Simainstallatie Reviews 2

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

De service van SIMA is uiterst…

De service van SIMA is uiterst onprofessioneel en de kosten zijn totaal niet transparant. Hoewel ik in het eerste jaar al €260,- heb betaald voor een reparatie die onder de garantie/nazorg zou moeten vallen, stuurden ze een monteur die feitelijk niets heeft gedaan.

De monteur kwam langs, keek er even naar en voerde geen enkele herstelwerkzaamheid uit. Hij gaf aan dat hij er niets aan kon doen en dat het probleem vermoedelijk aan de leidingen onder de vloer lag. Vervolgens weigerden ze om een officieel servicerapport of een schriftelijke verklaring van deze inspectie te verstrekken.

Desondanks eisen ze wel brutaal een bedrag van €120,- aan zogenaamde voorrij- en onderzoekskosten voor een "service" die geen service was. Dit is pure geldklopperij en het afwentelen van garantieverplichtingen op de consument.

Bespaar uzelf de frustratie en kies een ander bedrijf. Zeer slechte ervaring en absoluut niet aanbevolen!

May 20, 2026
Unprompted review
Rated 1 out of 5 stars

Ik voel mij opgelicht

Dit bedrijf is komen kijken naar een storing van mijn cv ketel. De monteur had het enkel over de ouderdom van de ketel maar deed geen enkele poging het probleem op te lossen. Vervolgens maakte hij foto's voor het maken van een offerte ter vervanging van mijn ketel. Verder heeft hij helemaal niets gedaan. Wel moest ik € 225,-- pinnen. Ik heb dat gedaan omdat ik mij geïntimideerd voelde. Zij hebben mij in de kou laten staan en ik voel mij opgelicht.
Niet met dit bedrijf in zee gaan!!!!
PS De storing is door een ander bedrijf in overleg met de fabrikant naar tevredenheid opgelost.

January 29, 2026
Unprompted review

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look