SleepTight Reviews 58

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Jag sover mycket bättre än innan. Vaknar utvilad så jag tror inte att jag snarkar längre. Jag är nöjd och kommer att fortsätta använda kragen.

Rated 2 out of 5 stars

Jag registrerar mina snarkningar och jag snarkar fortfarande väldigt högt. Det enda positiva är att produkten hindrar mig från att snarka med öppen mun så jag är inte torr i munnen som jag var innan j... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jag har provat den här produkten under en natt. Den var mycket obekväm. Jag behövde prova att ligga både med och utan kudde. Jag somnade till slut men blev väckt av min hustru eftersom jag snarkade.... See more

Rated 3 out of 5 stars

Köp & leverans helt OK. Men: varför så korta "tampar" för att fästa prylen om halsen? Jag får nästan inte ihop dem - och många har grövre hals än jag... Förslag: förläng tamparna 1-1,5 cm vardera för... See more

Company details

1. Wellness Program
  2. Health and Beauty Shop

Written by the company

SleepTight sovkrage är en svensktillverkad patenterad innovation som ger bättre sömnkvalitet . Sovkragen upplevs som lätt och smidig , väger endast 36 gram. Den sitter löst och bekvämt kring halsen och visat sig minskat snarkning hos 5 av 7 personer.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Det fungerar!

Min make har nu använt denna i 1 vecka och jag får äntligen sova! Sen han började använda denna har jag inte vaknat pga hans snarkning en enda gång! Det fungerar!!
Tack av hela mitt hjärta /frugan

July 13, 2021

Reply from SleepTight

Så trevligt att läsa din feedback, det blir dubbel vinst och effekt när båda parter känner skillnaden. God fortsättning med snarkkragen och än en gång tack för din återkoppling. Allt gott

Rated 4 out of 5 stars

Det gick snabbt att vänja sig vid den.

Det gick snabbt att vänja sig vid den.
Sov gott och snarkade troligtvis mindre.

July 11, 2021

Reply from SleepTight

Tack för din återkoppling Margaretha, för många som använder snarkkragen går det snabbt att vänja sig och känna den positiva effekten. Detta innebär att man vaknar pigg och utvilad då man snarkat mindre. Lycka till och sov gott.

Rated 1 out of 5 stars

Jag ”lät” lika mycket som tidigare

Jag ”lät” lika mycket som tidigare. Kändes som 500 kr i sjön. Hade nog känns bättre att skänka dessa pengar till välgörenhet istället.

July 5, 2021

Reply from SleepTight

Hej Anders, tack för din återkoppling och trist att du inte upplever någon skillnad. För en del tar det ett tag innan man kan känna effekten då detta är individuellt. Man behöver också använda snarkkragen frekvent, varje natt. Som vi beskriver är det en process som kan ta lite tid och i vissa fall hjälper det inte, 5 av 7 får reducerad snarkning. Däremot får vi signaler att många får en bättre sömnkvalitet , sover djupare, vaknar mer pigga och utvilade inför dagen när dom använder Snarkkragen. Det finns tips på hemsida att läsa om snarkning och sömnrutiner. https://sleeptight.se/tips-till-snarkare/ . Tack än en gång för din återkoppling.

Rated 5 out of 5 stars

Jag har sovit mycket bättre sedan jag…

Jag har sovit mycket bättre sedan jag började använda kragen. Behöver inte gå på toaletten på nätterna som jag gjorde förut.
Vet inte om jag snarkar över huvud taget eftersom jag sover ensam .Huvudsaken är att jag inte behöver vakna varannan timme för toalettbesök.
Hälsningar
Gunilla Janzon

July 4, 2021

Reply from SleepTight

Tack för din feedback och så trevligt att du känner skillnad när du använder SleepTight snarkkrage. Förutom att den kan reducera snarkning förstärker den sov kvalitéten och kan då få den effekt som du beskriver. Då sover man djupare och många blir pigga och utvilade inför dagen. Tack än en gång och vi önskar en fin sommar /Allt gott

Rated 1 out of 5 stars

Hade tyvärr ingen effekt på mej

Hade tyvärr ingen effekt på mej. Snarkar lika mycket som innan.

May 28, 2021

Reply from SleepTight

Tack för återkopplingen det var tråkigt att du inte känner någon effekt ännu. Det kan ta lite längre tid ibland för vissa innan man kan märka förändringarna. Man kan behöva några veckor till och vara envis att sova med den varje natt. Vår snarkkrage har visat sig minska snarkning för 5 av 7 men hjälper tyvärr inte alla. Många av våra kunder berättar att de ändå fått en jämnare sömnkvalitet och sover djupare och bättre. Gå gärna in på vår hemsida och få lite tips gällande sömnrutiner, mm. Allt gott.

Rated 2 out of 5 stars

Känns inte bra känns som om man skulle…

Känns inte bra känns som om man skulle kvävas tyvärr. Inget jag kan använda

May 21, 2021

Reply from SleepTight

Tack för din återkoppling och beklagar att din känsla inte känns bra. Denna känsla kan ibland uppstå när man spänner snarkkragen för hårt runt halsen. Ibland kan det vara så att man inte tycker om att ha något runt halsen, inte ens en halsduk, vi är olika. Denna ultralätta snarkkrage skall sitta löst och ledigt kring halsen så den blir följsam när man rör sig under sömnen, efter ett tag märker man inte den på natten. Gå gärna in på hemsidan under bruksanvisning där vi demonstrerar snarkkragen. Det finns även mer information på hemsidan om hur man får en bättre sömnkvalitet. Allt gott.

Rated 3 out of 5 stars

Min sambo anser inte jag snarkar mindre…

Min sambo anser inte jag snarkar mindre med den. Men den är bekväm att sova med.

