Slikaben Reviews

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Jeg så på hjemmesiden er der var hurtigt levering og at der stod "bestil i dag spis i morgen" Så jeg tænke at det betød dag til dag levering. Når jeg bestiller mit slik online gør jeg det onsd... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse. Mit slik blev leveret dagen efter jeg bestilte. Jeg skulle have delt med familien - men det må blive næste gang jeg bestiller 😂

Rated 4 out of 5 stars

Super koncept! Desværre kan jeg ikke bestille noget da I ikke tilbyder gelatine fri. Øv. Noget der burde overvejes da din kundekreds ville blive endnu større.

1. Candy Store

Written by the company

Slikaben.dk tilbyder bland selv slik med levering direkte til dig. Vi har mere end 400 varianter.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Forsinket levering

Når jeg bestiller mit slik online gør jeg det onsdag så det kan nå at komme til fredag.
Slikket kom først søndag, hvilken jeg ikke kan bruge til noget, weekenden er ovre og det er ikke slik tid mere.

Jeg ved godt at det kan ske at levering er forskinet osv, men på min faktura stod der at den var printet om fredagen, altså 2 dage efter min bestilling var langt.

Jeg synes bare ikke at det er i orden at love hurtig levering men jeg ender men en levering på 4-5 dage.

April 14, 2022

Nu prøver jeg her

Nu prøver jeg her, når i er umulige og komme i kontakt med på Instagram trods i sidder og åbner de beskeder man sender afsted til jer.

Jeg fik i fredags leveret noget, som vi egentlig havde glædet os til og prøve. Vi blev dog slemt skuffet, da noget af slikken vi havde valgt udfra jeres billeder selvfølgelig slet ikke levede op til det billederne viste. Derudover så må jeg nok sige at kvaliteten var fin, men skuffende i forhold til andre udbyder med online bland selv slik vi har prøvet.
Ikke nok med det, så finder vi 2 skarpe plastik stykker i slikken. Eller det gjorde VI ikke. Det gjorde de unger vi havde på besøg, som skulle have slikken. Det synes jeg heller ikke er særlig hensigtsmæssigt. Jeg havde kunne se igennem fingere med dette, hvis resten ellers var tip top og i kunne finde ud af at give lyd fra jer på jeres Instagram, hvor i tydeligvis sidder og følger med så længe beskederne bliver åbnet.

Jeg handler helt sikkert mit slik et andet sted til næste gang.

Rigtig god dag :-)

February 15, 2022

Det bedste oplevelse...

Giver vores varmeste anbefalinger til Slikaben. Vil altid bruge dem igen. En kommunikationsfejl gjorde, at slikket blev leveret hjemme hos os - og ikke hos min syge nevø på Frederiksberg. Da jeg ringede til Slikaben, sendte de samme dag en ny pakke uden beregning - som min nevø modtog dagen efter. Skøn service!!

December 1, 2021

Reply from Slikaben

Hej Jette. Tusinde tak for anmeldelsen!

friskt slik

friskt slik
nem hjemmeside
hurtig levering

November 29, 2021

Reply from Slikaben

Hej Lene - mange tak for din anmeldelse :)

Rated 1 out of 5 stars

Hold fast en skod forretning

Hold fast en skod forretning! Der slet ikke styr på noget, ens ting er så langsomme om at komme og man får ingen besked eller info om noget efter at man har betalt.

Handler her aldrig igen.

Mvh. Fam. Jakobsen

- Kan se Slikaben har besværet. Og det slet ikke os han snakker om. Bestilte en onsdag og de var først fremme mandag nat så der handler vi ikke igen. Og slet ikke eftersom han vil sende dokumentation på ting som slet ikke er os. Erkend jeres sammen arbejde med dao ikke fungere, kan jo også se flere andre klager! Find et par unge knægte der kan køre ud med det på knallert i stedet det ville gå hurtigere

- Svar 2. Kan se at det var en torsdag jeg bestilte.

Sender min MobilePay til trustpilot så de kan se jeg kunde ved jer.

Hvad jeg hedder på trustpilot er vel lige meget! Og at du bliver forvirret over jeg skriver hilsen Fam. Jakobsen og går helt i selvsving det står for din regning. Har aldrig nævnt noget om hvilken navn den de handlet på. Stå ved dine ting.

