Shoppool.dk Reviews 3

2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Som forventet

Jeg bestilte en luftpumpe på online-shoppen til rimelig pris, som blev leveret til nærmeste pakkeshop næste dag. Det kan ikke gøres meget bedre.

March 10, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Handler en del med Shoppool

Handler en del med Shoppool, og har kun ros til overs.
Altid hurtig behandling af sager, og med hurtigt svar. Og især ros til montørerne som var på sagen, det var virkelig et fint stykke arbejde.

August 2, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Kan på ingen måde anbefale ShopPool…

Jeg kan på ingen måde anbefale ShopPool efter en rigtig dårlig købsoplevelse. Jeg bestilte 10 kg ustabiliseret klor hos ShopPool den 23. juli. Varen var på lager, og jeg fik en automatisk ordrebekræftelse, som lovede en opdatering, når varen var afsendt.

Den 24. juli kontaktede jeg dem, da jeg endnu ikke havde modtaget en bekræftelse på afsendelsen, selvom beløbet var reserveret på min konto. Den 25. juli modtog jeg en mail, hvor de forklarede, at produktet var indleveret til afsendelse ved en pakkeshop, men at pakken endnu ikke var blevet scannet. De lovede, at pakkeshoppen straks ville scanne den, så jeg kunne få information om forsendelsen.

Et par timer senere skrev jeg igen til dem, da jeg stadig ikke havde modtaget forsendelsesinformationen. Her fik jeg ingen respons fra ShopPool. Den 26. juli kl. 12.42 sendte jeg endnu en mail, hvor jeg bad om en bekræftelse på, at vi ville modtage varen samme dag, eller alternativt, at de tilbageførte beløbet, samt en bekræftelse på krediteringen.

Jeg hørte først fra ShopPool igen den 29. juli, hvor de fortalte, at varen nu var afsendt. Jeg havde i mellemtiden også fået besked fra Bring, og ikke GLS som først oplyst, om at varen var på vej. ShopPool skrev, at de havde bestilt en GLS-label, men havde fået besked om, at der ikke kunne bookes ved GLS, og derfor var pakken sendt med Bring. Det var meget uforståeligt, da jeg i første omgang fik at vide, at der var påført en GLS-label, og pakken var indleveret til en pakkeshop, som havde bekræftet, at de ville scanne varen med det samme. Disse to forklaringer hænger ganske enkelt ikke sammen.

Vi modtog endelig de 10 kg klorgranulat, men ved udpakning kunne jeg konstatere, at emballagen var meget støvet og beskidt, hvilket tydede på, at den havde stået på et lager i lang tid. Samtidig kunne jeg se, at kloren havde en udløbsdato i januar 2025. Vi står altså med 10 kg klor til en 13.000 L pool, hvor kloren udløber i januar 2025, hvilket betyder, at størstedelen af kloren ikke vil blive brugt inden da.

ShopPool ser på overfladen ud til at være en velfungerende webshop, men både indpakningen og den beskidte spand tyder på, at det nærmere er, hvad de lige har af rester på et tilfældigt lager, der pakkes ned i en genbrugt papkasse fra noget, ShopPool tidligere har modtaget. Jeg har også gjort dem opmærksom på, at vi modtog klor, der udløber i januar 2025, men har ikke fået nogen respons fra ShopPool. Absolut ingen anbefaling herfra.

July 30, 2024
Shoppool.dk logo

Reply from Shoppool.dk

Hej Morten Vi er kede af din oplevelse hos os, du Bestilte Varene d. 23/7 kl.14,29 det kan under ingen omstændigheder nå komme med fragtmand/GLS på det tidspunkt fragtbilerne er forlængts kørt , der blev bestilt en GLS label hvor så GLS havde problemer, det er korrekt, derefter ombestile vi en ny label med bring og indleverede det på pakkeshop d. 25/7, Bring får det så på deres bil d. 26/7, også er det weekend, der kører de ikke med pakker, du modtager så pakken mandag d. 29/7, vi beklager dette, men syntes vi har gjort hvad vi kunne. Indpakningen, der bruger vi genbrugs papkasser for mindske klima aftrykket, dette er ganske normalt og det gør vi hvergang vi sender norget, at spandens låg er støvet, beklager vi, holdbarheden på produktet er 1 år, og kloren kommer fra USA, og det er ikke for gammel det du har modtaget, at du har en pool på 13000 liter kan vi ikke vide, så vil vi anbefale købe 5 kg istedet for 10 kg af gangen. de bedste hilsner Shoppool.dk

Take a closer look