Banner for Spildansknu

Spildansknu Reviews 38

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ikke brug dette casino, da de udnytter små skjulte regler der giver grundlag for at ikke udbetale pengene. Jeg havde spillet op til 1000kr på dette casino da de frøs min konto og bad om kort.... See more

1. Online Casino or Bookmaker
  2. Betting Agency
  3. Casino
  4. Gambling Service
  5. Online Sports Betting Vendor

Written by the company

Bedste online casino med dansk licens Velkommen til SpilDanskNu – det bedste online casino i Danmark. Her værdsætter spillerne vores omfattende udvalg af spil og de attraktive bonusser, som gør spiloplevelsen uforglemmelig. Som ny spiller får du en 100 % velkomstbonus på op til 1.000 kr., så du kan starte dit eventyr med ekstra energi. Hos SpilDanskNu spiller du i et sikkert og lovligt miljø med dansk licens, hvor du trygt kan nyde dine yndlingsspil for rigtige penge. De strenge sikkerhedsforanstaltninger sikrer, at dine personlige oplysninger og din saldo altid er beskyttet, så du kan fokusere på det, der betyder mest – spændingen ved spillet. SpilDanskNu er et certificeret dansk online casino, du kan stole på, og som giver dig adgang til en verden af sjov, underholdning og store gevinstchancer. Hos os finder du de mest populære klassikere, som i årevis har været blandt spillernes favoritter. Vi tilbyder et stort udvalg af spil fra førende udbydere som Play’n GO og Pragmatic Play. Uanset om du vil udforske ikoniske titler som Book of Dead, Legacy of Dead, Reactoonz, Moon Princess, Rise of Olympus og Fire Joker, eller du foretrækker Pragmatic Play-hits som Gates of Olympus, Wolf Gold, Fruit Party, The Hand of Midas og Madame Destiny, finder du alt dette og meget mere hos SpilDanskNu. Er du fan af Quickspin-spilleautomater, vil du blive begejstret for vores brede udvalg af de bedste Quickspin-spil online. Her kan du prøve alt fra klassikere som Big Bad Wolf til Spinions, Northern Sky, Sakura Fortune og Brawlers Bar Cash Collect. Uanset om du er til traditionelle spilleautomater eller moderne video slots, kan du hos SpilDanskNu spille alle online slots gratis på ét sted. Vores store udvalg fra førende spiludbydere giver dig en unik og varieret spiloplevelse, hvor du både kan nyde dine gamle favoritter og opdage nye hits – alt sammen samlet på én platform. Vi går op i kvalitet og tilbyder kun spil fra de bedste udbydere på markedet. Vores udvælgelseskriterier inkluderer spiloplevelse, udbetalingsprocenter, sikkerhed og innovative funktioner. Derfor finder du hos SpilDanskNu udelukkende spilleautomater fra anerkendte producenter som Wazdan, Play’n GO, Quickspin, Synot, Pragmatic Play, ELK Studios, Stakelogic, Endorphina, Greentube, Hacksaw Gaming og Push Gaming. Med denne nøje udvalgte portefølje kan du være sikker på, at hvert spil lever op til høje standarder for kvalitet, underholdning og fair play.

2.3

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

Rated 1 out of 5 stars

Æder dine penge op er ny og har brugt…

Æder dine penge op er ny og har brugt jeg ved ikke hvor meget og når man endelig kommer i spil så giver det ikke noget og købte selv bonus spil som gav 17 kr for 100 og det gjorde jeg et par gange og i et andet spol gav den mig 8 kr for en 50 det er dælme dårligt odds

May 5, 2026

Hej Betina,

mange tak for din anmeldelse. Det er vi kede af at høre, at du oplevede din 2-timers spiloplevelse hos os som skuffende. Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når man registrerer sig som ny spiller og modtager bonusspil, som så ikke giver de gevinster, man havde håbet på.

Vi vil gerne forsikre dig om, at free spins/bonusspil og de mulige gevinster er fuldstændig tilfældige og ikke kan påvirkes af os. Bonusrunder garanterer desværre heller ikke et bestemt gevinstbeløb.

Vi håber og ønsker, at du får mere held i fremtiden.

dit spildansknu.dk Team

Scam - udnytter skjulte regler

Jeg havde spillet op til 1000kr på dette casino da de frøs min konto og bad om kort. Efter at have oplyst både pas, kørekort, og bankkonto uden at være tilfreds.

