Soroemaskinudlejning Reviews 7

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Har aldrig i min 30 år som håndværker…

Har aldrig i min 30 år som håndværker og oplevet så dårlig en service at man for en regning på 3700+moms fordi de sender en mand ud til en maskine som ikke virker ,og mener man ikke har taget nødstop hvor dumme tro de lige man er

June 12, 2025
Rated 3 out of 5 stars

skjulte afgiftgebyrer

Jeg lejede en mini graver en dag, god maskine til fair pris. Men efter aflevering kommer den endelige faktura og difference tilbagebetales i forhold til depositum. Der er en post på 120 kr. som viser sig at være et obligatorisk men aldrig oplyst gebyr der hedder "modtagerkontrol". Ikke mange penge men skjult. Så hvem ved hvad der kommer på næste gang? Ingen forståelse ved henvendelse.

November 7, 2024

Super firma

Har i dag lejet en lift til maling af gavle på vores ejendom. Dejlig nem at betjene og maskinen var i super flot stand. Absolut ikke sidste gang vi lejer fra Sorø Maskinudlejning - Stor anbefaling og tilfredshed herfra!

August 9, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Kim kom ud og vurderede opgaven

Kim kom ud og vurderede opgaven, som var at flytte en 1.3 tons velvoksen gæstehytte ca 30 m. Uden den store betænkning sagde han, "jeg er klar når du er klar!". 2 dage senere kom han med et monster af en gummiged (jeg mangler at forstå denne betegnelse - det er s'gu da snarere en pansret mandskabsvogn!) og han flyttede hytten med en sikkerhed, så jeg sjældent havde set noget lignende. De der maskinudlejningsfolk kan noget særligt! mange hilsner Jandorf

November 12, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Malene og Kim er altid hyggelige og…

Malene og Kim er altid hyggelige og imødekommende og besøge. Vi lejede en flismaskine hos Sorø Maskinudlejning i Pedersborg i Sorø. Fin service, endelig et sted man som privat kan leje uden dyre forudbetalte depositumer eller mærkelige gebyrer, vi betalte blot lejen supernemt med Mobilepay og maskinen var fuld tanket da vi fik den og tankede den blot op efter brug inden vi returnerede den.
Flismaskinen kunne sættes på anhængertrækket og den var virkelig effektiv og nem at håndtere, høreværn vil vi dog anbefale og måske også du lige lader dine naboer vide du larmer nogle timer.
Kan varmt anbefale Sorø Maskinudlejning.

November 4, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Rigtig træls oplevelse

Rigtig træls oplevelse. Aftaler leje af pladevibrator (1.400 kr) som privatperson inkl. levering (1.750 i lev).
Ytre ønske om at den sættes inde i maskinhus hvor den skal anvendes, da den vejer 750 kg og jf. medarbejder ikke kan flyttes.
Maskinhuset ligger tilgængeligt fra vejen med en porthøjde på 3,8 m. Firmaet er til start meget tilbageholdende for at være behjælpelig med afsætning i maskinhuset, selvom de dog heller ikke aner hvordan vi selv skal få den der ind... Efter noget tid fortæller firmaet at de godt kan sætte den af der inde med grap. Vi spørger om der vil være kort vejledning i maskinens anvendelse, hvortil det svares "det er lige så let som at spille PS". Faktura betales med det samme.
2 dage før levering aflyser firmaet aftalen med begrundelsen at de ikke finder at vi vil kunne betjene maskinen?!

Virkelig dårlig service!! Fra start var der rigtig dårlig service, og der blev kun set begrænsninger frem for løsninger, men da vi havde planlagt levering af grus samtidig med maskinen skulle bruges valgte vi at bestille alligevel. Kan ikke anbefale nogen private at leje maskiner herfra!!

September 25, 2019

Is this your company?