Lyngby afd. Jeg køber 2 flæskestegssandwich og når jeg kommer hjem så er der ikke engang 2 stykker steg i hver og i den ene ingen svær. Det er for ringe at i ikke kan levere bedre kvalitet når en flæ... See more
See what reviewers are saying
Kold mad, der først var klar 10 min efter forventet afhentnings tid og efter en gåtur hjem med maden på 4 minutter, burde være meget mere tempererer. Næsten køleskabs kolde fritter. Ingen bearnaise i... See more
Super gode og varme burgere, Helt præcis som vi havde forventet. Med godt fyld på og en dejlig ren hygiejne fra de 2 Søde medarbejdere Mathilde og Camilla i Espergærde grillen. Vi godt tilfredse her🙏... See more
Bestil 2 1/2 time før du bliver sulten
Bestilte her til aften fra Espergærde - en enkelt burger med fritte - via just eat, efter 5 kvarter prøver jeg at ringe, for at høre om maden er på vej, telefon gik direkte på svarer… derefter ringede jeg til just eat af flere omgange, senest 2 timer efter bestilling, som var meget behjælpelige … jeg fik min mad efter knap 2 1/2 time, en meddeles om at vi har meget travlt, så din mad bliver forsinket kunne være værdsat !!!
Just eat valgte at den bestilling var uden beregning
Flæskesteg sandwich
Er vild med jeres flæskestegssandwich - men blev mega skuffet i dag, hvor jeg jublende havde inviteret barnebarn på takeaway - alle 3 sandwich smagte godt - MEN de var da ca 1/2 størrelse af hvad de plejer at være. Den ene portion fritter vi havde bestilt var gode og ok portion størrelse, men -1/2 skive steg pr sandwich er for lidt til prisen. I er søde og glade og servicemindede - så vi prøver igen.
ØV hvor ærgeligt!
ØV! Jeg ved ikke om der er kommet ny ejer, men jeg har været kunde længe, men det er slut. De har skiftet leverandør på deres kød, så kødet er af dårligere kvalitet. Deres nye pomfritter er virkelig dårlige, de gamle håndskåret var fantastiske, de nye ligner tykke chips, der er så olieret at de ikke er værd at spise.
Min hustru og jeg bestilte hvad vi…
Min hustru og jeg bestilte hvad vi troede var de sædvanlige Gourmet Nuggets og Gourmet Fries, da det har været vores go-to take-away.
Det var dog en markant anderledes og skuffende oplevelse og ikke hvad der var præsenteret på hjemmesiden. Der stod intet om at produktet var ændret så markant.
Hverken nuggets eller fries er gourmet - kyllingen var en blanding af sener og fedt og størrelsen sammenlignet med tidligere var også to forskellige verdener. Ligeledes var de mere brændte end gyldne.
- fries var som at spise den billigste pose fra frys fra supermarkedet - usaltede, melede og ligegyldige.
Vi gik retur med posen, da vi først troede at vi havde fået en anden kundes hotwings. Vi blev her opmærksom på, at personalet var instrueret i at de absolut skulle have 7 minutter i frituren, og vi kunne så efter hjemkomsten læse, at andre havde fået nuggets som stadig var rå. Vi kunne heller ikke få pengene retur og fik henvisning til en mail...
Ærgerligt at et ellers så godt spisested nu ikke længere er noget vi har lyst til at støtte - konceptet var så godt, men jeg ville sgu ikke engang servere det for hunden.
Tør og kold Poppelburger
Jeg købte en Poppelburger menu til 140 kr i Virum.
Jeg måtte vente lidt på den, hvilket var ok - jeg kunne se de unge mennesker havde travlt.
Desværre var den både kold, flæskestegen tør, og bollen virkede ikke ristet. Det er ikke ok for en flæskestegssandwich til den pris.
Eneste lyspunkt var sprød svær.
Jeg kommer nok ikke igen.
Købte en flæskesteg sandwich
Købte en flæskesteg sandwich, har tidligere på sommeren hvor den bare var så lækker. Meeeen i dag😥tør endestykke og alt for meget creme. Det eneste der var godt var sværen.
Bestemt ikke kr.90 værd, æ æv😔
Markant dårlig kvalitet
Som man kan læse på så mange andre anmeldelser her på siden er kvaliteten faldet markant. Elskede deres nuggets, som var sprøde og kødfulde kyllingefileter. Nu virker det ærlig talt som om de har taget resterne fra kyllingen og puttet dem i frituren. Det er små fedtklumper med minimalt kød, som er helt uspiselige...
Gik ned i butikken og fik nogle nye, men det var præcis det samme. Dog havde jeg bestilt en kyllingeburger, som havde "den gamle" kvalitet af kylling...
Meget skuffende oplevelse og desværre vores sidste besøg...
Skuffende efter ændringer i produkterne
Det plejede at være sååå godt, men nu er det blevet en skuffende oplevelse.
Vi har været glade for at købe lækker kylling og pommes friter fra Social Grill. Det har indtil nu været vores yndlings og vi har endda serveret det for gæster. Det plejede at være store, lækre, saftige kyllingestykker og store pommes, men begge dele er erstattet med dårlige mini-versioner nu. Pommes frites smager af de billigste slags fra supermarkedet, altså “pulveragtigt”. Det værste er dog kyllingen, som nu er erstattet af små fedtkugler som tilmed overtilberedes. De er helt sorte og smager brændt.
Vi er virkelig skuffede og har ikke tænkt os at købe mad fra Social Grill længere, hvis dette er det fremadrettede produkt.
Det var engang godt
Det var engang godt, har hele tiden bestil nuggets de har så fået nye nuggets, og forretningen i Virum siger så det bedre kylling? Hvis kylling med sener og fedt er bedre end det de have før, så de bedre.