Herefter fandt jeg ud af, at de ikke kunne udbetale mine penge, da jeg fik min kammerat til at indbetale.

Totalt dårlig service ovenikøbet, ALDRIG BRUG DENNE HJEMMESIDE!!

April 14, 2026

tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du har haft en negativ oplevelse. Desværre kan vi ikke identificere dig som kunde ud fra de oplysninger, du har givet, og kan derfor ikke gennemgå din sag i detaljer her.

Det er korrekt, at vi ikke kan acceptere indbetalinger foretaget med tredjeparts betalingsmetoder. I sådanne tilfælde er vi forpligtet til at afvise transaktionen og tilbageføre det indbetalte beløb.

Som licenseret udbyder er vi forpligtet til at overholde gældende lovgivning, herunder reglerne om bekæmpelse af hvidvask (AML) og identitetskontrol. Disse regler giver os ikke mulighed for at acceptere betalinger fra andre personer end kontoejeren.

Hvis du har oplevet, at dette accepteres hos andre udbydere, kan det indikere, at de ikke overholder de gældende regler for licenserede operatører.

Hvis du ønsker en konkret gennemgang af din sag, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Nul stjerner
Igen ser man hvordan casinoer rigger spil
Man vinder lidt og tager overskud ud men så skal jeg lige love man kun taber på casinoet
Alle spil går i tab
Åbenlys svindel af casinoet
Spil rigged efter man har taget noget til udbetaling....ellers går de konkurs og det gælder alle casinoer...det samme mønster og sjovt nok godkendt af politikere...de er lige så skyldige i ødelagte liv som casinoerne da de har godkendt dette åbenlyse svondel

April 10, 2026

Kære Kim,
tak for din anmeldelse.

Vi tager sådanne anklager meget alvorligt. Samtidig vil vi gerne understrege, at de påstande, du fremsætter, ikke er korrekte.

Alle spil hos spildansknu.dk leveres af licenserede og uafhængige spiludbydere og er underlagt strenge regulatoriske krav. Spillene bliver løbende kontrolleret af eksterne testinstanser for at sikre, at de er fair og ikke kan manipuleres.

Der er ingen sammenhæng mellem udbetalinger og efterfølgende spilresultater. Gevinster og tab opstår uafhængigt af hinanden og påvirkes ikke af tidligere aktivitet.

Vi forstår, at en negativ oplevelse kan være frustrerende. Samtidig vil vi – på baggrund af dine udtalelser her samt dine mange kritiske anmeldelser af andre udbydere – opfordre til at overveje, om spil i øjeblikket er den rette form for underholdning for dig.

Spildansknu.dk er en licenseret udbyder, der overholder alle gældende regler, og ansvarligt spil har høj prioritet hos os.

Hvis du har konkrete spørgsmål eller en specifik sag, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Rated 1 out of 5 stars

jeg vandt 800kr og dem ville jeg gerne…

jeg vandt 800kr og dem ville jeg gerne have udbetalt og har nu prøvet siden igår og hver gang får jeg en mail hvor der står at jeg skal verificere mit kort hvilket jeg har gjort op til 5 gange og allerde inden jeg havde udbetalt havde jge ogs gjort det, det virkelig sygt at man ikke bare kan få ens penge. hvis jeg ikke får dem hurtigts muligt sender jeg en klage og eventuelt tager det til politiet for det kan jeg ik magte

April 1, 2026

Kære Robin,
tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du har oplevet udbetalingsprocessen som frustrerende.

Vi vil dog gerne præcisere, at vi ikke har bedt dig om at verificere dit kreditkort igen, da det – som du selv nævner – allerede er verificeret.

Vi har derimod bedt dig om at foretage udbetalingen til det samme kreditkort, som blev brugt ved indbetalingen. Dette er et krav i henhold til reglerne om bekæmpelse af hvidvask (AML).
Af denne grund var vi nødt til at afvise dine tidligere udbetalingsforsøg via Trustly samt en anden kreditkortmetode.

