Skovmoellen Femmoeller Reviews 17

2-star
1-star

Restaurant Skovmøllen Femmøller

Restaurant Skovmøllen Femmøller
Når man på tur i Ebeltoft er der ikke noget bedre end en god gammeldags kop kaffe ,man får en kande og Kringle 65 kr og en god slutning på køretur .
Det ville vi gøre mere af i Fremtiden når vi skal forbi den vej .

April 1, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Havde bestilt bord nogle uger før…

Havde bestilt bord nogle uger før ankomst.
For at få et bord i udestuen og kig til deres lille sø.
Efterfølgende havde vi intet hørt fra spisestedet.
Da vi ankom var udestuen til stor overraskelse optaget fuldt ud.
Vi gik ind og fandt ud af at vi var blevet flyttet, uden vores viden pga et større selskab og kunne få en plads ved en kogende brændeovn.
De var alle stressede og fuldstændig ligeglad med os.
Har skrevet til dem pr mail uden svar.
Dårlig kundepleje.

November 16, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Sprød og saftig Wienerschnitzel MM.

Hej den 13-10-24 Fik jeg ud af huset, 3 gange Sprød og saftig Wienerschnitzel med det hele, Og 2 gange Kyllingenuggets. Alt var så dejlig. Og varm da jeg kom hjem med dette, det er ikke sidste gang jeg kommer for at bestille ud af huset. Stor UG TIL kØKKENET OG Betjening .

October 13, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Dejlig mad og god betjening

Vi sad udenfor, sammen med mange andre besøgende, overraskede over den store tilstrømning. Den ene af os fik frikadeller og kartoffelsalat og den anden omelet. Store portioner der smagte dejligt. Kan bestemt anbefales!

August 13, 2024
Rated 3 out of 5 stars

var på skovmøllen igen i dag.

var på skovmøllen igen i dag.
hver gang har jeg fået pandestegt rødspættefilet.
denne gang var det ikke pandestegt, men friturestegt. og så er det catering, ikke frisk fisk som før.
tjeneren roste fisken i høje toner, og at den var meget fint paneret. ja, det var den. halvdelen var panering. jeg havde ikke bestilt fisk med franskbrød uden om.
tjeneren kender ikke til fisk. den skal være pandestegt med mel og rasp, og ikke andet, så kan man nemlig smage fisken.
venlig hilsen fra en fisker.

August 4, 2024

Ingen smilende personale

Hele familen havde glædet sig til at komme ind og spise på skovmøllen, som vi fandt ud af var mere en bistro/ cafeteria. Meget snerpet betjening og man blev svaret igen ( bad om to ens stjerneskud hvor den ene skulle være uden asparges hvor vi fik at vide AT SÅ VAR DE JO IKKE ENS! ) da vi fik maden manglede den kogte fisk på 2 af de fire stjerneskud, og då kom hun med 2 kogte fisk på en cafeteria tallerken og så kunne vi selv ligge den ovenpå! Burgeren som blev bestilt uden løg, kom med Extra løg i! Og der blev intet gjordt ved det selvom vi sagde det når den var kommet der blev bare sagt at JEG HAR SAGT DET TIL KØKKENET! Total utilfredse her fra OG KOMMER ALDRIG DER HEN IGEN! ( kan OVERHOVEDET ikke anbefales til NOGEN! )

July 9, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Yderst kedeligt stjerneskud.

Vi er en gruppe personer, der tager ud og smager stjerneskud forskellige steder på cafeer, restauranter, kroer, i sportsklubber osv. Og derfor benytter jeg gerne chancen til at prøve et, hvis jeg kommer et nyt sted.
Hos Skovmøllen var det desværre ikke på noget der minder om det niveau, vi plejer at få. Af de 20+ jeg har smagt, var dette det absolut kedeligste og på ingen måde pengene værd…
Brød som helt sikkert ikke var smørstegt og med en lille, flad kogt fisk ovenpå, der havde mere eller mindre opløst det helt. Skjult af to friturestegte fisk, som man da sådan et sted og til den pris må forvente er smørstegt på panden? En lille bunke hakkede dåse asparges og blandet kedelig salat ved siden af, og en lidt rødt farvet mayonnaise, som vel burde smage af andet end mayonnaise men ikke gjorde det. Der var simpelthen ikke noget på tallerkenen overhovedet, der kunne redde måltidet…
Det er altså en om’er, hvis man vil leve af at sælge god mad. Og burde tages helt af menu-kortet, hvis dette er det bedste bud på et stjerneskud…
Den ene ekstra stjerne er for omgivelserne og betjeningen, som ikke fejlede noget. Men det er nu engang maden, der er en stor del af oplevelsen, når man tager ud og spiser…

May 9, 2024

Sur bøf og personale

Vi har gennem mange år været glade for at komme på Restaurant Skovmøllen i Femmøller og har været der adskillige gange, men dette må siges at have ændret sig.
Vi kommer 6 mand og bestiller blandt andet bøf bearnaise og kalveschnitzler. Kalveschnitzler var lige som de skulle være og et par af bøfferne også fine.
To af bøfferne var decideret sure, vi var flere ved bordet som smagte disse bøffer og alle var enige om noget var galt. Dette bliver påtalt overfor personalet, som virker skeptiske, men får køkkenet til at stege to nye til os.
Det resulterer i at resten af selskabet når at spise hele deres servering op, inden de to får serveret en ny bøf. Der kom heller ikke ny varm sauce med, dette måtte vi selv bede om.
Den nye bøf var i orden og smagte som den skulle.
Da der skulle betales påtaler vi de sure bøffer, hvortil personalet snerpet svarer at de har altså stået og smagt de sure bøffer ude i køkkenet og det fejlede intet. Men nu havde de skåret nye bøffer af en helt ny filet, og derfor kunne rabat overhovedet ikke komme på tale. Det er ikke i orden, når man får serveret dårlig mad og også skal vente så lang tid på den nye servering at resten af selskabet er færdige med at spise.
Jeg synes det er ekstremt dårlig kundeservice, og jeg kan love jer for, det er sidste gang vi har sat vores ben i jeres restaurant.
Hvis i havde en sans for kundeservice havde i beklaget mange gange og givet en rabat, gratis dessert, drikkevare eller lign. og så var vi gået derfra med en god oplevelse i stedet og havde været villige til at komme tilbage igen. Tænk over det.

August 26, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Lækker mad og god service.

Vi har lige været til konfirmation på Skovmøllen og vi fik super god mad samt hyggelige omgivelser. Kokken er også med på en spøg og frisk samt enormt hjælpsom. Maden var buffet med god mad og en steg der ikke var som en omgang skosåler.. Salaten var en spændende og lækker salat..
Så jeg kan KUN sige at man bør prøve et besøg hos Skovmøllen ved Ebeltoft...

May 5, 2023

Is this your company?