Kenneth var super venlig og imødekommende. Jeg var en dag forsinket, og min ordre nåede ikke at gå igennem, mens varen var på tilbud, men han tilbød alligevel at give mig tilbudsprisen. Rigtig god ser... See more
See what reviewers are saying
Jeg havde bestilt et spisebord, som jeg ikke kunne være hjemme til at modtage på leveringsdatoen, som iøvrigt var 4 dage efter bestilling. En medarbejder fra Skandiq var virkelig service minded og hu... See more
Jeg modtog desværre et beskadiget spisebord - lignede ikke at fragtselskabet havde håndteret pakken forsvarligt. Men kontaktede Skandiq, og de tog fuldt ansvar og sendte et nyt bord lyn hurtigt efter... See more
Første bord jeg modtog havde forkerte huller, så det kunne ikke sættes sammen. I bord nummer to var de andre fire huller for store og skruernes modhager røg med op og måtte limes fast. Da jeg rejste b... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Vores mission er at tilbyde Skandinavisk design af høj kvalitet til overkommelige priser. Vi stræber efter at gøre æstetisk tiltalende og funktionelle produkter
Rugårdsvej 4,1,2, 5000, Odense C, Denmark
- kundeservice@skandiq.dk
- skandiq.dk
Replied to 75% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Super hurtig levering og formidabel…
Super hurtig levering og formidabel service! - Kæmpe anbefaling herfra
Kvalitet til lav pris
Rigtig lækkert spisebord!
Kvaliteten synes jeg leverer højt ift. den lave pris.
Lækre møbler til billige penge
Super gode produkter, til rigtig billige penge.
Servicen var super professionel - Hurtig respons og leveringstid. Kæmpe anbefaling
super god kundeservice og pæne møbler
super god kundeservice og pæne møbler
Alt spiller hos Skandiq!
Super fede produkter toppet med gode priser, samt kanon kundeservice og hurtig levering!
Super profesionelle medarbejder og…
Super profesionelle medarbejder og super gode produkter, til fair priser!
og kanon leveringstid!!!!
Mega fed og nem hjemmeside
Mega fed og nem hjemmeside, hurtig besvarelse på kundeservice, og god rådgivning, kan varmt anbefale!
Kæmpe anbefaling
Kæft det var nemt!
Handler normalt ikke møbler over nettet, men det har Skandiq da ændret på.
Gode priser og nemt mht. levering.
God pris, nem proces og lækkert bord
Rigtig gode borde ift. prisen. Jeg har købt 4 stole samt et bord til derhjemme, og må ærligt sige jeg er overrasket over kvaliteten. Ikke nok med at tingene er god kvalitet, men købsprocessen er også super nem. Stærk anbefaling herfra :-)
Rigtig lækre skandinaviske møbler til…
Rigtig lækre skandinaviske møbler til super gode priser. Købt A- Line rundt spisebord. Hurtig levering og fantastisk god kundeservice. Bordet er lige hvad jeg drømte om og så til den pris. Kan meget varmt anbefaler Skandiq.dk
Super fede produkter til de rigtige…
Super fede produkter til de rigtige priser
Virkelig en fantastisk oplevelse
Leveret tid tiden, god kvalitet, alt spillede. Det er længe siden jeg har købt ting online der bare gik som smurt. Tusind tak for denne oplevelse! Helt klart det sted jeg kommer til at købe møbler fremover + anbefale til familie og venner!!! 5 stjerner herfra
Fantastiske produkter til skarpe priser…
Fantastiske produkter til skarpe priser !
Flot spisebord til prisen
Flot spisebord til prisen, købte et “sala” unikt bord med benene, var bange for stole vil blive et problem med benene, men de generer overhovedet ik
Min kæreste og jeg fik vores runde…
Min kæreste og jeg fik vores runde sildebensbord hjem sidste uge, og vi er så tilfredse med det!!! det passer perfekt ind i vores lille hjem <3