Smartbikefit Reviews 19

2. Bicycle Store
  3. Bike Accessories Store
  4. Triathlon Club

Written by the company

Opnå maksimal komfort og ydeevne på din cykel takket være et videnskabeligt testet monteringssystem! idmatch Bike Fitting er en innovativ service, der garanterer enhver cyklist en unik oplevelse gennem specielt udviklede værktøjer

4.6

3-star
2-star
1-star

Deres tilgang til opgaven

Deres tilgang til opgaven. Deres 3D opmålinger og deres høje service niveau, har gjort oplevelsen til 5*. Jeg har bøvlet med ryggen og prøvet flere andre bikefits, uden held, men nu har jeg lige cyklet for første efter bikefit og det sidder lige i skabet…. Ikke nok med at de benytter 3D scanning, så er de ovenikøbet billigere end en del andre…. Hvis du spørger mig, så levere en ydelse, som burde koste mere;)

April 23, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale SmartBikeFit…

Jeg kan varmt anbefale SmartBikeFit Vejle og John. Han er utrolig dygtig, grundig og samtidig meget behagelig og hjælpsom. Han tager sig virkelig tid til at sikre, at alt passer perfekt, og man føler sig tryg og velinformeret gennem hele processen. Jeg købte en saddel gennem ham, som skulle ankomme inden 5 dage, og da den var fremme, monterede han den uden merbetaling. En sjælden kombination af faglig ekspertise og fremragende kundeservice – absolut fem stjerner herfra!
Overvejer du et Bikefit - kan det varmt anbefales hos John.

August 22, 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse José 🙏
Du er altid velkommen hos os 🙂

Det kan noget!!

Endelig tog jeg mig sammen og fik lavet et bikefit.
Meget professionelt og alligevel hyggelig stemning.
3D scanning og IDmatch bike - virkelig en oplevelse. Intet er overladt til tilfældighederne - og nogle af justeringerne kunne ligefrem mærkes med det samme. Nu glæder jeg mig endnu mere til at skulle cykle videre. Tak for en virkelig god oplevelse - bedste anbefalinger herfra.

January 23, 2026

Hej Jesper
Tusind tak for dit fine skriv og tak for besøget.
Du er altid velkommen.
Bedste hilsner
John/SmartBikefit

Endelig det rette bikefit

Endelig det rette bikefit! Der findes mange gode bikefittere derude. Jeg har været der. Det der gør det her bikefit anderledes og markant bedre i min optik, det er Selle Italias 3D bikefit system inkl. sadel pressure map! Jeg har siden 2020 bøvlet med at finde rette sadel. Men et pressure map her - og boom - der var den! 3 ugers efter bikefit med udelukkende indendørs kørsel og zero problemer på selv de lange ture. For mig total game changer. Læg dertil yderst behagelig tone og seriøsitet. Klamper skal også lige nævnes. Også her bruges opmåling data, og tool for at placere dem korrekt. Som sagt spot on perfekt! Kommer helt sikkert igen med sko, MTB og andet godt fremover.

December 30, 2025

Hej Thomas
Tusind tak for dit fine skriv - hvor er det dejligt at høre, at det fungerer perfekt.
Du er til enhver tid velkommen :-)
Bedste hilsner
John/SmartBikefit

Top ekspertise

Efter flere bikefits med varierende grad af ligegyldighed fra andre bikefittere, havde jeg faktisk givet op at komme ind i cykelsporten.
Så fandt jeg en video ved GCN som omtalte IDMatch der bruges ved Smartbikefit og jeg kom forbi til en fitting. Allerede ved velkomst er man taget hjerteligt imod, man føler sig taget godt hånd om og de er super dygtige til at forklare hvert lille skridt, og sikre sig man er helt med.
Vi fik fittet mig og fundet frem til den helt perfekte stilling, så nu er jeg godt kørende. Så en kæmpe ros til Smartbikefit herfra :)

December 1, 2025

Tusind tak Stefan :-)

Rated 5 out of 5 stars

Velforberedt og yderst metodisk...

Velforberedt og yderst metodisk gav mig en virkelig fin behandling og udfordringer som jeg har søgt løsningen på længe blev løst med en høj grad af faglighed - tak for en virkelig lærerig og givende formiddag. Kan kun anbefale stedet.

July 18, 2025

Reply from Smartbikefit

Tusind tak Carsten - det var super hyggeligt. Og god tur igennem DK :-)

Rated 5 out of 5 stars

Det der havde holdt mig lidt tilbage…

Det der havde holdt mig lidt tilbage for at få foretaget en bike-fit, var nok spørgsmålet om det ikke kun er for prof ryttere. Nu valgte jeg så at booke en tid, hvilket jeg ikke har fortrudt.
Fra første minut havde jeg oplevelsen af en professionel indgang fra personalets side. Hele tiden blev der forklaret hvad der skulle ske, og hvad programmet fortalte.
hen imod slutningen kom der lidt panderynker på John, da han havde en teori om forskel på min benlængde. op på cykel, måle, ned igen, tjekke, op på cyklen, ned igen tjekke. løsningen blev fundet, og der var tale om ganske få millimeters justeringer. hvilket får mig til at vende tilbage til indledningen. du kommer som motionist, men du får først lov at gå når alt er i orden. kan kun anbefale stedet.

