Company details

1. Electronic Spare Parts and Components Store

Written by the company

SmartHome electronica ✓ Extruders ✓ Mechanica en Elektronica ✓Printbeds en bedrading ✓beste prijs bij SmartThuis.Shop

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Slecte service en agressief antwoorden

Te laat versturen en slechte communicatie. Paypal laten weten omdat ik geen antwoord mocht ontvangen dat de betaling niet mocht doorgaan. hij heeft dit dat geclaimd, heb paypal laten weten dat het ondertussen geleverd was maar ze hebben de betaling niet door laten gaan. Hij heeft de claim verloren, maar ik wilde het wel betalen en nu vraagt hij de extra kosten paypal aan mij te betalen op een DUITSE rekening 🙄

February 24, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Belachelijk slechte service met troep…

Belachelijk slechte service met troep kwaliteit producten!

Ik had een hoekbeugel voor de Ring Doorbell besteld. Op de website staat een productfoto van de beugel. Achteraf bleken de schroefdraad ingangen niet overeen te komen tussen deze productfoto en met mijn geleverde beugel en heb dit dan ook aangegeven.

Ze gaven zelf toe dat de product foto’s inderdaad foutief waren en ze deze nog moesten vervangen. Op zijn minst zou je verwachten dat ze een juiste, zoals aangeven en besteld, beugel zouden opsturen. In plaats daarvan kon ik hem op eigen kosten retourneren en gewoon een nieuwe kopen..

Belachelijk slechte service en klantvriendelijkheid. Dat ze stikken in dr geprinte troep beugeltjes van een paar euro. Hier bestellen nooit meer!!

Antwoord op jouw bericht: je weet dat alles wat je hierboven zegt pure bullsh*t is en ik ga dan ook niet verder in op jouw bericht. Je bent zelf erg klantontvriendelijk en lomp aan de telefoon en je probeerde constant de schuld in mijn schoenen schuiven terwijl het jouw fout was! Wat een flut bedrijf!

August 2, 2024

Reply from NIET SMARTHUIS

Wij zijn erg teleurgesteld in de manier waarop u uw ervaring beschrijft. Helaas kunnen wij niet akkoord gaan met uw weergave van de situatie.

U heeft een vergissing gemaakt door het product te beschadigen met grote hoeveelheden kit, waardoor wij het niet konden accepteren als retour. Wij hebben u meerdere keren een oplossing aangeboden door samen te kijken naar een op maat gemaakte hoekbeugel, waarbij wij ook de verzendkosten zouden vergoeden. Daarnaast willen wij verduidelijken dat de foto’s op onze website niet afwijkend waren en dat wij juist de nieuwste versie van ons product hebben verstuurd om mee te denken met u als klant.

Vergissen is menselijk en wij hebben geprobeerd om u te helpen. Het spijt ons dat u deze inspanningen niet erkent. Wij streven altijd naar de best mogelijke service en klanttevredenheid.

Thom

Rated 1 out of 5 stars

Slechte service… wij hebben hier een…

Slechte service… wij hebben hier een beugel besteld voor onze Ring deurbel en zagen op de foto’s dat deze zou passen. De bestelling kwam niet overeen met de foto’s op de website, waardoor de deurbel dus niet geïnstalleerd kon worden. Het bedrijf wilt helaas niks voor ons betekenen en schuift de schuld in onze schoenen. Niet echt klantvriendelijk.

August 2, 2024

Thom

Rated 1 out of 5 stars

Iets retour gestuurd hebben ze nooit…

Iets retour gestuurd hebben ze nooit ontvangen zeggen ze en krijg dus mijn geld niet terug . En zolang overheen laten gaan met reactie dat je ook niks meer hebt om het te bewijzen. Had van post.nl een bevestiging dat hun het ontvangen hadden . Maar als ze met die 15 euro hun wint kunnen opkrikken veel plezier ermee . Ik koop er nóóit meer iets 👎

May 1, 2023

Beste Manuel,

We willen ons verontschuldigen voor het ongemak dat u heeft ondervonden met betrekking tot de retourzending en de terugbetaling. We begrijpen dat dit erg frustrerend voor u moet zijn geweest. We willen graag helpen om dit probleem op te lossen.

We hebben uw opmerking gelezen en begrijpen dat u beweert dat we de retourzending nooit hebben ontvangen, hoewel u een bevestiging van PostNL heeft ontvangen. We willen graag meer informatie om deze situatie beter te begrijpen en een passende oplossing te vinden.

Kunt u ons de details van de verzending verstrekken, zoals het traceernummer van PostNL, adres waar u het naar heeft verstuurd en de datum van verzending? Op die manier kunnen we dit verder onderzoeken en proberen te achterhalen waar het probleem is ontstaan. Het is belangrijk voor ons om ervoor te zorgen dat uw retourzending correct wordt afgehandeld en dat u uw geld terugkrijgt zoals verwacht.

