DB, Vriezenveen, Netherlands
- 0857734400
- info@schuttinggigant.com
- schuttinggigant.com
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Vestiging bezocht
Vestiging bezocht, offerte laten maken onder voorbehoud van bekijken locatie en verwijdering werkzaamheden. Op afgesproken tijdstip niemand, gebeld....zijn onderweg, na 1.5 uur locatie bekeken. Opvallend niets nagemeten...alles bekeken geen probleem definitieve offerte volgt. Na 3 dage
dagen maar opnieuw gebeld....zijn er mee bezig, nemen contact op. TOT OP HEDEN NIETS MEER GEHOORD
Advies, ga voor een gerenommeerd bedrijf!!!!
Heel tevreden over Schuttinggigant
We zijn heel tevreden over de schutting die Schuttinggigant bij ons geplaatst heeft. Dit door de vriendelijkheid in het contact vooraf, de fijne en kundige monteurs en de superstrak geplaatste schutting. Wat ons betreft een aanrader.
Persoonlijk, kwaliteit en topbedrijf!
Wij zijn ontzettend tevreden over Schuttinggigant! Vanaf het eerste contact tot aan de plaatsing is alles perfect verlopen. Het persoonlijke advies dat we kregen was heel waardevol: er werd echt geluisterd naar onze wensen en er werd meegedacht over de beste oplossing voor onze tuin.
We hebben prettig gewerkt met één vaste contactpersoon, dat was schijnbaar standaard bij hun, wat alles overzichtelijk en soepel maakte. De schutting is prachtig geplaatst – stevig, strak en precies zoals afgesproken. De materialen voelen degelijk aan en de afwerking is perfect.
Kortom: een betrouwbaar bedrijf met vakmensen die weten wat ze doen. Wij zouden Schuttinggigant zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die een nieuwe schutting wil laten plaatsen!
Zijn ook bij hun op locatie geweest in de montagehal en willen je ook graag laten zien waar ze alles maken, veel met jongens met een afstand tot de arbeidsmarkt, lauter positief over ze. Als ik niet bijna met pensioen was had ik er zelfs wel willen werken.
Had graag ook nog foto’s toegevoegd maar dat wil hier niet helaas.
Zeker 5 sterren!!!
Super meedenken van Schuttinggigant
Gisteren samen met Schuttinggigant gekeken naar de mogelijkheden voor een nette ombouw van de buitenunit van de warmtepomp in onze voortuin. Dankzij het super meedenken van Schuttinggigant hebben we zelf een prachtige ombouw geplaatst. Super blij mee!
NIET BELLEN als je geen standaard klus…
NIET BELLEN als je geen standaard klus hebt. Ze (Vriezenveen) zijn wezen kijken na de afspraak twee keer te hebben verplaatst. We zouden een offerte krijgen. Nooit meer iets weer gehoord. Wij moesten bellen om erachter te komen dat ze onze schutting niet willen plaatsen. Te moeilijk, denk ik.
Topbedrijf! Beste keuze
Kontakt opgenomen met Schuttinggigant ivm plaatsing schutting😉.
Snelle reactie van hun kant en fijne communicatie. De schutting is naar wens geplaatst maar aan de kant van de buurvrouw zaten er wat planken met scheurtjes. Op zich niet erg en het kon ook geen kwaad maar de planken worden toch vervangen om de buurvrouw echt helemaal tevreden te krijgen! Superrrr. Wij zijn heel erg blij met Schuttinggigant. Zo,n service vindt je tegenwoordig niet meer zo snel dus dank aan Jos en Rens van Schuttinggigant!
Zeer tevreden
Alles werd van A tot Z geregeld inclusief afvoer oude schutting en tuinhuisje. Professioneel uitgevoerd en vriendelijk en beleefd personeel!
Vandaag hebben ze weer een prachtige…
Vandaag hebben ze weer een prachtige schutting geplaatst!
De jongens waren zeer vriendelijk,en hebben netjes en secuur gewerkt!
Perfekt opgelost
Heeft even geduurd maar klachten tot volle tevredenheid opgelost. Deur weer mooi recht, verrotte deklat vervangen en scherm (tralie) vervangen door dicht scherm. En alles op afgesproken manier en tijd. Omdat ik een jaar moest wachten op de oplossing, uit coulance mij niets in rekening gebracht. Zo kan en hoort het dus. Vijf sterren dus alsnog!
Zeer prettige ervaring. Mooie 9m schutting
Zeer prettige ervaring met Schuttinggigant. Na uitgebreid onderzoek bij deze partij uitgekomen. Zeer prettige communicatie met kantoor en de montage ploeg. Leveren mooie spullen en denken goed met je mee. Uiteindelijk binnen 4 weken een prachtige schutting van 9 meter geplaatst. Zeer blij mee.