Du har nu anmodet om udbetaling til det korrekte kreditkort, hvorefter udbetalingen er blevet gennemgået, godkendt og gennemført. 💸
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Nul stjerner

Nul stjerner. De konfiskerede alle gevinst pga at jeg brugte min kærestens MobilePay til at indbetale fordi min virkede ikke. Hold jer væk. Dårligste spille sted.

March 23, 2026

tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med din oplevelse. Via dit navn her på trustpilot kan vi ikke identificere dig i vores kundebase, så vores svar her er derfor svar ift. standard procedure.

Vi vil gerne understrege, at vi som licenseret udbyder i Danmark er forpligtet til at overholde meget strenge lovkrav – herunder reglerne om bekæmpelse af hvidvask (AML) og forebyggelse af finansiel kriminalitet.

Dette indebærer blandt andet en grundig kundekendskabsproces (Customer Due Diligence / CDD) til verificering af spilleres identitet, overvågning af transaktioner for mistænkelig aktivitet samt indberetning til relevante myndigheder, hvis det er nødvendigt.

Som følge heraf fremgår det også klart af vores vilkår og betingelser, at spillere kun må handle i eget navn. Indbetalinger fra tredjeparts betalingsmetoder – uanset om det sker bevidst eller ubevidst – er derfor ikke tilladt, og brud på dette betyder at gevinsten annulleres, og brugerens indbetaling tilbageføres.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk side at spille på!

Fantastisk side at spille på!
Et plus er at de har hurtige udbetalinger!

Alt i alt et sindsygt fedt casino!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

March 9, 2026

Kære Anders,
mange tak for din fantastiske anmeldelse! 🙏⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det glæder os virkelig meget at høre, at du synes, spildansknu.dk er et fantastisk sted at spille – og at du især fremhæver vores hurtige udbetalinger. Det er noget, vi lægger stor vægt på, så vores spillere kan få deres gevinster hurtigt og uden besvær. 💸✨

Så positiv feedback betyder rigtig meget for hele vores team. Vi arbejder hver dag på at skabe en underholdende, fair og problemfri spiloplevelse med et stort udvalg af spil og en service, man kan stole på. 🎰

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ønsker dig fortsat god fornøjelse og held og lykke med spillene på spildansknu.dk! 🍀

Hurtig udbetaling

Hurtig udbetaling. Jeg spillede på rouletter, jeg kunne godt tænke mig at der også var roulette fra Pragmatic. Alt i alt en god oplevelse.

March 4, 2026

Kære Søren,

mange tak for din flotte anmeldelse og fordi du deler din oplevelse med os! 🙏🎉

Det glæder os virkelig meget at høre, at du er tilfreds med de hurtige udbetalinger, og at du generelt har haft en god oplevelse hos spildansknu.dk. Sådan feedback betyder rigtig meget for vores team og motiverer os til fortsat at skabe en tryg og underholdende spilleoplevelse. 💸🎰

Det er også dejligt at høre, at du har spillet roulette, og at du gerne vil se roulette fra Pragmatic hos os. Den slags forslag er meget værdifulde for os, da vi hele tiden arbejder på at udvide og forbedre vores spiludvalg. Vi tager gerne din idé med videre til vores team. 🎲✨

Vi ønsker dig fortsat masser af sjov og held og lykke med spillene på spildansknu.dk – og tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive din anmeldelse! 🍀

Bedre end forventet

Jeg var bekymret på grund af alle de dårlige anmeldelser. Jeg har spillet på de fleste casinosider og synes, at denne havde det meste af det, jeg efterspørger. Velkomstbonussen kunne deles op i bidder, så man ikke skulle indsætte et stort beløb på én gang. Udbetalingen tog en halv dag, og jeg modtog en mail om, at pengene var udbetalt. Jeg sendte selv al dokumentation, men jeg tror faktisk ikke, det var nødvendigt. Hvis I tror, jeg er betalt eller en bot, så læs mine tidligere anmeldelser.

Jeg synes, de skal roses, når tingene fungerer – og det betyder ikke, at det gælder for alle. For mig har alt kørt som smurt, og selv supporten var god og hurtig til at svare.