May 11, 2021

Reply from SleepTight

Tack för din återkoppling och det kan ta lite tid att vänja sig vid snarkkragen för att känna effekten. Den reducerar snarkning för 5 av 7 men hjälper ibland inte för alla. Dock har det visat sig förbättra sovkvalitéten för många. Läs gärna våra sovtips på hemsidan. Allt gott

Det funkade!!!

Det funkade!!!
Av allt man provat var det denna som hjälpte.

May 10, 2021

Reply from SleepTight

Hej och tack för din feedback det var trevligt att läsa. Hoppas du vaknar pigg och utvilad efter god natts sömn.

Första leverans försvann

Första leverans försvann. Andra kom fram efter 3-4 dgr ifrån påpekande om att första ej anlänt.
Överlag godkänt

May 10, 2021

Reply from SleepTight

Tack för din feedback. Gällande leveranstid och att snarkkragen försvinner kan vi inte påverka, det vi kan påverka är att reagera fort och i ert fall omgående skicka en ny så ni kan sova gott. Lycka till med snarkkragen. Allt gott

Ingen snarkhjälp

Min hjälp för att sluta har inte hjälpt

May 4, 2021

Reply from SleepTight

Hej tack för din återkoppling och tråkigt att du inte känt att den hjälper. Ibland tar det lite längre tid att vänja sig vid snarkkragen för att känna effekten. Vi ser att snarkkragen minskar snarkning för 5 av 7 personer. Gå gärna in på hemsidan för att få lite tips om sömn och snarkning.

Rated 4 out of 5 stars

Hej jag har provat produkten och är…

Hej jag har provat produkten och är nöjd med den. Snark skenan har kunnat vara lite mjukare mot stup huvudet. Snarkningen har minskat.

M.V.H
Anders Riedl

May 3, 2021

Reply from SleepTight

Tack för ditt svar och trevligt att du är nöjd med snarkkragen och att snarkningen har minskat. För att inte belasta struphuvudet är det viktigt att kragen sitter löst och ledigt så det inte spänner för hårt. Se vår instruktionsfilm på hemsidan som tips.

Rated 4 out of 5 stars

Jag har testat Sleeptight några nätter…

Jag har testat Sleeptight några nätter nu och jag har anledning att tro att den kommer att fungera fint framöver. De första nätterna var lite obekvämt o ovant men jag har fått bra support o tips från Sleeptight så det blir nog bra. Snabb o bra leverans dessutom.

April 30, 2021

Reply from SleepTight

Tack för ditt omdöme och precis som du skriver får du ge snarkkragen lite tid så du får vänja dig vid den. Allt gott och läs mer på hemsidan där finns mer tips kring om sömnkvalitet.

Rated 3 out of 5 stars

Min man som fick en sleeptight för att…

Min man som fick en sleeptight för att möjligen snarka mindre och sova bättre tycker inte att den är bekväm att ha på sig och jag som sover brevid tycker att han snarkar ändå även om det är i en lägre ljudnivå. Den har inte använts på ett tag nu pga hosta i samband med covid influensan så vi får göra nya försök. Allt är en vana.

Reply from SleepTight

Tack för din återkoppling kring snarkkragen och för vissa tar det längre tid att vänja sig vid nya saker, men det är naturlig vi är olika som individer. Gå gärna in på vår hemsida och ta del av våra tips om sömn och snarkning. Då vi förespråkar kontinuitet för att vänja sig vid snarkkragen så har ni pga hostan tyvärr inte hunnit göra det. Prova igen en längre tid och läs om tipsen så hoppas vi att det fungerar för er också. Allt gott

Rated 4 out of 5 stars

En innovativ produkt som funkar!

En innovativ produkt som funkar!
De första nätterna var lite stökiga och jag blev lite öm på adamsäpplet. Efter några nätter blev det bättre och min fru meddelade glatt att jag snarkar klart mindre än tidigare.

Reply from SleepTight

Tack för bra feedback och ibland kan man känna en viss ömhet på adamsäpplet och det kan bero på att man spänner bandet för hårt. Det skall sitta löst och ledig kring halsen så den kan följa med när man rör sig. Se gärna vår film på hemsidan. Så bra att din partner märker skillnaden, då sover alla bättre i rummet. Allt gott och tack.

Bra service

Bra och personlig service med produkter som faktiskt fungerar!

Reply from SleepTight

Tackar tackar vi försöker alltid vara till hands så våra kunder få ut mycket av snarkkragen och de positiva effekterna den ger. Sova Gott och Vakna Pigg och utvilad.

Rated 5 out of 5 stars

Denna har räddat mitt liv

Denna har räddat mitt liv, endast kanske två nätter, när kragen satt för löst snarkade jag. Helt plötsligt är jag jätte pigg..

April 26, 2021

Reply from SleepTight

Tack för din fina feedback och vad skönt att du vaknar piggare.

Fungerar kanon för mig

Fungerar kanon för mig! Framförallt vid de tillfällen man hamnar på rygg så faller ej hakan ner som gör att man snarkar. Rekommenderas!

April 24, 2021
Unprompted review

Reply from SleepTight

Tack för din återkoppling till oss och så trevligt att du gillar vår snarkkrage och att den fungerar för dig.

en stor besvikelse

en stor besvikelse. Hjälpte inte alls mot snarkning.

April 22, 2021

Reply from SleepTight

Hej Annika tack för ditt svar och så tråkigt att du är inte är nöjd med vår produkt. Den har visat sig hjälpa 5 av 7 personer att reducera sin snarkning under natten men tyvärr hjälper den inte alla. På vår hemsida finns det ytterligare tips och råd kring sömn, snarkning och hoppas detta kan hjälpa dig.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look