Jeg havde en god oplevelse med en reklamation, hvor en produkt gik i stykker efter mere ind et år. Det blev behandlet hurtigt og kontakten var fair og tilfredsstillende. Nu få jeg sendt en ny produkt... See more
See what reviewers are saying
En defekt håndstøvsuger til min ældre mor. Tog kontakt for ombytning. Hurtig respons. Høflig venlig og imødekommende. Oplyste om problemet med lidt billeder og tekst. Der gik et par dage. Ny støvsug... See more
Ingen kundeservice :( har ringet 3 gange uden held og skrevet 1 mail men intet svar. De skrev efter jeg havde lagt en ordre, at en af de bestilte ting er på fjernlager og derfor venter de med at sen... See more
Bestilte vare 27. November, har stadig intet set eller hørt. De svare ikke på mail eller telefon. Det oplyste telefonnr. er tilsyneladende en ukendt telefonsvare. De skriver på hjemmesiden, at vare er... See more
Written by the company
På Shoptilbud.dk finder du et enormt bredt sortiment af kendte og funktionelle produkter – primært inden for isenkram, brugskunst og boligtilbehør men siden kan også rumme andre spændende varegrupper som vi finder interessante til boligen. Derudover kan du også finde et stort sortiment af havemøbler i både teak og vedligeholdelsesfrie.
Kordilgade 81, 4400, Kalundborg, Denmark
- info@shoptilbud.dk
- shoptilbud.dk
Her kan man rolig handle
Her kan man rolig handle. Købte flere ting men desværre var en termokande defekt efter yderst hurtig levering. Ringede til kundeservice og samme dag returnerede de beløbet. Tak for god oplevelse.
Fik aldrig varen !
Fik aldrig varen !
Har ventet i 3 uger.
Bestilte pakke med elektriske lys den 9.februar 23, rykkede efter 14 dage. Ingen respons - ingen telefon nr oplyst!
Kedelig oplevelse.

Reply from Shoptilbud
Super fin kundeservice
Kiggede efter en termokande og faldt over et tilbud på 149 kr. Troede jeg, for inde på hjemmesiden stod den til 199 kr.
Så skrev jeg til dem og fortalte det hvorefter jeg fik en besked om at jeg selvfølgelig kunne købe den til 149 kr. De havde ikke fået rettet prisen efter deres kampagne var sluttet.
Det er fin kundeservice.
bestilte en paletkniv og fik en forkert…
bestilte en paletkniv og fik en forkert en.
FUP firma! Hold jer væk
Jeg havde bestilt en julegave: Microplane Parmesankværn på Shoptilbud.dk. Flere dage efter har jeg intet hørt om, at de har pakket og afsendt min bestilling. Det stresser mig, da det er en julegave, der er købt 12. december. Den 15. ringer jeg. Den ringer, men ingen tager den. Jeg ringer igen, intet svar. D. 16. begynder jeg at blive utålmodig, da jeg endnu intet har hørt. Jeg ringer igen flere gange - INDEN for deres åbningstid - ingen svarer. Derfor skriver jeg en mail til dem, hvor jeg beskriver min situation og fortæller dem, at jeg vil have et svar fra dem asap, da de endda også har reserveret et beløb. Hvis jeg ikke hører fra dem, vil jeg kontakte politiet. Så skriver de denne besked:
"Hej Louise.
Beklager mange gange at du ikke kan komme igennem på vores telefon, der er rigtig mange der ringer pt.
Den sidste parmesankværn jeg havde hjemme er desværre knækket ☹
Jeg har snakket med min leverandør for at bestille flere, men de har den desværre i restordre til julen næste år ☹
Jeg har nu været inde og annullerer din ordre og jeg har også slettet din betalingsanmodning."
For det første er det EKSTREMT dårlig service, at jeg selv skal spørge ind til min ordre, når den er annulleret. For det ANDET er det jo en stor fed løgn, da det er noget, de siger, efter jeg truer dem med at kontakte politiet. Kværnen fra Microplane var sjovt nok "knækket". Ej, hvor uheldigt ;) Nu står jeg i en stresset situation ift. julegaven.