February 24, 2026

Kære Sam,
mange tak for din grundige og nuancerede anmeldelse. 🙏

Det glæder os meget, at du valgte selv at danne dig en mening, og at din oplevelse har været positiv. Vi er især glade for, at både bonusstrukturen, udbetalingen og vores support har levet op til dine forventninger. 💬✨

Din kommentar om velkomstbonussen er værdifuld for os. Vi forstår, at en mere fleksibel opdeling kan være en fordel for mange spillere, og vi tager gerne den slags input med videre. At din udbetaling blev behandlet inden for en halv dag, og at du modtog en bekræftelse pr. mail, er vi naturligvis også glade for at høre. 💸

Vedrørende dokumentation følger vi gældende lovkrav. I nogle tilfælde afsluttes verificeringen hurtigt og automatisk, i andre tilfælde kræves individuel gennemgang – det er godt at høre, at processen var problemfri for dig.

Tak fordi du fremhæver, at positive oplevelser også bør deles. Det sætter vi stor pris på. 🙌

Rated 1 out of 5 stars

Man kan ikke trække penge ud

Man kan ikke trække penge ud, aldrig spil ved denne dårlige online casino

February 7, 2026

tak for din anmeldelse.

Denne påstand kan vi ikke genkende. Udbetalinger er som udgangspunkt mulige hos spildansknu.dk og gennemføres dagligt. Vi har desværre ikke kunnet identificere dig som kunde, da du ikke har fremlagt dokumentation for den oplevelse, du beskriver.

spildansknu.dk er en licenseret udbyder under tilsyn af den relevante spillemyndighed, og alle berettigede udbetalinger behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Hvis du har haft en konkret sag, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi hjælper gerne på dansk, engelsk og tysk.

En stjerne er enda for stort

En stjerne er enda for stort
Lige noget for spillemyndigheden at se.
De vil blive lukket så hurtigt at kunderne ikke vil få deres indestående tilbage.
Så skuffet

February 4, 2026

tak for din anmeldelse.
Vi tager alvorlige beskyldninger seriøst. Vi må dog gøre opmærksom på, at vi desværre ikke har kunnet identificere dig som kunde, da du ikke har fulgt vores gentagne anmodning om at fremlægge dokumentation for den påståede oplevelse.

Uanset at dette muligvis er en falsk anmeldelse, vil vi gerne understrege, at spildansknu.dk er en fuldt licenseret udbyder, som er underlagt løbende tilsyn fra den relevante spillemyndighed. Spilleres midler håndteres i overensstemmelse med gældende lovgivning, og berettigede saldi er på intet tidspunkt i fare. Påstanden om, at spillere risikerer at miste deres indeståender, har derfor ingen saglig baggrund.

Hvis du reelt har haft en konkret sag, er du fortsat velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores team yder support på dansk, engelsk og tysk og behandler alle henvendelser i overensstemmelse med gældende regler.

Hold jer væk!

Jeres blackjack software er intet mindre end en katastrofe. Man forventer at få lidt opvelse for pengene, men en dealer, der gang på gang fanger 20 eller 21, er jo uslåelig og et tydeligt tegn på, at man skal holde sig fra jeres site; I hvert fald, hvis man ønsker at spille Blackjack, hvor chancen ved optimalt spil bør være noget lig med 50/50.

Nu vil I helt sikkert komme med et eller andet latterligt argument, men følelsen af at dealeren er uovervindelig, er der fra start til slut. Kig evt. min historik igennem, og fortæl mig så, hvad chancen er for at dealeren trækker 20 så mange gange på så få hænder, mens "spilleren læs: mig", må acceptere at man stort set er "bagude" konsekvent. Når jeg snakker "bagude", så mener jeg, at en oplevelse af at få dårlige starthænder, der kræver at man "trækker" et nyt kort (hvis man spiller optimalt) i stort set samtlige starthænder (måske bortset fra en 4-5 stykker), er fuldt ud legitim. Hold jer til spillemaskiner, når I tydeligvis mener, at tilbagebetalingsprocenten på Blackjack skal være mindre end lille.

Ps.: Denne anmeldelse vil være et finde på samtlige review-sites, som jeg er i stand til at finde. Folk skal kende til forudsætningerne, inden man "springer" på jeres software.

January 25, 2026

Kære E.,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse så åbent.