We willen graag onze excuses aanbieden voor het eventuele ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We nemen deze situatie serieus en zullen ons uiterste best doen om tot een bevredigende oplossing te komen. We hopen dat we samen kunnen werken om dit probleem op te lossen en uw vertrouwen in ons bedrijf te herstellen.

Gelieve ons de benodigde informatie te verstrekken via het door u gebruikte WhatsApp of onze klantenservice. We kijken ernaar uit om spoedig van u te horen en dit probleem op te lossen.

Gewoon goed bezorgd.

December 29, 2022

Beste recensent,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn verheugd om te horen dat uw bestelling zonder problemen is bezorgd. Bij ons streven we ernaar om bestellingen efficiënt en op tijd bij onze klanten te bezorgen, en het is geweldig om te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

We waarderen uw tijd en moeite om deze recensie achter te laten. Het is altijd fijn om positieve feedback te ontvangen, omdat het ons motiveert om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren.

Als u in de toekomst nog meer bestellingen bij ons plaatst, kunt u rekenen op dezelfde hoogwaardige service en betrouwbare bezorging. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Nogmaals bedankt voor uw positieve recensie!

Rated 5 out of 5 stars

Super geholpen door Thom ook via…

Super geholpen door Thom ook via WhatsApp door het hele proces heen geleid dankjewel wel ik zou dit bedrijf ten zeerste aanbevelen voor een smarThuis

October 26, 2022

Beste Koos,

Bedankt voor uw fantastische feedback! We zijn verheugd om te horen dat u uitstekend geholpen bent door Thom, zowel via WhatsApp als gedurende het hele proces. Bij ons streven we ernaar om onze klanten een geweldige ervaring te bieden, en het doet ons goed te horen dat Thom u op een professionele en behulpzame manier heeft bijgestaan.

We begrijpen dat een slimme thuiservaring een belangrijke investering is, en we zijn blij dat Thom u goed heeft begeleid om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes heeft kunnen maken. Ons team zet zich in om deskundig advies en ondersteuning te bieden, zodat u het maximale uit uw smarthome-producten kunt halen.

Uw aanbeveling betekent veel voor ons. We streven er altijd naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service.

Als u in de toekomst nog vragen of behoeften heeft met betrekking tot uw smarthome, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u verder te helpen.

Nogmaals bedankt voor uw positieve feedback en aanbeveling!

SamrThuis

Snelle en goeie service

Tijdens het transport was er wat misgegaan, en in no-time kreeg ik een response en werd meteen alles gecorrigeerd. Prima service.

September 27, 2022

Beste recensent,

Bedankt voor uw positieve feedback! We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met onze klantenservice te delen. Het spijt ons dat er tijdens het transport iets misging, maar we zijn blij dat we snel hebben kunnen reageren en het probleem meteen hebben kunnen oplossen.

Bij SmarThuis streven we ernaar om uitstekende service te bieden aan onze klanten, zelfs als er onverwachte problemen optreden. We begrijpen dat een vlotte oplossing belangrijk is, vooral als er iets misgaat tijdens het transport. Ons team is erop gericht om snel te reageren op eventuele zorgen en ervoor te zorgen dat alles naar tevredenheid wordt gecorrigeerd.

We zijn blij dat we uw verwachtingen hebben overtroffen en dat u tevreden bent met de service die u heeft ontvangen. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons, en we zullen blijven streven naar een hoog niveau van klantenservice en probleemoplossing.

Als u in de toekomst nog vragen, opmerkingen of behoeften heeft, staan wij altijd klaar om u verder te helpen. Bedankt voor uw vertrouwen in SmarThuis.

Rated 5 out of 5 stars

Nog nooit zo snel mijn bestelling…

Nog nooit zo snel mijn bestelling binnengekregen. Super degelijk verpakt met een kleine attentie. Duidelijke en uitvoerige terugkoppeling over de status. Hier kunnen andere leveranciers een voorbeeld aan nemen.

July 7, 2022

Beste Peter,

Hartelijk dank voor uw fantastische feedback! We zijn verheugd om te horen dat u uw bestelling nog nooit zo snel heeft ontvangen. Bij ons streven we ernaar om een snelle en efficiënte bezorgservice te bieden, en het doet ons goed te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

We besteden veel aandacht aan de verpakking van onze producten om ervoor te zorgen dat ze veilig en in goede staat bij u worden afgeleverd. We zijn blij dat u de zorgvuldige verpakking heeft opgemerkt en dat uw bestelling in goede conditie is aangekomen.

Bovendien vinden we het belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden van de status van hun bestelling. We streven ernaar om duidelijke en uitvoerige terugkoppeling te geven, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang. Het is geweldig om te horen dat u dit aspect van onze service waardeert.

Uw opmerking dat andere leveranciers hier een voorbeeld aan kunnen nemen, doet ons echt goed. We blijven ons inzetten om een uitstekende klantenservice te bieden en een positieve ervaring te creëren voor al onze klanten.

Mocht u in de toekomst nog vragen, opmerkingen of nieuwe bestellingen hebben, staan wij altijd klaar om u verder te helpen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons en voor het delen van uw positieve ervaring!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look