Jammer
Tot mijn verbazing zie ik dat mijn (en vele andere) negatieve google reviews verwijderd is op verzoek van dit bedrijf omdat ik geen klant ben dus de review vals zou zijn. Ook kan ik niet meer een nieuwe plaatsen bij de bedrijfspagina op google. Je hoeft geen klant te zijn om een geschil te hebben met elkaar en daarbij heb ik werkzaamheden verricht voor hun anno 2016 dus zou ik toch ook mee mogen praten. Kortom een bedrijf dat drukker is met imago dan met kwaliteit of problemen oplossen. Erg jammer dat ze dit zo aanpakken in plaats van te leren van slechte ervaringen! Mijn review was met betrekking tot een klacht over gedrag van hun personeel en een schending van de AVG met betrekking tot mijn gegevens en het misleiden van mijn oud werkgever tot het verkrijgen van die gegevens.
Een prachtresultaat
Na een heldere en vrijblijvende offerte, hebben we een nieuwe schutting met betonpalen laten plaatsen. Daarnaast ook twee overkappingen. Dit alles van douglas-hout. Een geweldig team, dat met de klant meedenkt. Warm aanbevolen!
Schutting op ongelijke tuindelen
Mohammed en zijn compaan hebben 12,5 mtr schutting supersnel geplaatst! 4,5 uur en het was gepiept, inclusief slopen en afvoeren oude schutting. Parel in de tuin nu terwijl hoogteverschil met buren ook nog overbrugd is. Chapeau Schuttinggigant!
Betrouwbaar
Hardwerkende, vriendelijke mensen. Mohammed en Frans hebben prachtig werk afgeleverd. Dit was onze 2e schutting die we door schuttinggigant hebben laten plaatsen, dat zegt genoeg.
Echt vakwerk!
Wij hebben samen met de buren 13 en 14 januari 2022 schuttingen laten plaatsen met betonplaten en palen.
Met houten schutting delen ertussen.
In totaal 38 meter.
Alles is keurig netjes verlopen en wij zijn enorm blij met het eindresultaat.
Krijgen ook veel complimenten van buren en mensen die langs lopen.
Zij noemen het allemaal vakwerk! En dat is het. Dit bedrijf is echt aan te bevelen.
AANRADER
top bedrijf die hun afspraken goed nakomen. Via hun website de calculator ingevuld waarna hun contact met mij hebben opgezocht. alles soepel verlopen en de schutting stond er binnen 1 dag in.
zeker een aanrader
In 1 woord "SUPER"!
In 1 woord "SUPER"!
Ze hebben bij mij en mijn buren in eerste instantie de schuttingen geplaatst (mei 2021). Iedereen was erg tevreden. Ze kwamen alle afspraken na. Daarna heb ik een overkapping door ze laten plaatsen. Eerst aangegeven hoe ik het ongeveer wilde hebben en hier hebben ze het ontwerp opgemaakt en goede tips gegeven. Ook het plaatsen van de overkapping verliep allemaal volgens afspraak (juni 2021). Vandaag wordt de glazenschuifwand geplaatst geheel volgens planning (juli 2021).
Samengevat:
- mooi is het concept van Schuttinggigant (lees dit vooral op hun site!)
- prijs/kwaliteit is goed
- komen afspraken na
- goed en net personeel (correct)
- zou ze zeker aanraden (ze ontzorgen)
Min punten
Wij hebben vorig jaar samen met de buren een nieuwe schutting laten zettendoor de schuttinggigant. Die schutting staat perfect.
Alleen hebben wij klei grond, en moesten ze bij ons van voor naar achter lopen.
Er lag een dikke mak klei op de bestrating maar...dat zouden ze allemaal schoon maken.
Dit is dus niet gebeurt.
Dit jaar wilde wij de achterkant van de tuin dezelfde schutting, 12 mtr.
Van de 6.5 delen staan er 3 flink niet waterpas, en de palen staan niet mooi in één lijn. Je kunt natuurlijk een slechte dag hebben, ik heb ze met foto's erbij ge-appt.
Ze hebben het gelezen maar reageren niet.
Daarna nogmaals gevraagd of ze er misschien op willen reageren, maar ik krijg geen reactie.
Door alle goede reviews de schuttinggigant gekozen, maar toch wel min punten.

Reply from Schuttinggigant BV
PETJE AF voor Schuttinggigant
PETJE AF voor Schuttinggigant. Absoluut een aanrader. Met 3 man in teamverband en precisie is er ruim 20 meter neer gezet naar volledige tevredenheid.
Bedankt harde werkers uit Twente.
Mooie strakke schutting
Vandaag onze schutting geplaatst door de Schutting Gigant, zeer tevreden, kwamen een kwartiertje later dan afgesproken, keurig gemeld, werkten vakkundig en snel, zeer vriendelijke jongens, Mohammed en Chris, harde werkers. Zonder meer aan te raden!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.