Skagen Beton Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte 83kvm rødmix og fik dem leveret hurtigt, og tilmed sat ind på grunden der hvor jeg gerne ville have dem! Er fuldt tilfreds med kvaliteten !

Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde bestilt fliser på nettet hos Skagen beton. De leverede fliser lever på ingen måde op til hverken billede eller beskrivelse i webshoppen. Jeg havde bestilt sortmix som skulle give et fl... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har købt 70m2 fliser som de selv producerer og forhandler. Kvaliteten på flisen er helt i orden og jeg må sige leveringen spillede som den skulle. Fliserne blev kranet fra vores villavej og ca 8-10... See more

Rated 5 out of 5 stars

SUPER service - Umanerlig gode priser, ikke engang anlægsgartner kunne matche prisen FØR moms. Meget få sten (60x60) med fejl ud af +400 kvm. Flink og høflig chauffør der læssede af til UG. VIL... See more

1. Business Services

Information provided by various external sources

Skagen Cementstøberi A/S blev etableret i 1937 og har løbende udvidet med flere afdelinger og produkter.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

havde bestilt to paller sten og en…

havde bestilt to paller sten og en bigbag stabilgrus, jeg havde kun betalt for kantstens-levering.
fragtmanden som var meget venlig og kundeorienteret, ringede for at informere mig om at han var på vej med materialerene.
jeg bad ham stille materialerene hvor de stod mindst muligt i vejen, han meddeler mig at han har kran på bilen så han kunne stille dem ind i haven for mig.
jeg forklare at det har jeg ikke betalt for, men han måtte meget gerne selv tage bestik af situationen.
da jeg kommer hjem ser jeg at fragtmanden har brugt lidt tid på at finde ud af hvor jeg skal bruge materialerne, og har stillet dem lige ved siden af.
det er bare 110% service, tusind tak til den flinke fragtmand som har gjort min opgave meget meget nemmere.

March 4, 2021

Hej Jakob

Tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på.
Vi sætter en ære i at vores egne chauffører gør lidt ekstra, de steder hvor det er muligt.
God dag. :)

Service i topklasse

Jeg bestilte materialer til et fundament mandag aften hos Skagen Beton, da priserne var gode, udvalget stort og hjemmesiden overskuelig. Materialerne blev leveret tirsdag formiddag (!) af en enormt venlig fragtmand. Stor ros herfra:)

January 12, 2021

Hej Jonas

Tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på. :)
God dag.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og fantastisk service

Hurtig levering og fantastisk service. Nemt og bestille på nettet, levering efter 2 dage. Flot produkt.

January 3, 2021

Hej Jonas

Tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på.
God dag.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde bestilt fliser på nettet hos…

Jeg havde bestilt fliser på nettet hos Skagen beton.
Jeg havde bestilt sortmix som skulle give et flammet / meleret mix af sort og brun, men fliserne ser ud som om der er lagt 2 forskellige farver sten, lige præcis det jeg ikke ville have!!
Skagen beton er benægtende over for problemet!!
Svar til Skagen beton.
Det er absolut IKKE det der står i beskrivelsen og billedet som siger og viser at blandingen giver et flammet mix. Ydermere har i efterfølgende oplyst mig om at de med tiden vil ændre sig og blive mere flammet... hvilket dog lyder meget usandsynligt!!
Og nej jeg er IKKE tilfreds!!!

November 7, 2020

Hej Vivi
Stenene bliver produceret skiftevis med en sort blanding og herefter en brun. På et tidspunkt er der et overlap hvor nogle sten vil være lidt en blanding af begge farver. Det er desværre ikke alle sten som er en blanding af begge farver, det tror jeg ikke at du finder i branchen. Jeg beklager hvis der er givet et forkert indtryk heraf.
Jeg håber dog at du alligevel er blevet glad for resultatet.

Fantastisk service

Jeg havde brug for en slamsuger en Lørdag i Vores hus i Skagen, ringede til Skagen Beton, de tog telefonen med det samme og senere kom en fantastisk mand (Poul). Han var enorm glad og arbejdsom og løste vores problem.
Super service👍👍👍

June 28, 2020

Hej Henrik

Tak for dine rosende ord.
Vi har selvfølgelig givet beskeden videre til Poul. :)

