Hold jer langt væk
Hold jer langt væk.
KÆMPE FUSKER FIRMA.
De opkræver 50% af beløbet du de har indrevet direkte fra dig hvis ikke kunden indbetaler direkte til dem.
LegalTech virksomheder der hjælper både virksomheder og privatpersoner med at retsforfølge småkrav, der hidtil ikke har været rentable at forfølge på grund af høje advokat- og retsomkostninger. Vi håndterer alle typer sager op til 100.000 DKK.
Sortedam Dossering 55 , 2100, København Ø, Denmark
Hold jer langt væk.
KÆMPE FUSKER FIRMA.
Udover at opgive falsk adresse, så sender de krav ud der ikke er berettiget, og med en formulering som om de allerede havde fået en dom - og i øvrigt med fantasibeløb.
Der er altså krav om at man checker et krav inden at man sender det ud - den her forretningmodel er vist ikke helt lovlig
I forbindelse med en længere rejse for hele vores familie (7 personer) over Atlanten blev vores fly hjem forsinket gevaldigt, så vi vil strande i en europæisk lufthavn natten over.
Vi havde heldigvis valgt flybilletter der kunne annulleres, det gjorde vi brug af for at kunne vælge en anden hjemrejse - det kneb gevaldigt for flyselskabet at få returneret vores udstående. vi var faktisk ved at give op.
Men med Smallclaims hjælp lykkedes det at få hver en krone retur!
De behandlede sagen professionelt - og vendte tilbage som aftalt.
De har mine anbefalinger.