Vi kan tydeligt mærke, hvor frustrerende og skuffende denne situation har føltes for dig 😔.
Vi vil gerne understrege, at vi tager sådan feedback meget alvorligt. En følelse af, at dealeren er “uovervindelig”, kan forståeligt nok ødelægge hele spiloplevelsen – især i et spil som blackjack, hvor mange spillere sætter pris på strategi og beslutningstagning. Når resultater gentagne gange ikke lever op til forventningerne, kan det hurtigt skabe en oplevelse af konstant at være i undertal, og den frustration forstår vi fuldt ud.

Når det er sagt, kan udfaldene i blackjack variere betydeligt over korte og mellemlange spilsessioner. Sekvenser, der føles ekstremt usandsynlige, kan desværre stadig forekomme og give indtryk af, at balancen konsekvent arbejder imod spilleren. Vi ved godt, at det ikke gør oplevelsen mindre ubehagelig, når det er dig, der bliver ramt. Tilbagebetalingsprocenten for hvert live-spil kan ses ved at trykke på ? i øverste højre hjørne og derefter vælge “spilleregler”. Alle vores live spil har synlige tilbagebetalingsprocenter inden for et interval på 97,25 til 99,5 og vi benytter udelukkende udbydere, der er certificeret af Spillemyndigheden. Selv hvis du har oplevet en tilbagebetalingsprocent, der ligger under dette niveau, betyder det ikke, at den gennemsnitlige tilbagebetalingsprocent er så lav. Med de 38 spilrunder, du har spillet, er det ikke muligt at drage en konklusion om den faktiske tilbagebetalingsprocent. I 2025 havde vi en af de højeste tilbagebetalingsprocenter af alle danske online casinoer.

Vores mål er ikke at bortforklare din oplevelse, men at tage den seriøst og sikre, at alle spil på spildansknu.dk lever op til de krævede standarder og tilbyder et fair og underholdende miljø for vores spillere 🎯. Mange spillere nyder at spille blackjack hos os, men vi anerkender fuldt ud, at dette tydeligvis ikke var tilfældet for dig.

Endnu en gang tak for din ærlige feedback. Vi beklager, at vi ikke kunne leve op til dine forventninger, og håber, at du – uanset hvor du vælger at spille fremover – får en mere positiv oplevelse 🍀

Rated 2 out of 5 stars

Ringe casino

Ringe casino, hver gang jeg vinder penge, og udbetaler dem, skal jeg hele tiden bektræfte alle mulige kort oplysninger, som jeg har bekræftet 100 gange, men alligevel, skal i bruge opslysninger og alt muligt andet, istedet for bare at lade mig udbetale, der er jo aldrig problemer med indbetaling så hvorfor skulle der være problemer med ubetaling så?

January 8, 2026

Kære Steen

Mange tak for din feedback og fordi du tog dig tid til at dele den med os. 🙏
Vi vil gerne benytte lejligheden til at præcisere et par punkter. 💬

Efter at du havde verificeret dit kreditkort, bad vi dig ikke om at indsende dokumenter igen. I stedet blev dine udbetalinger til din Trustly-konto annulleret, fordi dine gevinster stammede fra indbetalinger, der var foretaget med dit kreditkort. I sådanne tilfælde er det nødvendigt, at udbetalingen sker via den samme betalingsmetode, som blev brugt til indbetalingen – altså skal ind- og udbetalingsvejen være identisk. 💳➡️💳

Hvis du ønskede at benytte fordelene ved Trustly – især den øjeblikkelige udbetaling – skulle du have foretaget en indbetaling via Trustly først. Denne information blev forklaret tydeligt og gennemsigtigt i vores beskeder til dig den 07.01. og igen den 08.01. 📩

Derfor synes vi, det er ekstra ærgerligt, at du – på trods af dine virkelig flotte spilrunder hos os 🎰 – har valgt ikke længere at spille på vores side. 💔
Vi ville med glæde have fortsat med at byde dig velkommen og står selvfølgelig stadig til rådighed, hvis du får spørgsmål i fremtiden. 🤝

Vi ønsker dig alt det bedste og siger tak for den tid, du har været hos os. 🌟🍀

Rated 2 out of 5 stars

Der er vist ikke s å meget dansk mere…

Der er vist ikke s å meget dansk mere over det her trods navnet, chattede med support og kunne se det ikke var danske navne og at de skulle oversætte det jeg spurgte om . De reklameer med en indbetalingsbonus på 75 kr i dec fra 17.12-20.12, men det er kun for berettigede spillere, hvad det så end betyder, så bye bye