- Fik ikke min pakke ‘hurtig’ som angivet og bare det er nok til at give den anmeldelse her inde. Kan jo se at jeg ikke er den eneste med samme problem, at jeg siger den ikke er kommet til tiden så det rigtig, der ligger hverken order seddel eller track and trace fra dig. Handler der ikke længere så good luck med butikken,

Kontakter trustpilot mig skal jeg gerne sende billede dokumentation for jeres inkompetance

November 23, 2021

Sidste opdatering:

Kunden ønsker ikke at give sig til kende eller oplyse ordre nr. Derfor har vi ikke mulighed for at undersøge om vi eller DAO har begået en fejl, da vi simpelthen ikke ved hvilken ordre det drejer sig om. Det kan naturligvis ske at vi laver en fejl, men efter at have gennemgået alle ordrer der er faldet på en torsdag de seneste 4 uger har vi ikke kunnet finde en der først er leveret den efterfølgende mandag. Anmelder hedder heller ikke Jakobsen, som angivet herinde, eftersom vi nu har talt med samtlige kunder i vores system med det efternavn.

Normalt kompenserer vi gerne hvis der skulle opstå en fejl vi er skyld i, men det er svært når vi end ikke kan konstatere hvorvidt anmelder rent faktisk er kunde hos os eller blot ønsker at forblive anonym.

Opdatering 1: Vi bliver nødt til at vide hvem du er. Dit profilnavn herinde er AUDI, hvilket gør det lidt svært at undersøge. Så vær venlig at give dig til kende. Vi har kun én Jakobsen på en onsdag, og en anden Jacobsen (stavet med c) samme dag. Begge er leveret planmæssigt ifølge DAO i hvert fald. Kontakt os venligst så vi kan identificere din ordre. Mvh Slikaben.dk

Opdatering 2: Hvis du er den anden Jacobsen, blev ordren modtaget d. 17 nov. kl 22:27 - i følge DAO er denne leveret: 2021/11-19 kl. 04:20:08. Altså helt planmæssigt.

Vi har i øvrigt talt med begge ovennævnte kunder, og alt er forløbet uden problemer, så nu er vi altså blevet nødt til at bede dig indsende dokumentation på at du er kunde hos os via Trustpilot.

Opdatering 3: Det er svært at lokalisere en ordre, når man ikke kender navnet på den person der har bestilt eller har et ordre nr. fx. Samtlige ordrer torsdag d. 18 og d. 11 november er i følge DAO ankommet uden problemer. Men det var måske på en anden torsdag? Vi har nu efterhånden brugt rigtigt meget tid på denne sag og det ville hjælpe hvis du ville give lidt information.

Kan altså i øvrigt ikke helt ser hvor vi "går i selvsving" - og hvad er det præcist du ønsker vi skal "stå ved"? Det må du gerne præcisere, så vil jeg gerne addressere det også :)

Opdatering 4: SMS notifikation bliver sendt ud automatisk, det samme gør ordrebekræftelse. Du svarede heller ikke på om den var røget i dit spam filter.

Hvorvidt din ordre er ankommet til tiden ønsker du så altså ikke at vi undersøger, eftersom du åbenbart ikke vil oplyse om ordrenummeret. Jeg kan blot se at alle ordrer de seneste 2 torsdage er ankommet planmæssigt i følge DAO. Jeg checker gerne de forgående torsdage også. Vi står gerne ved det, hvis vi har begået en fejl, men du giver os ikke mulighed for at undersøge det.

I øvrigt har vi kun haft problemer med 2-3 ordrer hos DAO ud af et stort samlet antal.

Mvh,

*****************
Hej Fam. Jakobsen,

Vi sender altid ordrebekræftelser ud - de kan dog i nogle tilfælde ende i uønsket post, har i kigget der?

I forhold til at du siger din pakke har været længe undervejs, vil vi gerne høre præcist hvad du mener. Vi modtog din ordre d. 17 november kl. 1725. Eftersom det er efter skæringstidspunktet som er kl 1400, sendes ordren ikke samme dag, men dagen efter. Dvs. vi sender din ordre ud planmæssigt d. 18 november, og i følge DAO er pakken leveret d. 19 november kl. 08:17:46. Jeg kan naturligvis fremsende dokumentation.

Er pakken ikke leveret som DAO siger, eller mener i at 1 dags leveringstid er længe? Vi stiller os lidt uforstående, men er meget interesseret i at høre jeres side.

Mvh

Facebook opslag vs. Virkelighed

På div Facebook opslag loves der med levering næste dag. Udbringen næste dag osv. vi havde bestilt der fra 2-3 gange for en godt og vel 1000,- vi ville så gerne støtte det igen. Da min knægt syntes det en sjov måde at bestille på. Bestilte slik for 250,- (uden “rabat”) det var meningen vi skulle havde haft det om fredagen men med ‘levering’ så har de åbenbart ændret deres ‘levering’ så det ikke længere bliver “leveret” personligt men Med DAO som så ikke fatter noget og det blev så ikke leveret men det skulle hentes om søndagen engang. Så det var hyggelig fredags slik..

