Sofiemaastricht Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

12 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Ik bestel schoenen die niet bepaald…

Ik bestel schoenen die niet bepaald kwaliteit hebben en de maat klopt ook niet. Een paar x gemaild en ontvang 1x een bericht. Mag de schoenen houden en 50% restitutie. Nou vergeet het maar. Eerst zouden ze het retouradres sturen
Ook niet. NIET KOPEN daar. Er klopt niets van en €85,00 armer.

August 22, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Beste mensen bestel hier niks

Beste mensen bestel hier niks.
Verschillende malen verzocht om telefoonnummer, nooit gekregen.Wilde iets retour sturen omdat het niet paste. Moet via China geretourneerd worden. Duurt heel lang voor je het ontvangt , het seizoen is dan al voorbij. En als je hierover mailt krijg je elke keer van iemand anders reactie. Uiteindelijk 50% korting gekregen na 10 mails. Maar heb nu wel een jurk die niet past en niks mee doen.
Niet intrappen zonde van je geld.

September 4, 2025
Rated 1 out of 5 stars

De maatvoering van de schoenen klopt…

De maatvoering van de schoenen klopt niet. Alles komt uit China en is van slechte kwaliteit. Zijn geld niet waard en vreselijk retourbeleid. Ze willen slechts 50% van het bedrag terugbetalen.

September 3, 2025

Zelfde verhaal als hofman in Utrecht

Zelfde verhaal als hofman in Utrecht
Zelfde verhaal, zelfde landingspagina
Is dus nep, bestaat niet is dropshipping

Ook wel apart al dat ze alleen loafers in de uitverkoop doen om te verhuizen
Dat klopt al niet

Dus absoluut niet kopen!

September 3, 2025

OPLICHTERS!!

OPLICHTERS!!! trap er niet in!! Sofie maastricht bestaat niet, winkel is er nog nooit geweest. Uiteindelijk wel “schoenen” ontvangen, absoluut niet zoals op de foto’s, ect goedkope troep.

September 1, 2025

Slecht

Slecht! Ze hebben een mooi verkoop praatje, foto’s en beloftes, maar nakomen ho maar. Ruim 2 weken gewacht op levering, en de schoenen van 55 euro is meer karton dan fatsoenlijk draagbaar, geen pasvorm en super goedkoop zien ze eruit. Een 1 woord waardeloos! 🤬

September 1, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Bij dit bedrij absoluut niet bestellen

Ik had een jurk besteld zag er leuk uit op de site, maar kreeg totaal iets anders. Kleur klopte totaal niet.
Heb direct een mailtje gestuurd, 2 dagen later een reactie met we zijn een beginnend klein bedrijf. Je hoeft de jurk niet terug te sturen maar krijgt 50% terug. Ik ging hier uiteindelijk mee akkoord. 1 Dag later werd 25% teruggave voorgesteld. Heb nu de jurk in de vuilnisbak gegooid. Nooit zaken doen met dit bedrijf, waardeloos.
Had het net zo goed in China kunnen bestellen, de verpakking zag er ook zo uit.

August 21, 2025

Oplichterij

In mijn geval kocht ik een linnenjurk van €49,95 . Had eerst een email gestuurd met de vraag of ik de jurk in Maastricht kon passen waarop meteen een antwoord terug kwam. Helaas was de zaak dicht, nu deden ze alleen verkoop via de website. Alles ziet er professioneel en je krijgt antwoorden in perfect Nederlands.
Na een dikke week kreeg ik een mail met excuses dat de levering wat vertraging had. Op een volgende bestelling bodem ze 20% korting als compensatie voor het gemak. Na nog een dikke week wachten kwam er een pakketje met een heel andere kwaliteit jurk. Wel dezelfde print maar van goedkoop polyester. Echt een Chinese plakjurk. Op mijn mail dat ik niet akkoord was met de levering en mijn geld terug wil kwam er weer snel een antwoord dat ze me nu 50% korting op een volgende bestelling geven maar helaas nemen ze geen spullen terug en retourneren ze ook geen geld.
Op dit moment reageren ze nergens meer op. De advertentie van de jurk staat nog steeds op hun site.
Trap er niet in, dit bedrijf verleid je met artikelen die ze niet leveren. Oplichterij!

August 21, 2025

Schoenen goedkope rommel!!!

Schoenen zijn echt goedkope rommel. Had het beter rechtstreeks in China kunnen bestellen. Levering duurt lang. Geen doos om de schoenen. Ik ga hier nooit weer bestellen.

August 18, 2025

Is this your company?