December 18, 2025

Kære Charlotte, 💫

mange tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at dele dine indtryk med os. 🙏

Vi er kede af, at du har fået indtrykket af, at spildansknu.dk “ikke længere er dansk”. Vores kundeserviceteam består af medarbejdere med forskellige nationaliteter. Nogle taler flydende dansk, mens andre desværre ikke gør – i de tilfælde benyttes der et oversættelsesværktøj. 💬

Vi kan bekræfte, at du har været i kontakt med en medarbejder, hvis modersmål ikke er dansk. At enkelte teammedlemmer ikke har typisk danske navne betyder selvfølgelig ikke, at de ikke er ægte, uddannede medarbejdere, men navnet er ændret for at beskytte medarbejderen. 👥✨

Med hensyn til den nævnte 75 DKK-indbetalingsbonus vil vi gerne tilføje, at den – som beskrevet i kampagnevilkårene – kun er tilgængelig for berettigede spillere. Vi har vores belønningsprogram som er for alle spillere, og derudover har vi også forskellige kampagner og bonusser hvoraf nogle af disse er for alle spillere. 🎁

Det er naturligvis ærgerligt, at du har valgt ikke længere at spille hos os på baggrund af denne oplevelse. Alligevel vil vi gerne takke dig for din ærlige feedback og ønske dig alt det bedste fremover. 🍀

Rated 1 out of 5 stars

I har mange gode og sjove slots…

I har mange gode og sjove slots maskiner, men synes det er utroligt at man skal vente 3 måneder for at få sin gevinst. Og at det skal igennem nævnenes hus. Det klarer alle andre med MitID. Så en meget dårlig oplevelse herfra.

June 10, 2025

Hej Henrik
Stort tillykke med den fine gevinst!

Vi ved det kan være irriterende at skulle vente på en udbetaling, og det er derfor vi gør alt hvad vi kan for altid at håndtere udbetalinger så hurtigt som muligt. Men vi er underlagt love og regler som gør at verificering af betalingskort ved større udbetalinger er nødvendig, og det gælder i øvrigt for alle online kasinoer her i Danmark. Dette har intet med MitID at gøre da MitID kan hjælpe med at verificerer en person, men ikke med verificering af ejeren af et betalingskort.

Vi har i perioden sendt dig 10 e-mails og i 6 af dem har vi efterspurgt dokumentation for dit betalingskort, og havde du blot svaret en af dem havde udbetalingen været igangsat samme dag.

Faktum er at vi ikke kunne gøre dette hurtigere fordi du ikke svarede på vores henvendelser, desværre.

Rated 5 out of 5 stars

Super godt sted at spille

Super godt sted at spille, hurtig udbetaling og indbetaling gode automater

May 6, 2025

Hej Lene
1000 tak for din flotte anmeldelse.

Rated 1 out of 5 stars

nu har jeg prøvet big bass extreme og…

nu har jeg prøvet big bass extreme og har fået ca 10 gange chatter ca ,som har givet 10 tryk og en enkelt gang 14 tryk og hver gang fanger man max 2 hoveder det er sgu ringe og lad nu være med at skrive det er tilfældig ,nej det er sgu for lavt af jer at stille jeres maskiner så lavet det er jo ikke for sjovt i for så lavt på trustpilot

December 3, 2024

Hej John
Det er ærgerligt at du har haft denne oplevelse, men hvem der vinder har vi ikke kontrol over.

På alle vores spil kan man se tilbagebetalingsprocenten, og det spil du nævner har en tilbagebetalingsprocent på 96,07%. Alle vores spil er godkendt og reguleret af Spillemyndigheden, og vi har de samme spil som andre udbydere i markedet.

Ift. din kommentar om vores score her på trustpilot, så er mange af dem flere år gamle, og nogle af dem hører ikke til spildansknu.dk men det er umuligt at få dem fjernet selvom vi kan bevise at de ikke hører til hos os, så det har vi opgivet. Dem der retfærdigvis tilhører os har vi taget ved lære af.

Vi arbejder hver dag hårdt for at give vores brugere en god oplevelse, og vi er stolte af vores nye site, og alle de nye spil vi har tilføjet.

