Solarlampkoning Reviews 273

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik koop al jaren mijn solarlampen bij hun. De laatste aankopen waren mooie lichtslingers. Bij 1 van de lichtslingers waren na een aantal maanden wat problemen maar na een mailtje naar de klantenservic... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zeer fijne zaak, had 2 solar lampjes gekocht met 2 jaar garantie, na net geen jaar kapot, dit werd keurig opgelost . Dus wil je service koop dan zeker bij ledkoning

Rated 5 out of 5 stars

Heb er al meerdere solarlampjes voor in de tuin gekocht. Goede kwaliteit. Er was er nu 1 die defect is gegaan. Snelle reactie en ze gaan een nwe opsturen! Wat een service!

Company details

1. Events & Entertainment

Information provided by various external sources

Solar tuinverlichting: Specialist in buitenlampen op zonne energie. Grootste aanbod in de Benelux. Voor 23:45 uur besteld, morgen in huis.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar ! Tevreden klant!

Probleem met 3 zonnepaneeltjes. Mijn grote teleurstelling gewoon willen uiten via mail, met foto's, en boven alle verwachtingen in werd dit mooi rechtgezet. Bovendien werd ik altijd vriendelijk geholpen. Dit geeft extra vertrouwen. Een pluim waard! ik zal niet twijfelen om nog iets te bestellen.

October 15, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Onlangs kochten we de solar spot sunny.

Onlangs kochten we de solar spot sunny.
De spot is gemaakt uit stevig materiaal en heeft een mooie lichtsterkte. Onze olijfboom is op deze manier uren te bewonderen in onze tuin.
Handig dat deze volledig op zonne-energie werkt! Geen gedoe met kabels dus.

September 19, 2025

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf! Had halfjaar geleden 3 solarlampen gekocht. Na een paar maanden deden ze het niet meer.Probleem per mail aangegeven en kreeg per direct advies hoe te handelen. Toen dit niet resulteerde in het gewenst effect en dit gemeld werd was het directe antwoord dat er nieuwe lampen zouden worden toegestuurd. De volgende dag lagen ze op de deurmat! 😃

August 29, 2025

Zeer net bedrijf!

Zeer net bedrijf!!
Bestelling snel ontvangen, nadat we nog een vraag hadden via de mail ook direct netjes antwoord hierop gekregen.
Zou het iedereen aanbevelen!

August 21, 2025

Snelle levering.

Snelle levering.

2 X lampen besteld bij solarlampkoning.nl
De levering was sneller dan verwacht. Ik vind het ook fijn dat je het bezorgmoment kan kiezen. Ik had een vraag over 1 van de lampjes en kreeg binnen tien minuten antwoord van de klantenservice.
Lampen zijn ook van goede kwaliteit. We zijn tevreden en erg blij met de lampen.

August 15, 2025

Top bedrijf.

Top bedrijf.
Bij defect lampje, gewoon nieuwe opsturen snelle reactie binnen de garantie.

Gaan ook lang mee de tuinverlichting.

August 6, 2025

Supersnelle bezorging

Supersnelle bezorging. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. lampen branden langer dan verwacht. Erg sfeervol. Aanbevolen!
Sam

July 26, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look