June 30, 2025

Reply from Smartbikefit

Tusind tak Michael - du er altid velkommen :-)

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse. Solid vejledning, rådgivning og masser af tid til at snakke alt igennem. Kan på det varmeste anbefales uanset om det er bikefit eller hjælp til sko og udstyr.

April 10, 2025

Tusind tak Søren :-)

Bikefit

Rigtig god oplevelse at få lavet bike og klampefit hos Smarbikefit i Vejle. Har helt klart været en forbedring såvel med sko/klamper som med position på cyklen. Kan kun anbefale det til andre.

April 5, 2025

Tusind tak Christian :-)

Kørsel værd fra Fyn af!

Jeg fik lavet mit første bikefit her efter anbefaling, og jeg kan virkelig godt forstå, hvorfor man kører fra Fyn af!

Virkelig imødekommende, kyndig og professionelt personale, der kan rådgive og vejlede - selv for en nybegynder, som jeg.

Alt i alt en utrolig behagelig og tryg behandling- og en forretning - som jeg til enhver tid vil køre fra Odense af for at benytte.

April 12, 2025

Reply from Smartbikefit

Tusind tak Erkan - du er altid velkommen :-)

God oplevelse

De var hjælpsomme og meget engageret i cykling. En god oplevelse. Kan varmt anbefale andre at få foretaget bikefit m.v. hos dem. De var i øvrigt også meget fleksible med tidspunktet for levering af bikefittet. Dejligt når man ikke selv kommer fra byen og derfor har et stykke vej til butikken.

February 16, 2025

Reply from Smartbikefit

Tusind tak Søren, det var hyggeligt at have dig på besøg :-)

Rated 5 out of 5 stars

Super venlig service, kompetence og entusiasme

Har for nogen tid siden fået lavet et bikefit, efter en snak med min cykelhandler, der anbefalede Smartbikefit i Vejle.
Jeg blev en smule overrasket over de ændringer bikefittet medførte på min racer, som jeg enlig synes, jeg havde det godt med, de nye indstillinger har gjort cyklen bedre, hurtigere og mere bekvemt.

Smartbikefit handler også med cykelsko, der passer godt til os nordlige vikinger, med brede fødder. Så det er også endt med to par nye sko, et par til ladevej og et til gravel/MTB, der ikke er for lange, for at få dem brede nok til mine fødder.

Et godt foretagende, super venlig service, kompetence og entusiasme, som jeg gerne vil anbefale, der bestemt efter min menig fortjener 5 stjerner.

November 23, 2024

Tusind tak Frederik :-)

Rated 5 out of 5 stars

Fik lavet et bikefit før køb af ny…

Fik lavet et bikefit før køb af ny cykel. Super service og virkelig kompetent vejledning. Når cyklen er fundet skal jeg forbi igen for endelig indstilling.

August 9, 2024

Reply from Smartbikefit

Tusind tak Camilla - du skal være velkommen :-)

Rated 5 out of 5 stars

Super god oplevelse af bikefit

Super god oplevelse af bikefit. Har haft problemer med fødder og arme der begynder at sove og ondt i bagdelen. Efter bikefit er disse problemer væk. John og litta er super dygtige og de deler ud af alle deres fif og der er ingen pres på at skulle sælge ekstra men giver gode råd om hvad og hvordan. Så hvis di er det mindste i tvivl om du skal have et bikefit, så gør det. Det er den bedste investering du kan give dig selv....

June 5, 2024

Tusind tak Johnny :-)

God service.

God service.

Jeg havde købt nogle cykelsko som slet ikke fungerede i en anden butik. Jeg finder dem på nettet og skriver en del frem og tilbage med dem. Det ender med at jeg tager fra Kph til Vejle for at prøve sko. Vi finder om muligt det bedste par sko som findes på marked ved mindre vi skal ud i custom sko og hele oplevelsen var meget rolig med god tid til at få tjekket alt ordenligt så vi kom frem til det rigtige valg.

November 25, 2023

Tusind tak Emil :-)

Rated 5 out of 5 stars

Bikefit - En god investering.

I forbindelse med at jeg for nyligt begyndte at cykle igen, har jeg haft et ønske om et bikefit for at sikre den korrekte sideposition og reducere risikoen for småskader etc.

John & Litta er super rare og professionelle, og vi fik en god snak om alt mellem himmel og jord når det kommer til cykling - Så for en relativt uerfaren cyklist var det faktisk en ekstra god oplevelse, da de glædeligt delte ud af deres erfaringer.

De 1495,- blev meget hurtigt et "symbolsk beløb" på endnu en "cykelinvestering" jeg ikke ville have været foruden.

Mvh
Stig.

September 13, 2023

Tusind tak Stig :-)

Rated 5 out of 5 stars

Utrolig venlige og yderst…

Utrolig venlige og yderst professionelle ejere.
Jeg har altid døjet med ondt i lænden efter 20-25 km men efter at have fået min cykel fittet er der ingen smerter længere.
Kan kun anbefales.

May 7, 2023