Company replied
Meget flot resultat Stor ordentlighed ifht at lukke en fremmed ind i ens hjem. De ting der stod i vindueskarmen var pænt stillet på bordet. De var naturligt ikke flyttet på forhånd da jeg ikke vidst... See more
Company replied
Nemt at lave aftale, hurtigt og effektivt arbejde, som levede op til forventningerne.
Company replied
Steffen har tryllet med mine vinduer. Fik pudset inde og ude. Hvilken fornøjelse. Steffen er grundig og gør et fantastisk stykke arbejde. Kan varmt anbefales 👍
Company replied
Skovgaard Vinduespudsning er drevet af faglig stolthed og fokus på godt håndværk. Jeg er faglært vinduespudser og går op i at leverer rene ruder i høj kvalitet - hver gang. Hos mig får du personlig service, troværdighed og fleksibilitet. Mit mål er, at du altid kan stole på både arbejdet og på mig.
4760, Vordingborg , Denmark
Godt arbejde og ærlig afregning. Jeg har benyttet dette firma og har fået udført godt arbejde. Da opgaven viste sig at være mindre omfattende end først aftalt, så blev afregning foretaget med ærlighed omkring det mindre omfang. Det er jeg som kunde taknemmelig over. Derfor har jeg indgået en aftale med arbejde i faste intervaller.

Virkeligt flot pudset
Vi er super glade for dit flotte arbejde
Vh.
Guldsmeden i Stege

God oplevelse med Steffen. Meget pålidelig med tiden og informativ 🙏🏼

Reply from Skovgaard Vinduespudsning
Steffen er grundig og gør et fantastisk stykke arbejde.
Kan varmt anbefales 👍

Reply from Skovgaard Vinduespudsning
Rigtig godt og grundigt arbejde!
God og hurtig service til en fair pris👌
Resultatet var også super! 💪
Kan klart anbefales!

Reply from Skovgaard Vinduespudsning
Positiv og i mødekommende kommunikation, fair pris og absolut flot arbejde 👍🏽🌻

Reply from Skovgaard Vinduespudsning
Steffen er meget høflig og grundig i sit arbejde.
Vi fik pudset både udenfor og indendørs og havde skinnende ruder bagefter.
Vil bestemt bruge ham igen.

Reply from Skovgaard Vinduespudsning
Super resultat og generelt en god oplevelse! Kan klart anbefales 🤩