Select køreskole fik mig gennem teoriprøven og kørekortet på først gang og jeg har været glad for min oplevelse med både teorien og kørslen. Hvis du leder efter en køreskole i Helsingør så er dette st... See more
See what reviewers are saying
Tog mit kørekort hos duran nogen år tilbage, har tit tænk på at ville skrive om min dårlige oplevelse her på trustpilot Duran har dårlig attitude og bruger min køretimer jeg bruger mange penge på, på... See more
God undervisning, meget personvenlig og god til at tilpasse tider. Kort enormt hurtigt igennem, 2 måneder, med begge prøver bestået i første forsøg. Varmt anbefales.
Jeg startede kørekort i sep 2023 og sjældent oplevet en så kompetent undervisning og et engagement for at os elever skulle klare os bedst muligt igennem kørekortsforløbet. Der blev lyttet og udvist en... See more
Company details
Written by the company
Hos Select Køreskole holder vi dig i hånden fra start til slut! Vi sikrer dig et trygt, behageligt og effektivt forløb, så du får opbygget et solidt fundament, når du selv skal til at færdes i trafikken på egen hånd. Vores team består af kyndige kørelærere med pædagogiske forudsætninger. Vi har sammenlagt over 45 års erfaring indenfor vores branche! Hvad der også er vigtigt, er den fysiske ramme, du befinder dig i under din uddannelse, der skal danne basis for en god indlæring. Vores komfortable faciliteter tilbyder behagelige lokaler med konferencestole, frisk frugt, sodavand, slik og snack og en god atmosfære. Alt dette er de vigtigste ingredienser for et rart, vellykket, hurtigt og sikkert forløb…og det hele til en RIGTIG fornuftig pris! Har du spørgsmål du mangler svar på, er du altid mere end velkommen til at kontakte os eller kigge forbi.
Fiolgade 9A, 3000, Helsingør, Denmark
- info@selectkoreskole.dk
- selectkoreskole.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Rigtig god
Jeg tog mit kørekort til bil her, super god oplevelse, super dygtige og venlige kørelærer, bestod både teori og køreprøven i første forsøg takket være dem👌🏻👌🏻👌🏻
Pil ned
Meget dårlig oplevelse min søn ventede i et 1/2 år på teoriprøve, der var hele tiden mærkelige undskyldninger...

Reply from Select Køreskole Helsingør
Helt igennem forfærdelig oplevelse... ingen aftaler overholdt
Vær smart at vælge en anden....
For mange elever
Holdene til teori var meget store, og lokalet meget småt. Der gik rigtig meget tid til teoritimerne med papirarbejde og bestilling af køretimer.
Til køretimerne var der til hver time et besøg på tankstation der varede cirka 5-15 min af selve timen.
Køreskolen er som udgangspunkt god, men alt for travl. Duran og Adam er gode kørelærere og meget venlige og imødekommende.
Alle aftaler overholdt
Min yngste søn skulle have kørekort, og valgte Select Køreskole, da han bor i Helsingør.
Vi havde set på forskellige køreskoler, nogle var meget billigt, andet steder virkede prisen uigennemskuelig. Hos Select Køreskole var der en tydelig liste med, hvad ” all inclusive”-pakken indeholdte, og vi var således forberedt på at det kunne blive nødvendigt med ekstra betaling, hvis 16 kørelektioner ikke var nok, men ellers var alt med i prisen.
Det var os som forældre, der måtte betale, og i denne forbindelse føler vi os pænt behandlet, da vi ikke kom til at betale mere, end vi på forhånd var forberedt på.
Vores søn har også kun pænt at sige om køreskolen, - han har fået sit kørekort i første forsøg og ser i øjeblikket på en lille, brugt bil.
Underholdende og samtidig lærerig undervisning.
Jeg synes Adam og Duran gjorde et fint stykke arbejde i den tid jeg tog kørekort hos Select. Undervisningen var gennemført og på et passende niveau, så alle kunne følge med Jeg oplevede ikke, at jeg gik derfra med nogen spørgsmål efter de enkelte undervisningstimer. Helt klart en køreskole jeg vil anbefale!
Man skulle tro man var 2 år
Hvis jeg kunne give denne skole 0 stjerner ville jeg det.
Har aldrig oplevet så dårlig behandling i mit liv.
Der bliver talt ned til en, man er et omvandrende nervevrag når man er til kører lektioner fordi de sidder stort set med hånden på rettet hele tiden, ikke fordi jeg er dårlig til at køre men simpelt hen fordi de er for ømme om deres biler.
Samtidig skal det siges at teori undervisningen har været utrolig slap, og meget rodet.
Og når man så vælger at vil skifte køreskole bliver prisen lige 1/3 størrer.
Til alle der overvejer denne skole, bliv ikke forblændet af prisen, tag og vælg nogle andre, det kan simpelthen ikke betale sig.
Min kæreste og jeg er kommet af med 11.000 ekstra fordi vi skiftede, men det er det værd, nu får jeg lov til at kører selv.