S.P. Malerfirma Reviews 5

TrustScore 4 out of 5

4.1

Company details

1. Roofing Contractor

Information provided by various external sources

Som professionel tagmaler udfører vi alle opgavetyper indenfor faget. Alt fra tagrenovering til tagmaling & algebehandling af tag. Kontakt os i dag for info

4.1

3-star
2-star
1-star

Alt udført som aftalt

Alt udført som aftalt, og med et meget tilfredsstillende og flot resultat. Tak til Lis for kyndig rådgivning og tilbud, og stor tak til de 2 ihærdige og dygtige tagrensere/malere. Kan kun anbefale S.P.Malerfirma til tagafrensning og tagmaling.

July 14, 2025

Hej Michael
Tak for den fine anmeldelse.
Jeg håber, at dit tag nu kan holde i mange år endnu - det så fantastisk flot ud på billederne, som du sendte! Hilsen Lis

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået tilbud fra Lis om rens og…

Jeg har fået tilbud fra Lis om rens og maling af taget – og hun fortjener altså stor ros! En gennemført sød kvinde, der virkelig har styr på både service og godt humør. Det er ikke kun håndværkerne på taget, der skal have ros, men også dem bag, som Lis, der får det hele til at glide. Hvis taget bliver renset og malet lige så godt, som Lis håndterer kunder, så kan det kun blive perfekt! 😄
Jeg håber, håndværkerne til næste år lever op til samme niveau – ellers må de op og lære lidt af Lis! 😉👏

October 22, 2025

Hej Kim
Tak for de rosende ord - Jeg håber, alt vil gå vel til næste sæson - så vi beder allerede om lidt godt vejr...

Tagmaling udført af S.P Malerfirma

Vi har benyttet S.P. Malerfirma til at male et gammelt eternittag på vores ladebygninger i Husby. Det har været en rigtig god oplevelse og en fin dialog med firmaet og de medarbejderne som udførte arbejdet. De har holdt aftaler om tidspunkt og pris. Tagmalerne har været meget omhyggelige med afrensning og maling af de gamle eternitplader som nu ser ud som nye. Vi er meget tilfredse, og kan kun anbefale firmaet. Inden da prøvede vi at få en dialog med lokale tagmalerfirmaer i branchen, men de var ikke seriøse, og en enkelt vendte aldrig tilbage.

July 24, 2024

Hej Jim
Tak for den fine anmeldelse.
Det glæder mig, at resultatet var i overensstemmelse med dine bedste forventninger..
Tak for denne gang.
Mvh Lis

Rated 5 out of 5 stars

Konkurrencedygtigt, professionelt firma, som leverer til tiden og er flinke oven i købet

Vi fik flere tilbud på rensning, reparation og maling af 470 m2 15-30 år gammel betontegl, som var godt tilgroet med mos og alger og utæt et par steder. Nogle af de firmaer, vi kontaktede, svarede aldrig, andre virkede ikke seriøse, og nogle tilbud var meget høje.

Søren Poulsen kom med en god pris, opfyldte alle forventninger til materialer og metoder og var medlem af de brancheforeninger, som gør, at man tør vælge firmaet til en større opgave, som tilmed skulle udføres hurtigt p.g.a. bortrejse.

Vi blev ikke skuffede. Vi havde 2x2 af Sørens folk gående i ca. en uge, og alt blev udført tip top professionelt. Og så var de nogle flinke fyre ovenikøbet, som ryddede pænt op efter sig.

Søren fulgte godt op på hele forløbet, og vi har nu et “nyt” tag til en fornuftig pris. S P Malerfirma har vores absolutte anbefaling.

June 21, 2018
Rated 1 out of 5 stars

De smadrede mit hegn da de skulle se på …

Kopi af mail. Så jo der har været en anden selvom du benægter.

Hej Sabine

Ja, det har Søren været.

Han tog lige et par fotos og snakkede med den unge pige i huset.

Lis Christensen
SP Malerfirma ApS
Stokagervej 5, B07
8240 Risskov
Tlf.: 4054 2391
Web: www.sp-malerfirma.d

Ønsker da stadig en erstatning på det hegn der blev ødelagt.

De smadrede mit hegn da de skulle se på mit tag. Ikke engang så meget som en undskyldning. Fik denne flabede mail igen.
"Du får naturligvis under ingen omstændigheder en undskyldning
for noget bras af et hegn, som tilfældigvis ikke kunne holde
længere end til den dag jeg var der."

Jeg stod med to hunde og et smadret hegn de kunne slippe igennem. Hegnet var 1 år gammelt og fungeret helt perfekt til de kom og rev stolpen op af jorden.
Ekstrem dårlig og uforskammet kundeservice. Kan klart ikke anbefales.

March 31, 2017

Kære Sabine.
Hvem er du?
Beklager meget, men ingen her i firmaet ved, hvem du er...
Mon ikke du skulle finde det firma, som har været ude at se på dit tag??
Her i firmaet er jeg den eneste konsulent, jeg, kvinde +50 har ikke været ved dit hus.
Mvh Lis Christensen

Take a closer look