Sonderup Landkokken Reviews

TrustScore 3 out of 5

3.2

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Jeg har fået mad fra jer for første gang, varm middagsmad der kom kl. 15.10, maden var kun 62 grader og måtte en tur i microen, men kødet var i det mindste mørt, og der var sovs nok, men et godt råd f... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft fornøjelsen af Dorthe og hendes folk til at levere mad og stå for alt til vores datters konfirmation d. 3/5-26 Alt spillede bare og maden smagte fantastisk. Vi har været en dialog løbende... See more

Rated 1 out of 5 stars

Kom hjem fra 8 dage på sygehus og fik dem anbefalet af hjemmehjælpen, så bestilte rødspættefilet med persillesovs, kartoffelmos og gulerødder. AK OG VE, fisken smagte gammel, sovsen havde intet at... See more

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

Overrumplet af chauffør

Jeg havde et ubehageligt sammenstød med en af jeres ældre chauffører idag, i Hobro centrum. Han følte åbenbart en lovlig parkering var til stor gene for ham, da han ikke kunne holde der så, og skulle så gå ca 4 ekstra meter..

Jeg bruger jer squ ikke mere, hverken privat eller til erhverv når i har så ubehøvlet personale.

December 28, 2022

Super oplevelse

Super oplevelse.
Rigtig god mad, leveret til tiden og de var rigtig fleksible også i forhold til aflevering af emballage.
Vi havde 2 allergikere med, en gluten og en mælk. Der var alternativer i rigtig god kvalitet til begge.

May 15, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Laksen til forretten lå og svømmede…

Laksen til forretten lå og svømmede rundt i asparges vandet, det koster gratis at lade dem dryppe af, men det koster dyrt på omtalen🧐 kyllingebrystet, var så overstegt i den tynde ende, at det var sort, tørt og bøjede helt op. Salat bordet med gulerødder der er så tørre, at man skulle tro at de havde stået i den glasskål i flere dage. Sovsen var så tyk, at selv om vi tyndede den med alt det væske der var i foliebakkerne fra den rødvins marineret nakkesteg, (som var skamstegt, så det var umuligt at skære en skive, men lignede pullet pork) og lidt ekstra vand, så var den alligevel tyk som øllebrød da vi serverede den.
Sanwich der var bestilt til natmaden, var kedeligt lyst toastbrød.
Selv om jeg kun var der for at rette an for gæsterne, syntes jeg det var en sørgelig omgang og misbrug af råvarer. Godt jeg ikke havde betalt penge for det...

March 27, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Altid god mad og service

Vi har fået mad fra Sønderup Landkøkken ved flere lejligheder og de har vores varmeste anbefalinger. Ikke alene er de super flinke og holder hvad de lover, så laver de også noget dejlig mad og der er altid nok af den. Ydermere er de bestemt ikke dyre.

Deres forretter er helt igennem fantastisk og der er stort udvalg, så alle kan få en bid eller 28. Lakserouladen og kalkunrullerne med flødeost er helt vildt fantastiske.

Deres hovedretter er velsmagende og der er meget forskelligt. Kødet
i buffeten måske ikke mørbrad men man kan sagtens snakke med Dorte om at få lavet justeringer hvis man ønsker det.

Deres desserter skal specielt deres hjemmelavet islagkage fremhæves, hold nu op den smager godt.

Alle gange vi har fået mad til fester fra dem, er maden blevet rost ikke alene af os, men også vores gæster. Og vi har lige bestilt fra dem til vores kommende fest.

February 15, 2022

Super god mad Sønderup…

Har nu fået mad mad fra Sønderup Landkøkken for 3 gang til en fest. Og det var super som det plejer. Masser af dejlig mad. Kan kun anbefale dem. Hvis man skal holde en fest med noget godt at spise.
Hilsen Heine

November 8, 2021

Kvaliteten er nu så ringe at jeg opgiver 0 stjerner

Jeg har nu set mig tvunget til at opsige min aftale med Sønderup Landkøkken og har opdaget at jeg har et bedre og billigere alternativ - men siden jeg skrev min sidste anmeldelse tænkte jeg at de måtte jo have en chance - og mit håb har jo været at køkkenets ejere læser de her anmeldelser - specielt efter at de har udvidet deres leveringsområde til hele nordjylland som jeg har forstået det.... Det vil jo uden tvivl giver mange nye kunder specielt efter at de er begyndt at reklamere på tvet - og i reklamen ser alle retter også til madordningen jo rigtig lækker og indbyende ud - men det stemmer slet ikke med den varme bakke vacumpakket slask mad der bliver serveret og sammensætningen bliver kun mærkeligere og mærkeligere og jeg syntes virkelig ikke at de kan være bekendt at servere det her for pensionister og syge mennesker - jeg er selv køkkenuddannet og jeg ville virkelig være flov hvis det var mig der sendte det ud af huset hver eneste dag - jeg har fundet en anden løsning med kølemad leveret til en uge af gangen og det er bare godt - rigtige kartofler skrællet og ikke fra glas eller vacum - og hver uge er der 22 hovederetter 13 supper og desserter at vælge imellem og det fungere og er billigere - sørgeligt at Sønderup ikke kan holde den kvalitet i madordningen som de for det meste har det i kro og dinner trans til fester m.m - de er super til at lave buffet'er og ikke mindst pålægskagemænd - håber virkelig at i retter op på jeres kvalitet - husk de fleste kunder klager ikke de bruger jer bare aldrig mere og anbefaler jer ikke til familie og venner eller kollega'er - og mund til mund kritik af den positive slags er den bedste reklame en virksomhed kan få - mens det samtidigt kan koste mange nye kunder når kritikken er negativ.... jeg har prøvet at skrive til jer - ringet til jer og klaget over maden - men i reagere overhovedet ikke - det eneste tidspunkt i faktisk reagerede var da jeg ringede og sagde min madordning op - så ville i da gerne i dialog men det er ikke godt nok desværre