Udover det er en nuggets på størrelse på Mac nuggets, så hvis du ville give 12.5-15 kr for en fedet nuggets så det socialgrill der stedet
Rå bøf/kød og skuffende kundeservice
Jeg har spist ved SocialGrill mange gange. Søndag den 08. december 2024 bliver desværre min sidste.
Aftenen starter ud med over tyve minutters forsinkelse. De unge drenge der står og tilbereder maden gør hvad de kan, men det kan tydeligt se at bestillingerne vrimler ind. Kunden før mig er heller ikke just behagelig.
Efter tyve minutter beklager de begge forsinkelsen og jeg går fra butikken med en god oplevelse. Drengene gør hvad de kan for at håndtere presset på bestillingerne og levere en fin kundeservice.
Da jeg kommer hjem, konstateres det at den ene brugermenu indeholder en rå bøf. Ikke kun lidt, men meget rå. Da kødet har været i kontakt med indholdet må made. Kasseres. Jeg kontakter telefonisk SocialGrill i Bagsværd, for at fortælle dem oplevelsen og at de skal være mere grundige med tilbederedningerne selvom der er travlt. For at lette deres aften, fortæller jeg dem, at jeg kontakter SocialGrill via deres mail, så de ikke skal håndtere den kompensation jeg forventer at få efter at have måtte kassere det uspiselige mad.
Jeg sender derfor en mail til deres oplistede mail på hjemmesiden (jeg kan ikke skrive mailen her, da TrustPilot ikke tillader det) søndag den 08. december 2024 og modtager et retursvar fra ejeren Morten Christensen onsdag den 11. december 2024. Han beklager oplevelsen, hvilket må være det minimum det man kan forvente. Derudover efterspørger han et billede af maden, som jeg desværre ikke har taget. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi overvejet, at man i en virksomhed som SocialGrill ville se et bevis for om maden er tilberedt ordentligt. Derudover tilbyder han, at jeg kan købe en menu, sende kvitteringen og få beløbet refunderet. At drive forretning ved at sikre at pengene bliver i virksomheden er under al’ kritik.
Hvis jeg kun skulle vurdere oplevelsen på medarbejdernes kundeservice ville det være en fem-stjernet oplevelse, men desværre ødelægger ejeren oplevelsen og hvis jeg kunne have givet dem 0 stjerner, havde de fået det.
Jeg kan bestemt ikke anbefale at man støtter op om SocialGrill overhovedet længere.
Det er desværre sidste gang i…
Det er desværre sidste gang i Sorgenfri… Skulle hente mad kl 17:50, som var bestilt i forvejen. Ankommer 17:49 og får at vide, at der lige går 2 minutter. Meget fair. Sætter mig og venter som den eneste. Hører intet - det er da ellers nemt lige at orientere om, at maden er forsinket. Kl 18:05 bliver jeg råbt op og maden er klar! De spørger om jeg vil have en gratis sodavand for forsinkelsen. Jeg har ikke behov for en sodavand. Synes det er virkelig ærgerligt slet ikke at kommunikere, når de jo godt vidste, at jeg havde ventet alt for længe. Jeg takkede pænt nej til sodavanden og gik ud af døren for sidste gang desværre. Dette er ikke første gang vi oplever store forsinkelser og denne gang blev så bare sidste gang. Virkelig ærgerligt…
I har haft de bedste pomfritter til…
I har haft de bedste pomfritter til jeres burgermenu men fra sidste uge er de erstattet af den dårligste pulverfremstillede type. Hvis det er jeres fremadrettede produkt så er vi mange som finder en anden burger pusher
Rå kylling
Det plejer normalt at være virkeligt godt. Vi har bestilt og spist mad derfra mange gange. Den her gang var det bare ikke godt eller okay. Burgerne var helt skæve baconen var ikke stegt ordentligt. Kyllingburgeren bunden var helt våd og tynd. Normalt er nuggets de bedste derfra. Man de var helt anderledes end formalt. Vi fandt råt kylling i dem. Og de smagte ikke godt. Det er ikke okay. Jeg har taget et billede af kyllingen hvor man kan se det rå kylling.
Jeg var et besøg hos social grill…
Jeg var et besøg hos social grill Bagsværd i dag og det var en ubeskrivelig oplevelse! Maden var varm, lækker, grønsagerne i burgeren var friske, mange flæskesvær og varme pomfritter. Kan helt klart anbefales her fra!!
Jeg har lige haft den bedste oplevelse…
Jeg har lige haft den bedste oplevelse noglesinde! Kan klart anbefales! Kundeservicen var i top! Maden var varm og lækker og massere af mad og svær på prisen!
Veggieburgeren var virkelig kedelig.
Veggieburgeren var virkelig kedelig.
Har lige hentet Danmarks bedste…
Har lige hentet Danmarks bedste Flæskestegs sandwich på grillen i Bagsværd. Helt nylavet og perfekt steg og super sød betjening. Kommer helt sikkert tilbage igen snart. 🌟🌟🌟🌟🌟
Flæskestegssanwich II
Flæskestegssanwich-frokostmenu (endnu engang) med pomfritter + Faxekondi. Det er stadig supergodt.
Jeg var på Social Grill i Helsingør og…
Jeg var på Social Grill i Helsingør og fik mig en meget lækker flæskestegssandwich med sodavand til en udmærket pris.
Desværre synes jeg at personalet godt kunne have oplyst mig om at der var Lunch speciel til 100,-
så hvis jeg havde taget flæskestegssandwichen som en menu i stedet for, vil jeg havde ikke alene fået det 15,- billigere, men jeg ville også have fået både pomfritter og dip til.
Rigtig god burger og pomfritter
Rigtig god burger og pomfritter, det smagte rigtig godt.
Tak for en god oplevelse🙂