Hvide 40x40, ringe/uensartet kvalitet og slet ingen imødekommenhed

Vi købte og fik leveret ca 560 hvide 40x40 fliser, dvs 9½ palle. 28 af disse sten var fra en helt anden produktionsdato og passede ikke i hverken form (afstandsklodsen var omvendt, gav dobbelt fugebredde sammen med de andre, hvilket umuliggjorde 'lige linjer') eller farve (langt mere grålig end hvid), så disse måtte tages op igen. 1 hel palle havde de fleste af fliserne en skæv/udposende kant (bredere på midten end ved afstandsklodserne), hvilket igen umuliggjorde 'lige linjer', vores fliselægger nægtede at bruge dem, det lignede amatørarbejde, så disse måtte også tages op igen og efterfølgende så vidt muligt brugt ifm kanterne. Endvidere har vi fået fliser, der har støbehuller i overfladen eller en meget 'grov'/anderledes overflade, noget man bør kalde II sortering. Skagen Beton blev gjort bekendt med ovenstående uden reaktion. Pga ovenstående gav et stort spild blev vi nød til at bestille yderligere en hel palle af samme produktionsdato, denne også til fuld pris og med leveringsomkostninger. Efter det nu har regnet kan vi se at det ikke er en ensartet hvid flade vi er endt op med, en del fliser fremtræder nu mere mørkere/grovere/anderledes end resten, selv om de alle er fra samme produktionsdato. En skuffende oplevelse vi har som resultat og som vi ikke kan anbefale.

June 22, 2020

Perfekt service

Perfekt service, De har vært dygtig og hjælpsom. Fliserne er flotte og ingen lang ventetid for afhentning af 21 paller

hilsen fra Valby

Hej,

Vi håber at du er blevet tilfreds med det færdige resultat.
Skulle du få tid og lyst vil vi meget gerne modtage billeder af det færdige resultat på vores mail skagenbeton@skagenbeton.dk

Rated 5 out of 5 stars

kvalitet hvor blev jeg glad troede jeg…

kvalitet hvor blev jeg glad troede jeg selv skulle skære alle de halve næ de var der.Tommel helt op for kvalitet og alle sten vender rigtigt.Ikke sidste gang der bliver handlet ved Skagen beton.

Hej Allan

TOP service og HURTIG levering

Vi bestilte fliserne igår formiddags, de er netop leveret på fortorvet og så kommer der en af chaufførens kollegaer med en kranbil senere og løfter dem over hækken 👌🏻
Super hurtig leverance og TOP service!
Vi kan varmt anbefale Skagenbeton 👏🏻

Hej Kate

Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig levering købte 30x30x6…

Super hurtig levering købte 30x30x6 sort flise en flot og ensartet flise
Morten

June 17, 2020

Hej Morten

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god og behagelig service.

Rigtig god og behagelig service.
Nem og overskuelig hjemmeside og nemt at få telefonisk kontakt, hvor mine spørgsmål blev besvaret.
Hurtig levering og god kvalitet på materialer. Jeg vil helt sikkert bruge Skagen Beton en anden gang og vil varmt anbefale andre at bruge dem.

June 16, 2020

Hej Louise

Rated 5 out of 5 stars

Gode priser og hurtig levering

Gode priser og hurtig levering. Blev også placeret som skrevet på ordren. Kan kun anbefale firmaet.

June 15, 2020

Hej Bjørn

Fantastisk service

Fantastisk service, søde og forstående og vildt hjælpsomme, svarede hurtigt og leverede til tiden. Havde lavet en lille fejl, men fik den korrigeret uden problemer og med det samme.

June 8, 2020

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse den er vi glad for.
Godt at vi fik rettet fejlen. :)

Rated 5 out of 5 stars

Nemt at bestille på hjemmeside

Nemt at bestille på hjemmeside. Hurtig levering. 5 stjerner til chauffør, som forstod besked hvor bestilling skulle leveres.
5 stjerner til kundeservice, som sørgede for afhentning af retur paller.

Og ikke mindst, dejligt med fri fragt.

Kan absolut anbefales

May 19, 2020

Hej Hanne

Hej Poul

Rigtig god servìce

Nem at bestille. Utrolig god service og lynhurtig levering

April 14, 2020

Hej Charlotte

Rated 4 out of 5 stars

Super fin betjening og superfine…

Super fin betjening og superfine produkter

April 1, 2020

Hej Claus

Nem bestilling på nettet

Nem bestilling på nettet, derefter fin kontakt med kontoret, levering efter aftale efter 4 dage. retur afhentning af palle godkendt. alt tilfreds, pris og kvalitet efter forventninger :-)

March 30, 2020

Hej Steen

Super gode

Super gode

Mvh Frank engholm

March 28, 2020

Hej Frank

hurtig levering

hurtig levering, fornuftige priser.

March 28, 2020

Hej Jesper