Senzuvelv Reviews 14

3-star
2-star
1-star

Super service!

Jeg har nu været hos senzuvelv et par gange og jeg må virkelig rose dem for deres service!
Det er sjældent man kommer et sted, hvor man kan mærke at de virkelig brænder for det de laver, hvor de giver sig tid til at lave behandlingerne ordentlig indtil kunden er 100% tilfreds, og hvor man føler sig godt tilpas og trygge i deres hænder. De er meget imødekommende, smilende og man får altid tilbudt noget at drikke, hvilket er virkelig lækkert! De laver endda deres egne sirupper for at skille sig lidt ud.

Udover at klinikken også er flot indrettet, så tilbyder de også et bredt udvalg af behandlinger, hvilket gør det nice for en kunde som jeg, som både skal have lavet vipper og negle, men som også gerne vil/trænger til en massage en gang imellem, hvilket de også tilbyder. Jeg har længe ønsket mig at komme i den samme klinik som kunne tilbyde alle behandlinger istedet for at skulle booke sig ind hos 3 forskellige steder.

Så alt i alt en meget god oplevelse indtil videre, og jeg vil klart anbefale dem til andre.

March 2, 2026

En virkelig afslappende behandling

En virkelig afslappende behandling!
Jeg fik en massage behandling (Maderoterapi) som var helt tilfredstillende 😉.
Under massagen spurgte massøren ind til om behandlingen gjorde ondt og det var dejligt at blive hørt.
Personalet var enorm søde, lydhøre og smilende, så man følte sig tryg i at være der. Det var en oplevelse 🤗
Senzuvelv kan klart anbefales!

February 23, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ren velvære fra start til slut

Det, jeg synes gør SenzuVelv helt speciel, udover behandlinger i absolut topklasse..er den ægte autenticitet og den kærlighed, man mærker. Man føler sig oprigtigt set, tryg og taget varmt imod fra første øjeblik. Der er en særlig ro og nærvær i rummet, som gør hele oplevelsen helt unik.

Fortsæt det fantastiske arbejde. Jeg kommer helt sikkert igen og deres massager kan varmt, varmt anbefales!

February 19, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem fantastisk oplevelse!

Helt igennem fantastisk oplevelse at besøge Senzuvelv! Jeg blev mødt af enormt søde og imødekommende personale, der med det samme fik mig til at føle mig godt tilpas. Derefter fik jeg en wellness massage af Bussagorn som uden tvivl var den bedste massage jeg har fået. Hun var enormt dygtig og så professionel. Der blev spurgt ind til hvor jeg trængte til ekstra omsorg, og hun var meget grundig. Man forlader Senzuvelv helt flyvende og helt afslappet. De har bestemt fået en ny fast kunde her. Kan på det varmeste anbefale at besøge dem!

January 27, 2026

Sensuvelv kan klart anbefales

Sensuvelv kan klart anbefales, de laver virkelig smukkeste bryn og yy lashes til en overkommelig pris. Efter behandlingen blev jeg tilbudt en matcha, og den var utrolig lækker samt forfriskende. Personalet var også yderst nærværende og imødekommende, jeg kommer helt sikkert igen.

December 12, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Det var en fantastisk og virkelig…

Det var en fantastisk og virkelig tiltrængt behandling. Jeg valgte en terapeutisk massage hos Bussagorn i SenzuVelv, og det var ren luksus. Jeg døjer med fibromyalgi og har et stående arbejde og hun vidste præcis, hvad min krop havde brug for. En rigtig dejlig tid hos dem, skønt personale, der dufter godt! Efter behandlingen valgte jeg en matcha i deres rummelige lounge og det var virkelig lækkert. Personalet er så imødekommende. Jeg kommer helt klart igen!

November 19, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Efter min fødsel og 2 epidural’er i…

Efter min fødsel og 2 epidural’er i ryggen har jeg fået nogle pludselig smerter i ryg som fortsætter som et bælte helt ud til brystkassen.
Jeg har flere gange krympet sammen af smerter og disse anfald begyndte at komme helt op til 2 gange om ugen. Det har været så uhyggelig.
Efter at have prøvet maderoterapi hos Sensuvelv har jeg ikke oplevet disse smerter siden.
Jeg mener ikke at jeg har gjort noget andet for min krop udover denne behandling. Nu er der snart 1 måned siden og jeg har gudskelov ikke fået ondt i ryggen siden.
Derfor fortjener Sensuvelv denne anmeldelse og tak for den god service hele vegen igennem.

November 15, 2025

Fantastisk oplevelse – stærkt anbefalet! ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har lige fået Madero-terapi hos Senzuvelv, og hold nu op en oplevelse! Det er længe siden, jeg har følt mig så afslappet og godt tilpas. Jeg døjer normalt meget med stress, men behandlingen gjorde en overraskende stor forskel – både i kroppen og i hovedet.

Behandleren var rolig, rar og så utrolig sød og forstående gennem hele forløbet. Han fik mig til at føle mig fuldstændig tryg fra start til slut, og den ro han udstrålede gjorde virkelig hele oplevelsen endnu bedre.

Det var simpelthen den dejligste behandling, jeg har fået i meget lang tid. Det her bliver uden tvivl noget, jeg kommer til at gøre fast hver måned. Kan STÆRKT anbefales til alle, der trænger til at få løsnet op, slappe af og mærke roen igen 😍

November 25, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Lashlift, browlamination og maderoterapi til U.G.

Skønne, imødekommende mennesker.
Lashlift og browlamination, der rent faktisk holder!! Det er nu 3 uger siden og resultatet er ligeså flot som lige efter.

Prøv derudover deres Madero terapi! Kroppen føles som om den er på en sky bagefter

November 7, 2025

OVERRASKENDE GODT

Kan 110% anbefale deres massager, der er ikke kun et dygtig team bag behandlingerne, men de overrasker også hver eneste gang! Vildt god snak, stemning, energi, plus en valgfri drikkevare oveni det hele? Jeg tror at Århus har en ny skjult perle

November 11, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Skønne behandlinger og fantastisk sted

Senzuvelv er virkelig et lille wellness-frirum. Man bliver mødt med smil, god energi og professionel behandling hver gang. Jeg elsker, at de tilbyder flere forskellige behandlinger – med det sødeste personale bag hver behandling, det gør det nemt at kombinere og forkæle sig selv. Jeg føler mig altid som en bedre udgave af mig selv, når jeg går derfra.

November 14, 2025

Take a closer look