Na 3 jaar geleden ook al Worik werksokken te hebben besteld bij Sokkenzaak. Waren de 3 jaar oude sokken nu aan vervanging toe. Sokkenzaak heeft weer keurig netjes geleverd en alles prima inorde met de... See more
See what reviewers are saying
Dit is de 2e keer dat ik bij sokkenzaal.nl bestel. Mijn man is helemaal tevreden met de Soga dikke wollen kniekousen met merino badstof voering S6. Ze houden zijn voeten en onder benen lekker warm... See more
Sokkenzaak communiceert NIET meer. Na levering van sokken maat 47-49 terwijl 42 was besteld eea geretourneerd. Wordt gevraagd na terugontvangst of ik geld terug wil of een alternatief. Ik vraag een al... See more
Company replied
Levering van mijn bestelling via Bol.com mislukt door een fout van postnl. Ik kreeg na mijn melding direct een reactie terug van sokkenzaak.nl en ze hebben de betalingsverplichting meteen geannuleer... See more
Company details
Written by the company
De online sokkenspecialist met alle bekende merken tegen een scherpe prijs. Sokken voor dames en heren en ook enkele kindermodellen! Shop bij ons voor je sokken voor iedere dag, of sokken die je draagt tijdens specifieke sporten of activiteiten. Zo zijn we bijvoorbeeld gespecialiseerd in wandelsokken.
Contact info
Netherlands
- sokkenzaak.nl
No history of asking for reviews
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Slechte klantenservice en kwaliteit
Klantenservice is niet goed. Áls je een reactie krijgt kun je blij zijn, verder niet verwachten dat er terug wordt gemaild of telefonisch contact met je wordt opgenomen. Zit nu met een stel slechte, zeer pluizerige sokken.
Bestelling niet compleet ontvangen
Ik heb 5 paar sokken besteld. Ik kreeg mijn bestelling redelijk snel binnen, maar wanneer ik de doos open maak zie ik dat er maar 2 paar sokken zijn. Op de factuur zelf staat het correcte aantal.
Ik heb op dezelfde dag (zaterdag) direct een email naar de klantenservice gestuurd, kreeg een automatische email terug dat ze op dit moment erg druk hebben. Het is nu maandag ik heb geprobeerd te bellen maar niemand neemt op. Dus weer een herinneringsemail gestuurd. Nog niks vernomen helaas. Hopelijk krijg ik vandaag nog duidelijkheid. Ik wil op z’n minst een update krijgen hierover, want het geld is al afgeschreven €52,25 voor 2 paar sokken.
Enorm trage levering
Enorm trage levering, eigenlijk niet meer van deze tijd.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.