July 30, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Yderst kedeligt pensionist mad til alt for høj pris

Har prøvet deres pensionistmad og må sige at det virkeligt var en skuffende oplevelse.
Mørbrad gryde var 2 stykker mørbrad på ca 1,5 cm tykkelse placeret i 4-5 spsk brun sovs og nogle dl kogte almindelig ris.
Jeg havde forventet en lækker sammenkogt ret med tomatflødesovs og cocktailpølser, løg og ristet bacon.
Så var der et stk ørredfilet med ben (fik at vide at der ikke var ben i) placeret på lidt salat. Incl 1 lille flûte og en brik smør. Ingen dressing.

Så kom 2 røde pølser med et rum med kartoffelsalat til opvarmning.
Det kunne jeg slet ikke få ned. Menuen lød på varm kartoffelsalat med pølser, så jeg så for mig en sammenkogt ret.

Derudover ikke skyggen af grønsager. Ingen farver på maden. For en person med meget lille appetit, virker det ikke appellerende overhovedet.

Fik to kolde biretter - hønsesalat på ananasring. Det var i orden og smagte dejligt.

Forstår ikke at de ikke kan lave lækkert mad til pensionister, når de ellers laver skøn buffet mad.

August 1, 2019
Rated 5 out of 5 stars

et virkeligt godt tilbud for ældre mennesker, der ikke orker madlavning og indkøb.

Jeg skriver på vegne af min svigermor, som dagligt får leveret sin mad fra Sønderup. Svigermor er meget tilfreds med maden, den leveres altid punktligt. Maden bestilles for en måned frem, udbuddet er varieret. Det er nemt at ændre madleverancen hvis planerne derhjemme ændres.
Et virkeligt godt tilbud for ældre mennesker, der ønsker at bo i eget hjem, men som ikke selv orker indkøb og madlavning.

March 5, 2019

Over al forventning!

Vi bestilte mad til min 60 års fødselsdag (buffet).

Maden var lækker, sat fint på fade og pyntet og der var rigeligt af den. Alle gæsterne roste maden.

Jeg fik også for 10 år siden til min 50 års fødselsdag mad fra Sønderup Landkøkken og også den gang var jeg ovenud tilfreds.

Ved bestilling af maden (på mail) fik jeg hurtigt svar tilbage vedr. mine spørgsmål.

Jeg anbefaler gerne Sønderup landkøkken og vender tilbage, når "Rejsen for dig" fylder 10 år til efteråret.

January 24, 2019

Bestilte Pålægsmenu til 52 personer

Bestilte Pålægsmenu til 52 personer, som bestod af pålægsfade med 10 slags pålæg og div. pålægssalater. Mørbradbøf med løg og champignon, forskellige oste med frugt samt smør, friskbagt franskbrød og rugbrød. Ud over det, så tilkøbte vi varm leverpostej, også til 52 personer.

Maden fejlede ikke noget, det var okay til prisen, men der var slet ikke mad nok, for udover lidt ost, så var der intet tilbage.

Vores gæster bedyrede at de ikke kunne spise mere, men man står alligevel tilbage med en lidt flad/tom fornemmelse :-/

September 4, 2018

Super lækker brunch.

Har fået brunch, som var fantastisk. Der var lækkert hjemmelavet pålæg og lunt hjemmebagt brød foruden en masse andre lækre ting. Skal snart have bestilt igen til nogle gæster. Kan absolut anbefales til alle.

June 22, 2018

Nytårsaften 2017/18

Nytårsaften 2017/18
Vi fik 3 retter. Forret og dessert var anrettet på tall. Var en fryd for øjnene. Smagte fantastisk. Hovedretten var også rigtig godt... Der var rigeligt med mad. Må vi prøve igen 😊

January 3, 2018

De bedste anbefalinger.

Det var første gang vi prøvede, at få mad herfra - og det bliver ikke sidste. Det hele var super fint og der var rigeligt. Bedste anbefalinger.

December 31, 2017

Is this your company?