SleepLabs Reviews

TrustScore 4 out of 5

1. Beauty Product Supplier

Written by the company

SleepLabs luksuriøse sovemasker er designet til at fremme søvn, reducere rynker og give en blød, antibakteriel komfort – hver nat. Vi leverer hurtigt fra dansk lager og har fokus på høj kvalitet og ærlig service.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

PAS PÅ - Online svindel

PAS PÅ - Falsk hjemmeside og anmeldelser (de positive).
Alle billeder er stjålne fra andre hjemmesider.

Undgå at handel her og vælg et dansk firma. Her får du enten temu varer eller de stjæler dine kreditkortoplysninger.

August 20, 2025

Hej Katja,

Vi kan se, at du ikke har handlet hos os. SleepLabs er en registreret dansk virksomhed med CVR-nummer, dansk lagerhotel og egne produkter.

Hvis der er tale om en misforståelse, tager vi naturligvis gerne dialogen. Kontakt os endelig på sleeplabsdk@gmail.com, så hjælper vi dig videre.🌙

Rated 2 out of 5 stars

Puden var alt for stor og kunne…

Puden var alt for stor og kunne desværre ikke være i mit hovedpudebetræk

July 16, 2025

Hej Camilla,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi kan desværre ikke se nogen ordre i dit navn, men hvis du har købt hos os, er du selvfølgelig meget velkommen til at benytte vores 30 nætters søvngaranti: Hvis du ikke er tilfreds med produktet, kan du nemt sende det retur – helt uden spørgsmål.

Kontakt os endelig på sleeplabsdk@gmail.com, så hjælper vi dig videre.🌙

Super godt produkt

Super godt produkt, som klart kan anbefales.
Leveringen var hurtig, og kundeservice var søde samt behjælpelige med mine spørgsmål.

May 20, 2025

Hej Lucas,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både produktet, leveringen og vores kundeservice. Tak fordi du anbefaler os – det betyder meget!🌙

Gamechanger for min søvn

Jeg anede ikke, hvor stor forskel en god sleepmask kunne gøre, men wow! Den her maske er blød, lukker ALT lys ude og sidder så behageligt.🤩
Siden jeg begyndte at bruge den, sover jeg hurtigere og dybere. Kvaliteten er i top, og hele købsoplevelsen var nem og professionel.

Jeg kan varmt anbefale den til alle, der har brug for bedre søvn!😍

May 20, 2025

Hej Sophia,

Wow – tusind tak for din begejstrede anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, hvor stor forskel vores maske har gjort for din søvn.

Vi lægger stor vægt på både kvalitet og købsoplevelse, så det betyder meget, at det hele har fungeret for dig.

Tak for anbefalingen!🌙

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt! Har virkelig hjulpet mig med at få mere søvn. Derudover så er det klasse kundeservice! Klar anbefaling herfra.

May 16, 2025

Hej Andreas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at vores maske har hjulpet dig med at få mere søvn – og at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.
Kæmpe tak for anbefalingen!🌙

Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse med både levering og…

God oplevelse med både levering og produkt. Hjemmesiden var nem at bruge, og alt forløb som forventet. Ingen problemer.

Hej William,

Tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at både produkt, levering og købsoplevelsen på hjemmesiden har levet op til dine forventninger.🌙

Rigtig god service.

Servicen er i top, og SleepLabs er gode til at besvare ens spørgsmål hurtigt!

May 16, 2025

Hej Magnus,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – vi gør os umage for at svare hurtigt og hjælpe bedst muligt.🌙

Rated 5 out of 5 stars

Godt produkt og god kundeservice!

Hej Sebastian,

Tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at både produktet og kundeservicen har levet op til dine forventninger. Det sætter vi stor pris på.🌙

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk søvn fra første dag!!!

Min kone og jeg har haft søvnbesvær i en længere årrække, især jeg, har haft svært ved at få den dybe søvn. Det ændret dog søvnmasken fra Sleeplabs meget hurtigt på. Virkelig behagelig og afslappende at have på ansigtet.
Kæmpe anbefaling herfra!!!

Hej Davud,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at I begge har mærket en forskel – især i den dybe søvn. Det er præcis dét, vi arbejder for.🌙

Rated 5 out of 5 stars

Alt er som det skal være, upåklagelig sevice.

Hej Shakeel,

Tusind tak for de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at alt har været, som det skulle – og at du har haft en god oplevelse med vores service.🌙

Godt produkt

Købte for nogle uger siden en Deep Sleep Mask fra deres hjemmeside. Jeg er blevet virkelig glad for den og har brugt den næsten hver nat siden da.

Hej Gustav,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du er blevet glad for din Deep Sleep Mask og bruger den fast. Vi ønsker dig mange flere gode nætter fremover.🌙

Rated 5 out of 5 stars

Alt er som det skal være

Alt er som det skal være, upåklagelig sevice

May 6, 2025

Hej Anton,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at alt har været, som det skulle – og at du har oplevet god service.🌙

Rated 5 out of 5 stars

Super tilfreds med mine sovemask

Super tilfreds med mine sovemask, god kommunikation hele vejen til de bliver leveret.

January 17, 2025

Hej Olesen,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at både produktet og kommunikationen har levet op til dine forventninger. Det betyder meget for os.🌙

Godt produkt!

Jeg har netop modtaget produktet, og det lever op til mine forventninger.

May 14, 2025

Hej Lucas,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din nye sovemaske lever op til dine forventninger. Vi håber, den bliver en fast del af din søvnrutine.🌙

tilfreds med kvaliteten

Meget tilfreds med kvaliteten og leveringen var super hurtig. Kundeservice besvarede mine spørgsmål grundigt og høfligt

May 14, 2025

Hej Firat,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at både kvalitet, levering og kundeservice har levet op til dine forventninger. Vi er altid her, hvis du har spørgsmål igen.🌙

Rated 4 out of 5 stars

Jeg har haft fornøjelsen i at købe en…

Jeg har haft fornøjelsen i at købe en Deep Sleep Mask, og jeg kan bekræfte herfra, at det er et godt stykke produkt!

Hej Merveille,

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er glad for din Deep Sleep Mask! Vi sætter stor pris på din feedback, og hvis der er noget, vi kan gøre for at få den sidste stjerne med, så sig endelig til.🌙

Rated 5 out of 5 stars

Lækkert materiale og hurtig levering

Hej Daniel,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at både materialet og leveringen levede op til dine forventninger. Vi håber, din nye sovemaske giver dig endnu bedre og mere rolig søvn.🌙

Take a closer look