See what reviewers are saying
Dejlig campingplads. Har lige nydt 3 ugers ferie på pladsen. Altid rene servicebygninger. Der mangler aldrig varmt vand i hanerne/bruserne. Venligt og imødekommende personale, gælder også i buti... See more
Forårsplads maj/juni 2025 Dejlig camping plads lige ned til Kategat. Standpladserne er alle afgrænset af levende hegn så man har sin egne lille lomme på pladsen hvilket giver læ næste uans... See more
Written by the company
SKAGEN SYDSTRAND CAMPING, det tidligere Bunken Strand Camping. En fantastisk campingplads lige ved Kattegat, med adgang til en skøn børnevenlig badestrand, og Bunken klitplantage, der er kun 14 km til Skagen centrum og en cykelsti fra pladsen til Skagen. Vi har store campingpladser – også nogle som ligger helt nede i strandkanten og 9 campinghytter. Læs mere og book din ferie på www.skagensydstrandcamping.dk
Ålbækvej 288, 9982, Aalbæk, Denmark
- 0045 98 48 71 80
- info@skagensydstrand.dk
- skagensydstrandcamping.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Vi var i glampinghytte
Vi var i glampinghytte. For tæt på stor vej og elendig seng forfærdeligt blød.!!! Ikke godt for ryg opereat især. Uden for hytten når man sidder og spiser ingen afskærmning og ligger helt uden til camping vejen øv håbede på mere ugeneret!!. Mangler en brødrister. Dejligt tæt på havet!!skøn! Gid hytterene l helt i den anden ende af campingpladsen det ville betyde meget.for antal stjerner (og en god seng.) 1785 for 2 overnatninger april mdrfra torsdag syntes vi er for dyrt med trafik og seng! Vh Pernille
Skøn campingplads med lækre faciliteter…
Skøn campingplads med lækre faciliteter og dygtigt personale. Vi har haft sæsonplads i 2 år, og har bestilt til næste år
Rent og pænt -mangler dog tv i husene
Fin beliggenhet
Fin beliggenhet; gode sykkelmuligheter både til Skagen og til Frederikshavn, og ligger nydelig til ved stranden! Her er det også fine toalett- og dusj forhold, kjekke aktiviteter for barna, og veldig koselig personale!
Meget fornøyd med oppholdet hos dere
Meget fornøyd med oppholdet hos dere. Bra renhold og orden. Anbefaler den til andre.
En uge i glamping hytte 🛖 lækker hytte…
En uge i glamping hytte 🛖 lækker hytte til to dejlig seng der var sengetøj og håndklæder ,viskestykker lille kogeplade og service
Da vi kom var der vin i køleren velkomst kurv med frugt chips og nødder 🥜 og kupon til morgenmad til lørdag og søndag 👍så super start ❤️
Der var ikke langt til super badestrand og alt var inde for kort afstand af hytten indkøb osv
På pladsen er der Hundeskov som vi flittig benyttede
Da vi havde vores to hunde med ellers er campingpladsen et godt udgangspunkt for oplevelsen i området tæt på Skagen ,Tversted og omkranset af lækker natur
Vi har haft en fantastisk god uge
Ps i hytten er der god wi-fi forbindelse 😊
Vi havde 10 gode dage på Skagen…
Vi havde 10 gode dage på Skagen Sydstrand Camping tæt på strand og natur. Gode service bygninger der var pæn og rent. Kan varmt anbefales
Stor plads men alligevel rolig
Vi holdt vores sommerferie på Skagen Sydstrand Camping, uge 30 og 31, og det blev en rigtig god oplevelse. Det hjælper jo selvfølig at vi havde 2 uger med rigtig godt vejr😁
Vi brugt toiletbygningen tættest på stranden, rigtig fine og rene forhold, og selv om der var mange besøgende på pladsen var det længste vi stod i kø under 2 min et par gange under vores ophold.
Fin butik på pladsen og grillbar/pizza hvor vi spiste et par gange, lynhurtige vil jeg ikke kalde dem, men det gik😁
Men rigtig flot og velholdt overalt på pladsen, rigtig mange tysker men det er jo flinke mennesker så det er fint.
Super campingplads med en fantastisk…
Super campingplads med en fantastisk beliggenhed.
Skøn campingplads lige ud Kattegat med…
Skøn campingplads lige ud Kattegat med flotte klitter, skøn badestrand med det hvideste sand og hav uden sten. Meget børnevenlig. Vi er kommet hver sommer siden 1982 da børnene var små. Sød personale i receptionen og nu med flotte nyrenoverede toiletbygninger 🤩🇩🇰
Vi kan virkelig anbefale denne danske perle 🇩🇰☀️.
Skøn campingplads og område
Skøn campingplads. Super badeforhold.
Vejret var i top.
Alle flinke rare og hjælpsomme.
Mange fine steder at besøge.
Ikke sidste gang vi har været og besøge Skagen Sydstrand camping 🏕️.
Tak for en fin ferie.
Dårligt internet
Vi elsker pladsen, og er kommet der i mange år.
I år synes vi godt nok, der kunne opdateres på udluftningen i den røde servicebygning. Der stank og var fugtigt på toilettet og baderum. Meget beskidt det meste af tiden.
Heldigvis havde vi ikke brug for, at skulle arbejde online, for der var ingen internetforbindelse, ikke engang når vi loggede på pladsens net. Mange har i dag ting de styrer derhjemme fra mobilen. Dette var nærmest umuligt. Det må kunne gøres bedre !!! Vi skriver 2025.
Rigtig fin strand bag klitten
Rigtig fin strand bag klitten, så beliggenheden er helt i top.
Fine og flotte faciliteter.
Dog en andels dyr junkfood på pladsen, men det er forventeligt.
Anbefaling herfra.
Fin strand och bad.
Det var en trevlig camping, men saknade WiFi. Täckningen var väldigt dålig. Och campingplatsen låg lägre än vägen så om det regnade blev det pölar i och runt förtältet. Och det var mycket träd runt platsen så det blev skugga från cirka 16-tiden på vår plats. Annars var det en trevlig upplevelse med fin strand och bad. Fick bra hjälp på receptionen, trevliga och tillmötesgående.
Virkelig god oplevelse
Virkelig et dejligt sted lige ned til vandet med gode faciliteter. Stor anbefaling herfra. Vi kommer helt sikkert igen.
Rigtig god
Super plads. Gode legepladser og gode service bygninger. Ren og velholdt campingplads. Eneste minus er at der er dårlig wifi dækning på pladsen
Den får 4.5 stjerne ud af 5 mulige
Dejlig campingplads
Venligt og imødekommende personale, gælder også i butikken.
Vi var det også i påsken i år. Det var stille på pladsen, men alt virkede👍.
Vi kommer igen i 2026.
Grethe og Kurt Karlsen
Rødekro
Super lækkert sted med dejlige pladser…
Super lækkert sted med dejlige pladser omgivet med hække, gode nyere bade- og toilet forhold og tæt på supergod sand strand.
Lækker campingplads
Lækker campingplads, blev taget godt imod og fik en lækker plads tæt på servicebygning som vi efterspurgte. Stille og rolig plads så det var bare så lækkert og kommer vi igen til Skagen bliver det denne plads igen
Lækker hyggelig campingplads for både børn og voksne :-)
Super lækkert sted helt ned til vandet og med rene badefaciliteter og fælles arealer til madlavning. Til børnene var der mooncars, hoppeborg og en god legeplads. Og mulighed for minigolf. Og så kommer fiskemanden om onsdagen :-) Helt klart ikke sidste gang vi kommer!!