Holmegaard

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Har i dag skrevet til Damgaard mode, at jeg sender det til TV2, hvis jeg ikke får mine penge tilbage For 3 bh’er til 399kr Bestilt på dk side, pakken kom fra Malmø. Men de vil have jeg sender den r... See more

Rated 1 out of 5 stars

JEG HAR I DAG ANMELDT HOLMEGAARD TIL POLITIET FOR INTERNETKRIMINALITET. DE SNYDER OG BEDRAGER - MAGEN TIL SVINSK BIKS SKAL MAN DA LEDE UENDELIG LÆNGE EFTER OVERFOR FOR DEM KAN JEG HVERKEN VÆRE... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har i sag modtaget et par sandaler som bliver annonceret som ortopæd sandaler. Men et viser dig at sålen er et stykke stift og plastik. Det som er over, består af tyndt stof som skal ligne læder.... See more

Company details

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Det er Restaurant Holmegaard jeg vil…

Det er Restaurant Holmegaard jeg vil skrive om, men den findes ikke på Trustpilot, selvom jeg har spist der i dag.
Maden var ikke fantastisk, men det, der chokerede mig var, da jeg skulle betale lød regningen på 786,00 kr, men tjeneren slog 800 kr ind på dankortterminalen, uden at aftale det med mig. Tjeneren, Simon, virkede ikke behagelig og jeg ville ikke diskutere med ham, derfor denne kedelige anmeldelse.

June 8, 2023

Efter betaling for parkering

Efter betaling for parkering, var vi klar til at se museet. Prisen for at se Holmegaard glasværk er dyrt.
Hvis du ikke har andet at bruge penge på, er dette en mulighed..

May 29, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Besøget hos Holmegård Værk var en…

Besøget hos Holmegård Værk var en skuffelse. Værkets samlinger kunne ikke ses tilstrækkeligt, da tingene står bag afspærringer. De meget høje reoler fra gulv til loft og som er fyldt med adskillige værker, kunne kun ses fra en afsats til to trapper. Det blev oplyst af personalet, at man kunne se reolerne bedre ved at gå udenfor. Her gik vi på et ujævnt terræn, der burde være flisebelagt. Og herfra kunne vi stadig ikke se værkerne i detaljer grundet manglende belysning. Prisen for besøget for 2 voksne løb op i 340 kr. inkl. parkering som koster 40 kr. Det er kritisabelt at besøgende skal betale for parkering.

March 6, 2022

Tør jeg købe igen?

Tør jeg købe igen?
Returnerede for flere år siden en stor Lotus lysestage til firmaet.
Da intet skete blev kopi af kvittering og mails fremsendt i anbefalet brev til samme
Hverken modtaget den ønskede ombytning eller pengene retur.
Dyr fornøjelse
Nu ønskes der Holmegaard til gave
Tør man prøve igen?

February 27, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Det har været en fornøjelse at handle …

Det har været en fornøjelse at handle ned firmaet. En fir stor vase blev returneret og pengene retur. Alt uden omkostninger. Portofrit begge veje. En mindre vase havde en lille fejl og den blev returneret igen ny fremsendt uden omkostninger. Ingen problemer ned tilbagebetaling på netbank og hurtig levering alle gange. Vi kan varmt anbefale dette troværdige firma og vil handle igen.

April 19, 2017

Fremragende kundeservice

Har købt to udgåede Holmegaard lamper via anden forhandler (Pabon), der i forbindelse med handlen skulle skifte ledninger på lampen. De smed så dele af lampen væk og ødelagde andre dele, og efter lang tids kamp med butikken, "skiftede" de ejere og fortsatte samme stil.

Så i forgårs opgav jeg kampen og ringede i stedet til kundeservice hos Holmegaard.dk og spurgte om de kunne hjælpe mig, ved at sælge mig de nødvendige reservedele. Fik god og hurtig hjælp, og den sidste tilgængelige reservedel til lampen blev lagt i kuvert og sendt til mig. Modtog den dagen efter, er så glad og taknemmelig. De har end ikke bedt om penge for plasticdimsen; det kalder jeg Danmarks bedste kundeservice.

September 30, 2015
Rated 3 out of 5 stars

Lang leveringstid

En leveringstid på ca 3 uger for en vare der ifølge det oplyste er på lager. Det ER alt for lang tid. Fik oplyst, at der var IT problemer.
Fik også oplyst undervejs, at varen var afsendt uden at den var det. Den blev dog sendt i går fredag og leveret i dag LØRDAG med Post Danmark.

June 7, 2014

Perfekt

Fik leveret pakken 40 timer efter den var bestilt, hvor der kun gik 3½ time fra bestilling til pakken var afsendt fra Holmegaard.
Jeg fik et Track and Trace-nummer.

December 20, 2013
Rated 3 out of 5 stars

Ingen track & trace nr..

Bestilte en dyr vare, og forventede at der kom et track & trace nr.. Men det kom der desværre ikke. Så jeg kunne jo ikke følge varen og se hvor langt den var. Og det syntes jeg er ærgeligt når det er dyre vare jeg bestiller...
Men varen kom dog frem efter lidt omveje. Da der også var taste fejl på adressen til modtager...
Så jeg vil nok overveje næste gang jeg bestiller derfra hvis der blir en næste gang..

December 27, 2010

Take a closer look