Rekommenderar!
Rekommenderar! Trevliga killar som utför ett bra jobb. Väldigt smidigt, och skönt att slippa åka iväg för att skifta däcken.
Ses i vår!
Vi utför mobila hjulskiften hemma på din uppfart, parkering eller på ditt jobb!
Sweden
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ses i vår!
Helt klart bästa på detta! Rekommenderar
Superbra killar.
Snabba och effektiva.
Dessutom trevliga.
Fixade ihop tiden när jag blev tvungen att ändra den lite.
Vi ses i vår 😁
Efter ett däckbyte hos SkiftaNu AB lossnade ett av hjulen redan efter fem mil, då bultarna inte dragits åt korrekt. En livsfarlig miss som aldrig får ske.
När jag kontaktade företaget fick jag ursäkter men inget direkt ansvarstagande – de hänvisade istället till sitt försäkringsbolag. Det inger inget förtroende när ett så allvarligt fel inträffat.
En mycket obehaglig upplevelse som kunde ha slutat riktigt illa. Jag kan inte rekommendera deras tjänster.

Reply from SkiftaNu
Kanon grabbar snabba och effektiva. Bara plus. Återkommer till våren. Christer
Bästa killarna som kommer hem o byter däck.
Man slipper köa och trevliga är dom också 😃✨Tack o lycka till !
Lätt att få kontakt med och lätt att boka. Mycket tider att välja på och arbetet är mer än väl utfört. Supernöjd år efter år och rekommenderar Milton och företaget sju dar i veckan.
Mycket bra service! Är definitivt välkommen tillbaka inför nästa säsong!
Jag har fått Miltons hjälp i flera år nu och de är alltid trevliga och snabba. Jag är mkt nöjd!
Otroligt trevliga och va snabba killar. Väldigt skönt att slippa åka iväg för att byta däcken
Genom sms fick ett meddelande att de var på väg,jätte bra.Trevlig hjälpsam kille fick svar på frågor som jag ställde, är supernöjd med hjälpen och det bästa är ju att man slipper åka med däcken för byte.
Fått hjälp av Milton & co med hjulskifte och även rekond i 2-3 år. Funkat felfritt varje gång! Kanontjänst.
Fantastisk service att få däcken skiftade hemma.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.