Sonoha Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Van de vier producten die we besteld hadden, werden maar 2 producten geleverd. Nadat we een foto hadden gestuurd van de producten die we wel ontvangen hadden, zouden we de ontbrekende producten nagest... See more

Rated 4 out of 5 stars

Niet lang op artikel moeten wachten. Klemmen voor dekbed(hoes)...ben er nog steeds beetje mee aan het "stoeien". Bij hele losse onderkant lastig op goede manier bevestigen zodat dekbedhoes niet m... See more

Rated 5 out of 5 stars

Rated 1 out of 5 stars

ZEER SLECHT!!!!! NIET TE VERTROUWEN SLECHT TE BEREIKEN! 22 NOVEMBER KERSTCADEAU VOOR KLEINDOCHTER BESTELD LEVERTIJD CA 15 DAGEN. NA BETALING KREEG IK TE HOREN DAT BESTELLING EEN VERTRAGING HEEFT O... See more

Contact info

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Zeer professionele webshop

Ik heb in november een bestelling geplaatst en deze bestelling is exact naar verwachting geleverd. Tussendoor heeft de klantenservice mij keurig netjes geholpen met mijn vragen. Ik ben zeer te spreken over de handelswijze van deze webshop. Ook leuke producten overigens!

December 15, 2020

Op 2 november besteld

Op 2 november besteld, vandaag 14 december nog niets mogen ontvangen. Via de track and trace was het zogezegd geleverd. Mailtje gestuurd naar sonoha, laten ze weten dat de track and trace toch niet zou kloppen, mijn pakketje zou vast zitten in Luxemburg!? Bestel hier niets, dit is een malafide onderneming!

December 14, 2020
Rated 2 out of 5 stars

Niet bestellen bij Sonoha.nl, is een Dropshipper!

Op 14 november jl heb ik een bestelling gedaan bij Sonoha.nl en deze meteen betaald via Ideal. De bestelling zou binnen komen op 9 december jl, maar op 9 december werd de leverdatum ineens veranderd naar 26 december. Ik had dit bedrijf gevonden via Instagram. Nu heb ik op tv een paar dagen geleden een programma gezien dat ging over zogenaamde dropshippers. Sonoha is blijkbaar ook zo'n bedrijf. Ze vragen veel geld voor een product dat ze zelf voor een paar euro kopen bij een chinees bedrijf en ze laten het product naar jouw huisadres sturen als je geluk hebt. Ik heb na een boze e-mail een track en trace code van DHL ontvangen, waarbij staat dat de zending bij hen is aangemeld, (de verzender is WORLDTECH) en de belofte via een e-mail dat mijn bestelling echt aankomt voor 17 december. Ja ja.

Update op 15-12-2020
Vandaag heb ik mijn bestelling ontvangen en het lijkt erop dat ik inderdaad heb ontvangen wat ik heb besteld. Nog net op tijd en alsnog echt veel te duur, maar in ieder geval kan ik mijn kleinkinderen er blij mee maken. Ik blijf erbij dat mensen belazerd worden, ten eerste vanwege de veel te hoge prijzen die ze hanteren voor spullen die voor een paar euro rechtstreeks bij een chinees bedrijf kunnen worden gekocht en ten tweede vanwege de idioot lange levertijden waar op hun website wijselijk niets over wordt gezegd tot er is betaald. Daarom heb ik het aantal sterren verhoogd naar 2 stuks, maar ik ga hier nooit meer iets bestellen.

December 12, 2020
Rated 2 out of 5 stars

Nog niets ontvangen sonoha

Ik wacht al vanaf 3 november op een pakketje. Inmiddels nog niets binnen. Het is voor kerst. Er zou 10 tot 15 dagen levertijd zijn. Daarna Bericht dat ivm covid mijn pakket tussen 28 en 15 december word geleverd. Hoop dat het nog voor kerst binnenkomt.

December 10, 2020

Is this your company?