Har netop modtaget min 3 eller 4 ordre fra Serenity Blends, og jeg er, som de andre gange fuldt ud tilfreds. Duftvoksen er bare lækker, elsker at fylde mit hjem med Mettes dufte. Og denne bestilte je... See more
See what reviewers are saying
Tilfreds! Super hurtig levering! God og fin indpakning med et sødt håndskrevet brev, et fyrfadslys samt et prøve duftvoks (der dufter ekstremt godt) + den duftlampe som jeg bestilte:) Her handler j... See more
Første ordre hos Serenity Blends og jeg er super tilfreds. Hurtig levering og pakken er pakket godt og forsvarligt. Jeg købte en masse forskellige mini snapbars, 2 duftlamper (de var 2.sortering),... See more
Jeg har tidligere givet fem stjerner, og det fortjener biksen stadig - hurtig levering, en masse spændende produkter og sød betjening de gange jeg har hentet fysisk. Jeg har bestilt julekalenderen hve... See more
No history of asking for reviews
Lækre dufte og hurtig og effektiv…
Lækre dufte og hurtig og effektiv levering.
Elsker at der er tænkt på alt lige fra produkt til indpakning. 10 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Velduftende duftvoks, hurtig afsendelse og god service
Fantastiske velduftende duftvoks, sød ejer, hurtig afsendelse og gode priser 😍
Lækre produkter og kundeservice er sød…
Lækre produkter og kundeservice er sød og hjælpsom😊
Kæmpe anbefaling til alle der kan lide selvforkælelse!
Jeg er flere gange stødt på Serenity Blends shower steamers på tiktok og instagram - men har aldrig fået købt noget derfra… Jeg faldt så over Serenity Blends igen, og tænkte nu måtte jeg prøve de smukke shower steamers, det var svært at vælge hvilken størrelse samt hvilken duft, for der findes utroligt mange spændende dufte.
Jeg gik derfor lidt shop amok og købte mange forskellige dufte og størrelser. Da jeg havde lagt min første ordre, kom jeg til at kigge på Serenity Blends duftvoks og blev da også nød til at skulle have nogle forskellige dufte derfra… jeg nåede at lave 4 forskellige ordre på 2 dage, og tænkte det var unødvendigt med 4 separate pakker og skrev derfor til Mette, som står bag Serenity Blends, om ordrerne kunne sendes samlet. Jeg fik hurtigt svar og det ville hun hellere end gerne… jeg har nu modtaget det hele i én pakke og er så spændt på at få brugt de fantastiske produkter jeg har købt, de duftede i hvertfald himmelsk da jeg åbnede min pakke…
Alt i alt en fantastisk shoppe oplevelse, med utrolig god kundeservice samt nogle utroligt lækre produkter til gode priser - 5 stjerner, fordi flere ikke er muligt. 😊🥰
Elsker denne lille virksomhed!
Har kiggede på virksomheden i et halvt år og har enlig købt her fra. JEG ELSKER DET! Købte en ny duft voks lampe og fik både et fyrfadslys og to prøve duft jeg ikke selv havde betalt for! Købte også hendes Ups Mystery box og er generelt super tilfreds. Plus hendes beskeder til dig omring din ordre er super personlig og Mette virker så flik og rar. Køber 100% fra her igen.
Virkelig god service og lækre…
Virkelig god service og lækre produkter. Og så var jeg heldig også at få lidt gratis produkter med som en overraskelse - virkelig god stil. Jeg vil helt klart handle her igen og anbefale det til andre.
Lækre velduftende produkter.
Lækre velduftende produkter, der emmer af luksus. Hurtig pakning og levering af bestilling. Jeg har aldrig modtaget en pakke, der duftede så fantastisk. Jeg vender helt sikkert tilbage.
Elsker serenityblends
Jeg faldt over en video på Tiktok og tænkte, at jeg blev nødt til at prøve shower steamers og det har jeg aldrig fortrudt.
Jeg bestilte fødselsdagsgave til min søster og julegave til 2 veninder.
Jeg elsker at åbne en pakke, som bare spreder en helt fantastisk duft med det samme.
Hurtig levering og så elsker jeg at hun tager sig tid til at håndskrive navn på kortet.
Det bliver i hvert fald ikke sidste gang jeg handler hos Serenityblends.
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter! Alt er håndlavet og i en lækker kvalitet. Der bruges nogle meget spændende dufte som man ikke kan få andre steder.
Og så er servicen helt i top hos SerenityBlends! Altid med et håndskrevet kort og lynhurtig afsendelse! Kæmpe anbefaling!
Stor anbefaling.
Jeg havde bestilt lidt, da jeg ville prøve det af.
Jeg bestiller klart derfra igen, & jeg ved nu hvilke dufte jeg skal holde mig fra & hvilke jeg bare skal have mere af.
Tak for dig & dit gode stykke arbejde.
Hilsen en tilfreds kunde ❤️
Mega god service!
Mega god service og hurtig levering! De skønneste produkter med de skønneste dufte! Kan varmt anbefales!
Kan kun anbefales!
Jeg har ikke en finger at sætte på noget!
Fantatisk ejer! Fabelagtige produkter! Og service i topklasse 😍
Virkelig gode produkter
Jeg handler tit ved serenityblends, fantastik betjening, vidunderlige og duftende produkter! Ejeren er en skøn kvinde :)
Har over flere omgange bestilt fra…
Har over flere omgange bestilt fra serenityblends og har INTET at sætte en finger på.
Fantatisk service og SÅ lækre produkter.
KÆMPE anbefaling herfra ❤️
Tilfreds!
Tilfreds!
Her handler jeg helt sikkert igen!
Jeg er så imponeret
Jeg er så imponeret! Jeg har for første gang lagt en ordre hos Serenityblends og det gik over alt forventning. Hurtig levering, personligt hånskrevet kort og super smuk indpakning. Produkterne er så fine og af høj kvalitet. Jeg er så glad for jeg har fundet hjemmesiden, for jeg har manglet et sted, hvor jeg kunne shoppe løs i duftvoks og tilbehør. Kæmpe anbefaling herfra :-)
Kan kun anbefales
Jeg har både bestilt duft voks, shower steamer samt shower crumbles i flere forskellige dufte! Og de dufter simpelthen så dejligt alle sammen. Derudover er servicen i top, kan kun anbefales!
Fantastisk service
Fantastisk service. bliver pakket hurtigt og kvaliteten er i top. hun gør altid sit bedste får at man som kunde får lige det man ønsker.
Super glad
Super glad, bestilte en prøve pakke af duft voks og shower steamers, begge er super dejlige. Der gik lidt tid før man fik det men det står der også på hjemmesiden at der er 8 dags levering.