Altid super venligt personale og hurtig…
Altid super venligt personale og hurtig samt gode og budget venlige priser! Alt jeg har fået lavet her virker stadig fint så der intet at klage over!
Jeg købte et par Airpods fra smartfix den første jeg fik virkede ikke efter gav han mig et nyt par og den ene Airpods lyd var lavere og nu gider han ikke at svare mig!
Altid fantastiske god service til billige priser
🌟🌟🌟🌟🌟
Elendig service. Sendte mit Apple Watch. De tog ikke imod pakken, så nu ligger den i en pakkeshop. Firmaet svarer heller ikke på henvendelser
Virkelig glad for og komme hos jer og en rigtig go service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra
Tak for hjælpen Hamid
Mvh Liselotte
Elsker denne butik jeg kan godt lide deres service når jeg gik ind i butikken blev jeg mødt af en dreng på ca 11 år han var rigtig sød. God butik!
Rigtig god kunde service en sød lille dreng Kom og hjalp mig
Rigtig god og søde god service og reparation er god
Jeg elsker denne butik den er helt ekstraordinær og den kan skifte din mobil, give dig nye ting som et cover og mere de gav mig en gratis mobil og ikke en dårlig mobil en iPhone 12 enda, også mega god customerservice💪
Jeg ankommer til butikken i dag kl. 12:28. På døren sidder en seddel med påskriften: Pause Break 30 min. Jeg venter til kl. 13:01 uden held og går så igen.
Dette besvær belønnes med 1 stjerne. En butik skal holde åbent i åbningstiden eller evt. skrive på nettet, at der kan være lukket. Men OK, så var jeg ikke kommet.
Brug dem aldrig !!
Betalte for udskiftning af iPhone skærm og fik en mobil retur, hvor både homeknap og fromtkamera var blevet ødelagt. Trods garanti og at det er ødelagt ifm deres udskiftning af skærmen, så mener de, at jeg selv skal betale dem for at reparere dette.
Kære kunde, ejeren skiftede i midten af 2018, og servicen blev mere end fantastisk til prisen og den høje hastighed i reparation af mobiler, iPads og computere. Kære kunde, vi råder dig til at prøve den nye ejer på smartfix og være sikker på, at du bliver tilfreds 😃
Mvh
Hamed
Rigtig god betjening, alt er som det skal være og med fornuftige priser
Var inde i hans butik som ligger Falkoner alle 27, på Frederiksberg for at købe en brugt iPhone 6. Det er så i orden. Men når jeg pakker æsken op når jeg kommer hjem, går det op for mig, at både høretelefoner, oplader og ledning er kinesiske kopi-varer :-(