Specialklassen Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Tusind tak for en rigtig dejlig aften i Næstved. Fik lattermusklerne i fuld sving. En rigtig dygtig trio, utroligt hvor hurtigt de kan improvisere. Og synge kan de også. De er lige til en musical.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi oplevede Specialklassen i Nykøbing Falster her i aften. Hold nu op hvor var det godt. Sikke en performance fra alle 3 samt musikeren. Vi blev max underholdt og lattermusklerne kom på overarbejde.😅... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tak for et skønt show.Specialklassen er super dygtige til at improvisere. De synger skønt og holder godt gang i publikum. Jeg er imponeret og desuden blevet super godt underholdt en hel aften. Tak🙏

Rated 5 out of 5 stars

KÆMPE grineren flok!! Jeg er fuldstændig på toppen over dem! Pisse dygtige til deres håndværk. Jeg græd bogstaveligt talt af grin under deres sidste show i KBH. Musikalske gentlemen as well - er også... See more

Excellent

TrustScore 5 out of 5

53 reviews

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Jeg elsker Specialklassen!

Jeg elsker Specialklassen!
De får mig til at grine 😂
De er geniale og virkelig dygtige til forskellige impro øvelser💪
Jeg kan anbefale dem på det varmeste!
Kh Titi

October 5, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Hysterisk morsomt og sjældent man…

Hysterisk morsomt og sjældent man skraldgriner så meget. Vil helt klart gi specialklassen 5 stjerner og kunne jeg gi dem flere havde jeg gjort det for der var virkelig sjovt og en extre god ting var at billetterne var til at betale så alle kunne være med

October 5, 2019

Vitterligt alle 5⭐️ Værd

Vitterligt alle 5⭐️ Værd, det er komik på et meget højt plan. Eneste minus er showet går alt for hurtigt. Det skulle have været dobbelt så langt. Grinte fra start til slut.
Fortsæt det gode arbejde drenge.

Altid fremragende

Jeg har nu oplevet Specialklassen ved fødselsdage, firmafester og i deres eget show på forskellige teatre. De er lige forrygende sjove hver gang.
Spar pengene på en middelmådig standupper. Specialklassen er langt, langt sjovere.

Fra Mors til Odense

Jeg kører gladeligt 5 timer i bil for 2 timer i Specialklassens selskab. Og som kommende lærer kan jeg kun sige, at hvis det er sådan at komme ind i en specialklasse så sign me up - for det er længe siden jeg har været ved at tisse i bukserne af grin så mange gange 😱😁👍🏻

De er hylende morsomme

De er hylende morsomme, man har SÅ ondt i maven af at grine når man går derfra.... og så er billetpriserne i orden.... de er SÅ meget værd at se..... så hvis du ikke har været afsted så se at kom afsted....

Nam nam nam

Nam nam nam - I får en STOR 5-tal af mig 🤩 Specialklassen er SÅ sjove! Virkelig fantastisk at kunne improvisere sig igennem hvad som helst på en overbevisende, hurtigttænkende og ikke mindst hylemorsom facon..... Kan kun anbefale de tre fantastiske entertainere ... De er noget helt særligt! Så vil I underholdes, imponeres og have et godt grin - så SE dem 😊

October 3, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Specialklassen er skørt, underholdende og hylende morsomt

Specialklassen er hylende morsomme. Giv jer i agt! Kæben kan gå ad led.... for så meget får man skraldgrinet.
Specialklassen er hurtige i replikken, laver en masse sjove og forskelligartede lege. Publikum er meget inddraget under hele seancen og man er topunderholdt hele vejen igennem.

October 3, 2019

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look