serverenophout.nl Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fijne ervaring bij serverenophout. Allereerst was het niet helemaal duidelijk, foutje van mijn kant wat er geschreven moest worden. Hun namen meteen via mail contact op. Vervolgens pakket aangek... See more

Rated 3 out of 5 stars

Beste mensen, het idee van een broodplank met naam is een uniek idee. Maar helaas springt de naam niet zo goed uit. Hetgeen ik wel jammer vind. Bedankt voor de snelle levering en God zegen met dit ini... See more

Company details

1. Woodworker

Written by the company

Serverenophout is de specialist in ambachtelijke snijplanken en serveerplanken. Al onze producten worden in Nederland met de hand gemaakt. Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het goede adres, wij denken graag met je mee voor het beste resultaat. Genieten van eten doe met vrienden, familie en een plank van serverenophout

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

Boterhamplankje gegraveerd.

Dit is het vierde boterhamplankje die ik bestel. Enorm blij mee, het plankje is stevig heeft een leuke 'boterham' vorm en de namen staan erop. Wat meteen voor de kinderen helder is van wie het plankje is. Het draagt elke ochtend aan leuke sfeer in huis.

May 7, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fijne ervaring bij serverenophout.

Fijne ervaring bij serverenophout.
Vervolgens pakket aangekomen en wat een mooie stevige broodplankjes.
Netjes afgewerkt en gegraveerd.
Ik kan iedereen aanraden hier te bestellen.
Ik weet waar ik moet zijn als ik houten snijplanken nodig heb 😃

October 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ontzettend tevreden over onze gegraveerde borrelplank.

Wij zijn ontzettend tevreden met de borrelplank met ons logo! De plank ziet er niet alleen prachtig uit, maar straalt ook kwaliteit uit. Het logo is strak en nauwkeurig gegraveerd, wat het geheel een luxe en persoonlijke uitstraling geeft. Het contact was prettig: snel, duidelijk en meedenkend. Ideaal voor tijdens borrels en een leuk origineel cadeau. Zeker een Aanrader!

May 1, 2025
Unprompted review

Super!

Super!! Contact gehad en het werd direct geregeld dat de broodplank nog op tijd in huis was om cadeau te geven

September 26, 2024
Rated 3 out of 5 stars

uniek idee

Beste mensen, het idee van een broodplank met naam is een uniek idee. Maar helaas springt de naam niet zo goed uit. Hetgeen ik wel jammer vind. Bedankt voor de snelle levering en God zegen met dit initiatief.

July 3, 2024

Houten broodplankje

Houten broodplankje

Het ziet er heel mooi en heel goed afgewerkt uit. Een super leuk cadeau om te geven!
Zal u zeker bij anderen aanbevelen.

January 9, 2024

Ontbijtplank

Wij hebben de onbijtplank laten graveren. De plank was niet op voorraad en daar is snel en duidelijk over gecommuniceerd. Binnen een week hadden we alsnog de plank in huis. De plank is van dik hout, mooie kwaliteit. En de ingegraveerde naam is diep gemaakt met mooie letters.

October 8, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Twee plankjes besteld die ‘op voorraad’…

Twee plankjes besteld die ‘op voorraad’ zouden zijn en ik werd heel netjes via mail geïnformeerd dat de borden niet meer op voorraad waren maar dat er direct nieuwe gemaakt zouden worden. Ik zou ze thuisbezorgd krijgen maar heb toen gevraagd of ze dan naar een ander adres gestuurd konden worden. Dat was ‘Geen enkel probleem’ en ze vroegen meteen of er nog een persoonlijk bericht bijgevoegd moest worden.
Erg vriendelijk, persoonlijk en klantvriendelijk. En de borden zagen er super mooi uit. Een dikke plus.

December 7, 2022

Superleuke, unieke ontbijtplankjes!

Super leuke ontbijtplankjes besteld voor onze 2 kinderen. Naar eigen wens gegraveerd met hun naam en zelf gekozen plaatje. Snel geleverd! We gebruiken ze hier dagelijks voor de boterham!

March 14, 2022
Unprompted review

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look