Troværdigt casino, hurtig udbetaling

Som de fleste andre skriver jeg ofte kun en anmeldelse hvis jeg har været utilfreds over noget.
Men efter at have læst andre anmeldelser af spildansknu her på trustpilot, blev jeg nød til at komme med mit input. Det er nogle helt absurde beskyldninger folk kommer med, beskylder dem for snyd med spillene at de ikke udbetaler endda en at se havde trukket penge fra hende selvom hun ikke havde sat ind.

Hvis man vælger at spille på et online casino og især hvis man benytter sig af en bonus så skal man huske at læse betingelserne før man går i gang med at spille.
Sandsynligheden for at vinde på et slot er ikke noget spildansknu har nogen indflydelse på, da slots kører på providers server. Så beskyldninger om at de forhindrer folk i at vinde er direkte forkert. Rtp på slots sikre at casinoet altid vil vinde overall, og så vil nogle kunde være heldig at vinde og andre vil tabe.

Jeg satte selv 500 kr. Ind benyttede mig at velkomstbonus. Sørgede for at læse betingelserne, mht maks indsats pr. Spin som er 40 kr. Og ingen maximum udvetalings grænse efter man har fuldført gennemspilskrav som er 10xdeposit+bonus, i mit tilfælde betød det at jeg skulle lave indsatser for i alt 10.000 kr.

Satte 5500 kr. Til udbetaling og sende de dokumenter som de krævede for at kunne udbetale. Det er ikke noget de gør for at generere deres kunder eller gøre det besværligt, men noget de skal gøre for at overholde reglerne fra spillemyndigheden. Er samtidig også en sikkerhed for at nogle ikke indbetaler med et stjålet kort og så efterfølgende udbetaler til deres egen bankkonto.
Satte udbetaling igang omkring kl.01:00 og fik pengene samme dag kl.19:42 på min bankkonto. Så intet at beklage sig over der.

Eneste kritik punkter er at når jeg har sat ind med mobilepay, så burde man kunne vælge NemKonto som udbetalings mulighed. Virker lidt unødvendigt besværligt at skulle lave en kontrol transaktion på 0,00 kr. For man kan udbetale til sit kort og så skal man dermed verificere sit kort.
Slot udvalg er desværre også begrænset i forhold til andre sider, men det kan man trods alt se før man vælger at spille. Og dem de har kører med højeste eller næst højeste rtp version.

Så deres rating her på trustpilot er helt urimelig og de problemer folk beskriver at så vidt jeg kan helt deres egen skyld.

November 26, 2024

Hej Peter
Mange tak for din flotte anmeldelse og din feedback.

Den sætter vi stor pris på.

Rated 1 out of 5 stars

De har tilbageholdt 14.000 af min penge…

De har tilbageholdt 14.000 af min penge jeg har vundet og lukke min spille konto

May 5, 2024

Hej André
Årsagen er at du har overtrådt vores Regler og Vilkår, og vi har også præciseret dette over for dig.

20 kr som default spin!

Jeg skulle gennemspille et meget lille tilbud og går ind på en maskine for at køre de cirka 5 rul, default på den maskine er på 20 kr, det opfatter jeg først efter et par spin og taber derfor omtrent 40 kr.

At sætte default så højt vil jeg mene er dårlig forretningsskik, da det er de færreste der spinner for 20 kr pr spin.

Jeg kunne bare have været opmærksom ja, men vil bare oplyse om at det er altså noget der kan ske der ... og på mange andre sider.

Ved henvendelse forsvarer de sig med at det er en ny maskine og at de ikke plejer at have 20 kr som default, men altså det vil jeg mene der bør være styr på.

Opdatering :

Ved en dårlig spiloplevelse, spørger jeg selvfølgelig altid siden om det er noget de vil rette og ellers giver jeg selvfølgelig min information videre til andre kunder ... det oplyste jeg siden om og det vil jeg også gøre fremadrettet, i andre situationer.
Trust Pilot er et fremragende redskab, til at forbedre kundernes mulighed for at tage de bedste valg på nettet!

March 15, 2024

Hej Mads
Det er trist at opleve at man bliver forsøgt presset til at refundere en kundes tab!

