Pokemon scalping priser
Pokemon scalping priser, samarbeid med CDON? Fy søren for en ulovlig høy pris.
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Pokemon scalping priser, samarbeid med CDON? Fy søren for en ulovlig høy pris.
Snabb hjälp när vi behövde ett spel till vår fest! Fick först ett Wii U dance-spel som vi inte fick igång, planerat till vår fest dagen efter. Spelmaffian gjorde allt de kunde för att se till att ett nytt kom till oss i tid, vilket det gjorde. Stort tack!
Har fått hjälp med att köpa både Gamecube o kontroller ett par gånger..som skickades vidare till annan adress allt sköttes väldigt professionellt.trevlig o väldigt hjälpsam personal,lätt att nå via mail o chatt får snabba svar på mina frågor..kommer absolut handla där igen om jag behöver
Snabb leverans, bra kundservice och lösningsorienterad.
Nöjd med köpet och fler blir det!😃
Snabb leverans fick paketet dagen efter jag beställde!😊
En kontroll som jag skulle köpa fick dom inte igång när dom skulle ladda färdigt den för leverans. Fick återkoppling om det direkt och dom fixade en ny kontroll till mig som jag önskade. Och fick info om att paketet var inlämnat och när leveransen skulle komma via sms, mycket uppskattat av mig. Mycket trevlig personal och hjälpsam, mycket bra service.
Köpte consoller till wii. Det gick inte att koppla dessa till vårt spel. Skickade tillbaka i rätt tid. Men vi fick inte tillbaka pengarna tråkigt, man känner sig grundlurad.

Reply from Spelmaffian
Scammers sender forkert produkter hvergang scammer svensker side

Reply from Spelmaffian
Jag beställde 2 st Gamecube handkontrollers till mitt Nintendo Wii för att lättare kunna spela Super Smash Bros och Mario kart och de anlände på ca 2 dagar! Tråkigt nog var den ena dosan trasig så jag kontaktade dem direkt och fick svar på bara några timmar att de skulle skicka en ny handkontroll och fick även ett minneskort på köpet som för besväret! Idag kom den nya dosan och fungerar klockrent! Kunde inte vara nöjdare! Snabb respons, trevligt bemötande och service över förväntan! Rekommenderas till andra som ska fynda spel och annat!
Spelen kom snabbt efter bara några dar, bra priser, Köpte två spel ett funkade tyvärr inte men de var snabba med att skicka en ny kopia av samma spel som funkade utmärkt. Snabba svar av support och mycket trevlig personal. Kommer handla där flera gånger
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.