En RIGTIG ærgerlig oplevelse og jeg vil ikke råde NOGEN til at købe noget herfra. Det er et absolut fupfirma.
Hurtig levering. Bestilte søndag og tirsdag kunne jeg hente pskken.Ingen problemer overhovedet.
Hurtig levering og god service!
Hurtig levering og god service!
Jeg har fået tilsendt en madpakke der var defekt. Jeg skrev til kundeservice og fik hurtigt svar. De beklagede og har sendt en ny til mig.
Bestilte den ene dag og kunne hente i…
Bestilte den ene dag og kunne hente i pakkeshop dagen efter
Helt klart et sted jeg gerne handler…
Helt klart et sted jeg gerne handler igen. Efter at Harald Nyborg ikk lancerer Day foldekasser mere i mint grøn har jeg ledt nettet tynd og her fandt jeg dem til en god pris samt de kom ret hurtigt 🤩 jeg er fan 👌
Kvik
Min hårtrimmer gik i stykker, så jeg sendte en reklamation og dagen efter fik jeg en ny. Det må siges at været imponerende hurtig, tak for en venlig og meget hurtig og venlig ekspedition.
Mvh. Steen 😊😊
Gode priser & hurtig levering
Gode priser & hurtig levering, pakken kom efter 3 dage... Nemt at betale med MobilePay på hjemmesiden.
FANTASTISK bredt og godt udvalg.
FANTASTISK bredt og godt udvalg.
Priser som alle kan overkomme.
Kvalitetsvarer.
Var min første gang jeg handlede her, og fik en "glad i låget" oplevelse ved udpakning og aftagning af "klisterlabels", INTET klister blev siddende, og det er en vigtig ting for mig, at når man tager mærkerne af noget, ikke skal kæmpe en halv time efterfølgende med alverdens kemikalier for at få resteklistermærker af.
Alt i alt en virkelig god oplevelse og jeg vil helt sikkert vende tilbage, og handle på Shoptilbud.dk :-)
Kan med god samvittighed anbefale at tage et kig på siden, og lur mig om ikke også DU vil finde noget du bare ikke kan leve uden ;-)
Supergod service og hurtig levering.
Jeg bestilte en sjælden Kähler vase og to Kähler lystestager. Om aftenen - efter lukketid :) - skrev Shoptilbud.dk til mig, at de havde fundet en revne i den ene lysestage, så de ville høre, om jeg ville annullere orden eller bare få tilsendt de to andre Kähler ting. Det var en utrolig behagelig korrespondance med Josefine fra Shoptilbud.dk. Det var meget god service, at de kontaktede mig så hurtigt og endda om aftenen. Så jeg havde mulighed for at få bestilt en lysestage magen til et andet sted fra. Derudover var der meget hurtig levering. Det var en rigtig god oplevelse af handle hos dem og det kan kun anbefales.
Bestilt lørdag
Bestilt lørdag, varen ankomst tirsdag. Varen var som Philips, et godt produkt
Hurtig levering - billigt
Bestilte mandag eftermiddag og havde mine vare tirsdag. Gode produkter 👍👍
ikke meget respekt for miljøet
Jeg bestilte et mikroovnlåg, og emballagen var latterlig...250 g bobleplast for at beskytte et 150 g låg lavet af hård plast. Og skal hele papkassen dækkes af tape for sikker transport?

Reply from Shoptilbud
Virkelig ringe leveringstid!
Jeg bestiller en pakke onsdag, og jeg skriver så til dem da jeg efter 2 dage stadig ikke har fået nogen mail om at varen er sendt.
De svarer så tilbage at den ville blive sent i weekenden, det så 4-5 dage jeg har ventet på en lille pakke blive sendt.
Det for ringe….
Hurtig levering og super skarp pris.
Hurtig levering og super skarp pris. Jeg købte et kaffekværn fra OBH Nordica. Pris i Kop og Kande: 420 kr., pris på Shoptilbud.dk: 150 kr.
Kan varmt anbefale
Kan varmt anbefale
Opfølgning via e-mail fra shoppen
Varer til rigtig god pris
Alle mine varer levede fuldt ud op til mine forventninger
Så ros skal de have herfra 😊