Ringet til DAO og fik dem til at sende det direkte tilbage og udnyttet mig af min fortrydelses ret. Nu der gået én uge og pengene er stadig ikke gået retur og Tobias Vandal Laursen svare ikke længere på beskeder.

Så ja, husk at bestil 4-5 dage før i skal bruge det og være forberedt på dårlig kundeservice, men i det mindste lever de da op til navnet på forretningen.

- Har natuligvis sendt billeder og div videoovervågnings materiale til DAO og har naturligvis også gemt alle beskeder og mails osv sendt til ejer og DAO som man må må regne med er deres ‘leverandør’ så alt med den døren var låst / pakken for stor osv” kan de godt pakke væk, har video beviser for at scooter budet køre forbi huset med ca 50 km/t kl 3 om natten, der det sku svært at se om en dør en lukket 😆

Men uanset kunne de bare havde skrevet det var med post levering så havde jeg da bare trykket jeg ville afhente selv. Det ligger 3 km væk.

Næste gang tager vi sku bare blandselv afdelingen i Bilka. Synd.. men ja! Nogle dur bare ikke til at drive forretning og styre kundeservice, men behold du bare pengene :) tænker du har mere brug for dem end mig med alt det cvr og firma bytten rundt i har gang i der ude i grejs. Held og Lykke i fremtiden! Du har brug for det :)

Div. video og billede materiale bliver smidt på Facebook en af dagene samt en nu fin tekst!

Du får lige lidt mere svar her så.

FORTRYDELSE
Hos slikaben.dk kan du fortryde dit køb i op til 14 dage efter modtagelse, såfremt produkterne er uåbnede. Varen skal returneres i væsentlig samme stand som ved modtagelse. Vælger du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk altid at angive ordre- og fakturanummer

Jeg valgte at nægte at tage imod pakken så har slet ikke rørt den eller noget og det hvad den 15. Samme dag som den lå
Klar til udlevering og du fik den så den 17. Men jeg har hele tiden nævnt jeg
Ikke ønsket varen såfremt den ikke kom
I weekenden og det gjorde Ikke..

Så du startet med at besvare beskeder på din Facebook. Vi skrev nogle stykker til at jeg sendte billede af at dao returneret
Så stoppet du med at besvare

Skrev det også til jeres telefon, e-mail
Og din Facebook. Men ingen svaret.

Så lad være med at lyv! Og jeg er fuldstændig ligeglad med hvad din computer siger. Min dør var ikke låst og pakken var ikke for stor budet kommer
Slet ikke her. Fordi det noget skrammel. Så brug da PostNord de smider da i det mindste pakken dagen efter i en pakkeshop.

Og ikke først flere dage efter den lå faktisk klar mandagen den 15. 😆

Det da fedt at have bestilt slik til weekenden også kommer det mandag.

Det også lige meget. Det hvad 9-10
Dage siden du fik bevis for Dao havde sendt den retur. Du vil så gerne havde det til at lyde som om du har styr på alt i butikken. Og datoer osv. men du har tydeligvis ikke styr på en skid. Har kontaktet jer flere steder og skrevet jeg ikke ville tage imod pakken så det
Kan vel ikke være så fandens svært. At se på følgesedlen hvem penge skulle retur til.

Ikke engang dine egne regler kan du finde ud af. Men det må være svært når man bare laver copy/paste fra en anden hjemmeside.

Faktum er idag den 24. Er der stadig ikke kommet en mail fra jer om i har
Modtaget og returnere penge eller lign. 😆

Men som sagt har overvågning. Og beviser på pakke bud ikke har været her. Så lad være med at lyve du kender tydeligvis ikke sandheden.

Jeg beholder min ret til at give dig dårlig anmeldelse efter mit køb. Det bliver nok ikke den sidste du får.

Og hvorfor har du rapporteret denne skrivelse? Det jo sandt? Skal jeg smutte med til politi og indgive en anmeldelse for tyveri/bedrageri? Du har jo ikke
Udbetalt noget og svare ikle længere..
Du ikke et hak bedre end end simpel Facebook sælger der snyder alle mulige.

November 22, 2021

Hej Rasmus,

Af vores hjemmeside har det hele tiden fremgået at vi sender med PostNord og nu DAO. Det er rigtigt at vi helt undtagelsesvist leverede personligt i nærområdet i en kort periode til at starte med. Vi beklager naturligvis at det har ført til forvirring og en forventning om at det var normen.

