Snowa skadedyrsservice ApS. Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

1. Pest Control Service

Written by the company

Professionel skadedyrsbekæmpelse og proaktive forebyggende sikringsordninger. Vi har 20 års erfaring i branchen og har hjulpet nogle af Dk største detail kæder med at løse deres skadedyrsproblemer bla med rottehund. Vi kører desuden ved store boligforeninger i Jylland/fyn og hjælper med deres skadedyrs problemer heriblandt Skægkræ/væggelus/borebiller og som oven nævnt elektroniske 24/7 overvågnings depoter imod rotter/mus, det betyder at går der noget i disse depoter får vi en alarm med det samme og kan handle efter det. Vi kører i alle segmenter men har stor succes ved boligforeninger/detail/fødevarer kunder og industri/restauranter og selvfølgelig private. Vi er rigtigt gode til skadedyrsproblemer der har sat sig i hårdknude

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Et stort hvepsebo blev fjernet hurtigt og effektivt

Et stort hvepsebo blev fjernet hurtigt og effektivt.
Under 1 døgn gik der, fra vi kontaktede Mads til problemet var løst!
Super service - bedste anbefaling herfra.

June 26, 2026

Hej Gitte
Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for du er tilfreds😉

Rated 5 out of 5 stars

Mads kunne komme allerede 24 timer…

Mads kunne komme allerede 24 timer efter jeg rettede henvendelse- det var dejligt at han kunne komme så hurtigt- det var lige hvad jeg havde brug for

April 14, 2026

Hej Simone.
Tak skal du have, glad for vi kunne hjælpe.

Rated 5 out of 5 stars

Høj faglighed og god rådgivning, det gør mig tryg

Jeg havde i dag besøg af Mads. Han hjalp med at klarlægge hvor rotterne kom fra, satte fælder mere stratetisk, delte sine erfaring, gav fakta om rotters adfærd og rådgav mig til at kontakte mit forsikringsselskab og få rekvireret en TV- inspektion.
Super service og helt vildt trygt, så kan klart anbefale Snowa skulle i bøvle med skadedyr.
Og for at der ikke skal være løgn, så er der efter hans besøg ENDELIG fangst i fælden…. Det er optur.

December 30, 2025

Hej Pia.
Mange tak, er glade for vi kunne hjælpe😉

Seriøs, hurtig og effektiv

Hurtig, effektiv og god information undervejs.
Konkurrencedygtige priser.

April 28, 2025

Hej Jørgen.
Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi pris på😉

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig svar, god service og fair priser.

February 3, 2025

Hej Flemming.
Tak for anmeldelse, vi er glade for du er tilfreds😉

Rated 5 out of 5 stars

En god oplevelse på et træls grundlag

En god oplevelse på et træls grundlag. Borebiller ... De skal bare væk øjeblikkelig, var min tanke. Der var ikke langt fra tanke til handling. Snowa reagerede promte. I dag har jeg så haft besøg af Nanna. Med den lugt hun efterlod sig her, er jeg glad for, hun var iført alt det sikkerhedsudstyr;) Det var oven i købet et hyggeligt besøg. Jeg håber ikke, jeg får brug for lignende hjælp igen, men skulle det ske, vil jeg helt sikkert bruge SNOWA igen.

October 2, 2024

Hej Grete.
Mange tak skal du have, vi er glade for du er tilfreds😉

Rated 5 out of 5 stars

Kan på det varmeste anbefales

Kan på det varmeste anbefales. Nemme at få fat i, hurtig og professionel hjælp.

August 15, 2024

Hej Jane.
Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for du er tilfredst😉

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan på varmeste anbefale Snowa

Jeg kan på varmeste anbefale Snowa Skadedyrsservice ApS.
Super professionelt arbejde, hurtig respons. Har fået sprøjtet for edderkopper og fjernet muldvarper.
Tusind tak for den fantastiske service og rådgivning
Gitte

June 3, 2024

Hej Gitte.
Mange tak for den fine anmeldelse🙏

Perfekt…

Perfekt…. Tak for go og hurtig hjælp med vores hvepsebo

Bedste anbefaling fra os

July 23, 2024

Hej Morten.
Tak for den fine anmeldels😉

Rated 5 out of 5 stars

Super god service og professionelt…

Super god service og professionelt arbejde. Og en vanvittig sød rottehund.

July 19, 2024

Hej Vivi.
Mange tak skal du have, vi syntes også selv Nova er rigtigt sød og dygtig😉

Rated 5 out of 5 stars

Har brugt Snowa over et par omgange

Har brugt Snowa over et par omgange, og ringer ikke andre steder. Altid utroligt serviceminded og løsningsorienteret, og de får bare løst opgaven. Jeg har kun godt at sige - tak for hjælpen.

May 11, 2024

Hej Christian.
Tak skal du have for den fine anmeldelse👍

Rated 5 out of 5 stars

Har brugt Snowa og Mads i et par…

Har brugt Snowa og Mads i et par sæsoner nu, til holde min græsplade fri for muldvarpeskud. Hurtig og effektiv.

March 5, 2024

Hej Jan.
Mange tak for din anmeldelse🙏

Rated 5 out of 5 stars

Vi har brugt Snowa til at bekæmpe myrer…

Vi har brugt Snowa til at bekæmpe myrer i vores hus. Vi har forsøgt i flere år med forskellige midler og firmaer men uden resultatet.
Mads besøgte os en gang og problemet blev løst:-)
En kæmpe anbefaling herfra !

August 1, 2023

Reply from Snowa skadedyrsservice ApS.

Hej Anna. Mange tak for din anmeldelse det er vi glade for at hører :-)

Har brugt Snowa et par gange

Har brugt Snowa et par gange

Super god service alle gange , kommer med det samme og til den aftalte tid . Har være gang løst problemerne hurtig og professionel

March 5, 2024

Hej Torben.
Mange tak skal du have, glad for du er tilfreds😉

Rated 5 out of 5 stars

Kontaktede Snowa Skadedyrsservice da vi…

Kontaktede Snowa Skadedyrsservice da vi vågnede op til myrer på gulv og i seng. Hurtig respons og havde besøg samme eftermiddag hvor der blev udlagt gift. Allerede dagen efter var problemet løst.
Har også tidligere haft skægkræ som Snowa Skadedyrsservice og fik bekæmpet hurtigt. Fik samtidig gode råd til hvordan man kan undgå skægkræ fremadrettet.

March 4, 2024

Reply from Snowa skadedyrsservice ApS.

Mange tak Brian, dejligt du er tilfreds😉

Rated 5 out of 5 stars

Snowa er et super godt firma, som vi kan anbefale.

Snowa lever fuldt op til vores forventninger, faktisk mere end hvad man kan forvente. Vi har nu brugt Snowa i 2 år og er super godt tilfredse. Både Mads og Nanna er meget venlige og giver en super service. Altid imødekomne og hurtig til at forstå opgaverne.

February 24, 2024

Reply from Snowa skadedyrsservice ApS.

Mange tak Palle, det er vi glade for🙏

Take a closer look