Som vi har forklaret dig, så kan vi selvsagt ikke refunderer dit tab, da alt spil er personligt, på eget ansvar, og at det udelukkende er dit valg hvilken indsats du spiller for. På det ene spin vandt du 18 kr., hvis det spin have været en gevinst på eks. 18.000 kr. havde vi jo heller ikke bedt dig om at tilbagebetale den gevinst fordi vi mente at du nok ville have spillet for et mindre beløb per spin.

Vi har fortrydelsesret beskrevet i vores regler og vilkår, hvilket er standardvilkår i Danmark ved spil om penge, og som tydeligt siger at der ingen fortrydelsesret er, og at købte spil derfor ikke kan annulleres.

At du over 4 mails prøver at presse os til at refundere dit tab ved at true med en dårlig anmeldelse her på trustpilot, viser at det ikke blot var et øjebliks indskydelse du fik. For os er det et tydeligt tegn på at du ikke har et sundt forhold til spil, og vi har derfor valgt at lukke din konto.

Husk at du altid kan søge hjælp hos stopspillet.dk og ROFUS.dk

Spil om penge skal være sjovt og ikke en byrde.

Rated 1 out of 5 stars

Nægter at udbetale større gevinster

Kort efter jeg oprettede min profil var jeg heldig at vinde en større gevinst. Jeg modtog en mail om at de ved større gevinster skulle verificere min identitet hvilket jeg tænkte var fint.

Dog efter at have sendt utallige persondata, skriver de ikke andet end at de er nødsaget til at lukke min konto og tilbage betale mit indskud.

De giver ingen grund, jeg har intet gjort mod deres betingelser og nu er de bare stoppet med at svare selvom jeg endnu ikke har fået mit indskud tilbage heller.

OPDATERING:
Nu hvor spildansknu har svaret, vil jeg også uddybe. Jeg har nemlig ikke overtråd retningslinjerne som siger: "Det skal understreges, at spilkontoen er personlig" og "Det er kun tilladt, at spille på egne vegne og ikke på vegne af andre". Jeg har aldrig spillet på vegne af andre end mig selv eller for mine egen penge.

Hold jer væk fra det svindel firma, for skulle i være så heldige at vinde, så lukker de blot jeres konto.

OPDATERING 2:
Spindanksnu bliver ved med at opdatere deres svar, så jeg må hellere følge trop. De skriver som om at jeg ikke har givet dem dokumentation for at jeg har spillet for egne penge, og på vegne af mig selv. Jeg har sendt dem alt information de har bedt om, og jeg har brugt et kort tilhørende en fælleskonto, men ifølge Spindansknu er vi det eneste par i Danmark med en fælleskonto, og derfor anklager de mig nu for identitetstyveri og hvidvask.

February 24, 2024

Hej Marlene
Vi syntes ikke at dette forum er optimalt for denne snak, men eftersom din anmeldelse indeholder flere faktuelt forkerte informationer, har vi valgt at svare dig her.

Det er beklageligt at du er havnet i en situation hvor du mener vi skal have 1 stjerne i din anmeldelse, men faktum er at du har benyttet dig af et betalingskort som ikke er dit, samt at din forklaring har ændret sig undervejs i forløbet, hvorefter vi har lukket din konto.

Det du skriver ift. verificering af din identitet er ikke helt korrekt, for vi bad om verificering af dit betalingskort, hvilket er en standard procedure som starter ved større udbetalings forespørgsler.

Vi er selvfølgelig nødt til at følge gældende love og regler, og en spilkonto er personlig og det er betalingskort også. Disse regler er med til at sikre vores brugere, samt sikre at vi ikke bruges ifm. hvidvask eller misbrug.

Ved oprettelse hos os accepterede du vores regler og vilkår, og har således været informeret om vores sikkerhedstjek og kontroller.

Du skriver at vi ingen grund har givet dig, og at du ikke har gjort noget mod vores betingelser, samt at vi ikke har svaret dig. Dette er ikke korrekt, for vi har over 8 mail forklaret dig, at årsagen er at du har overtrådt vores regler og vilkår, samt præciseret dette.

Ift. det indskud der blev foretaget med en anden persons betalingskort, så er det korrekt at du ikke får det indskud udbetalt. D. 5/3 forsøgte vi at tilbagebetale beløbet til kortets ejermand, hvilket blev afvist af vores bank, men her til morgen blev udbetalingen gennemført.

Take a closer look