Din ordre falder d. 11 november lidt før kl 19 - dvs. ordren pakkes og sendes d. 12 og bliver forsøgt leveret d. 13 om morgenen af DAO, som skriver de går forgæves fordi døren er låst, og pakken går derfor til pakkeshop. Der er altså ikke tale om 4-5 dage. Havde du bestilt inden kl 14, havde du modtaget pakken dagen efter.

Din pakke var heller ikke for stor - men det skete desværre for os, på samme tid, at DAO målte pakker 2 pakker forkert (det sker automatisk), hvilket de beklagede. Det var dog en misforståelse at dette skulle have ført til en forsinkelse i dit tilfælde - det gjorde det ikke.

Vi betaler naturligvis pengene tilbage, selvom vi principielt ikke tager varer tilbage. Men skriv til vores kundesupport, ikke til en person der har lagt noget op på Facebook :)

Mvh

Rated 1 out of 5 stars

Der gik en uge før vores slik kom frem

Der gik en uge før vores slik kom frem, de sagde det var fordi pakken var stor, og så kommer der en kasse på 12 x 15 cm ??

November 18, 2021

Hej Thomas,

VI deler 100% frustrationen over en pakke, som ikke kommer til tiden.

Men lige for at gøre det helt klart, så modtager vi din ordre d. 10 nov. om aftenen - den bliver derfor afsendt dagen efter, d 11. nov. helt planmæssigt.

Du modtager ikke pakken og ringer naturligvis for at høre nærmere. Som vi talte om i telefonen var beskeden i DAOs leveringssystem at pakken var for stor til den pågældende leveringsmetode. Dette undrede os begge, netop fordi pakken jo var meget lille, som du også helt korrekt nævner.

Vi tog efterfølgende direkte kontakt til DAO som fortæller at de bruger automatisk sortering, som i sjældne tilfælde kan måle forkert. Din pakke blev fejlagtigt målt til at være 62 cm i længden, hvilket var årsagen til den uhørt lange leveringstid.

De beklagede naturligvis mange gange, og det gør vi naturligvis også selvom vi ikke rigtigt kunne gøre noget ved det. Vi kompenserer dog meget gerne i den slags tilfælde, da vi som jeg startede med at skrive deler frustrationen når den slags sker - så du må meget gerne tage kontakt på mail eller telefon, så finder vi en løsning :)

Venlig hilsen,
SLikaben.dk

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Mit slik blev leveret dagen efter jeg bestilte.
Jeg skulle have delt med familien - men det må blive næste gang jeg bestiller 😂

November 4, 2021

Hej Rasmus,

Tak for de fine ord - vi er glade for du havde en god oplevelse :)

Pengene er trukket

Pengene er trukket, men ordren er blevet leveret til en forkert adresse 🥴
Derefter henvender jeg mig 3 gange, før jeg får et svar.

October 13, 2021

Hej Julie,

Det er fuldt forståeligt at du blev ærgerlig over at pakken ikke ankom. Som vi også skrev til dig for nogle uger siden, modtog vi ikke din første mail, men svarer dig dagen efter vi får din anden besked.

Herefter efterlyser vi med det samme pakken hos DAO, som dagen efter melder at pakken er leveret planmæssigt. Eftersom du dog ikke har modtaget den, sender vi dig naturligvis en ny pakke uden beregning.

Det er altid fint at lægge en anmeldelse, men vi er naturligvis ærgerlige over at komme til at fremstå som om vi trækker penge og ikke svarer kunder eller leverer de varer der bestilles - særligt når det altså absolut ikke er tilfældet :)

Mvh,

Super god service,

Super god service,
Havde bestilt afhentning, men havde svært ved at nå det indenfor åbningstid - Tobias var super sød at komme forbi med det :)

September 30, 2021

Hej Jannie,
Tak for din fine anmeldelse :)

Rated 5 out of 5 stars

God kvalitet og stort udvalg

God kvalitet og stort udvalg! Desværre lidt koks i levering, men super hurtig respons på mail, og personlig levering 🤩

September 21, 2021

Hej Jonas,

Mange tak for anmeldelsen, det er vi meget glade for :)

Rated 4 out of 5 stars

Gelatine fri slik

Øv.

Noget der burde overvejes da din kundekreds ville blive endnu større.

September 16, 2021

Hej Amra,

Tak for din anmeldelse! Siden er helt ny og vi mangler stadig at få et par kategorier på, men det kommer meget snart.

Stort udvalg

Stort udvalg, godt slik og hurtig levering

September 16, 2021

Hej Vicki,

Vi siger mange tak for din anmeldelse, altid godt at høre det hele var tilfredsstillende :)

Take a closer look