Fødselsdags festen over dem alle! Jeg var så heldig, at kunne holde min 25 års fødselsdag, ved café spiret, og wow! Man skal lede længe for sådan et veludført sted. Fantastisk mad, skønt lokale, og... See more
See what reviewers are saying
Jeg er nødt til at dele denne oplevelse.. Vi elsker brunch inde på spiret og havde hørt om deres aften koncept nu og det var vi selvfølgelig nødt til at prøve🌼 Det skulle vi så ALDRIG ha... See more
Vi var derinde i går aftes, lækker mad, meget flink tjener, og det hele spillede bare, vi havde en mega hyggelig aften.
For mange kiksere i brunch-menyen. Den tørreste (og koldeste) grønsagstærte i mands minde (, toasten var blød og brødet halvvådt, kartoffelrösti var kold og lavet flere timer (hvis ikke en hel dag) f... See more
Dårligste oplevelse med Spiret
Dårligste oplevelse med Spiret
- Jeg ringer til jer fordi jeg har et gavekort til gode. De i restauranten nægter at vil returnere det.
“Ifølge betalingsloven har forbrugerne ret til at få udbetalt værdien af et elektronisk gavekort i op til et år efter, at gavekortet er udløbet. Virksomhederne kan ikke omgå den regel ved at skrive noget andet i deres vilkår”
Kan det virkelig passe man skal sende en klage til Forbrugerombudsmanden, for at i selv kan få styr på loven?
MVH.
Havde bestilt bord til fem kl 19…
Havde bestilt bord til fem kl 19 d.30/5. Fik bestilt mad og drikkevarer. Efter at have siddet i 45 min uden at have fået noget som helst forlod vi stedet. Det er under alt kritik, at der er to unge piger til at styre det hele en lørdag aften med fuld hus. Folk som var kommet før os havde heller ikke fået noget som helst.
Vi ankommer til en stort set til café
Vi ankommer til en stort set tom café, lige minus et enkelt bord på 3 mennesker. Tomme borde var ikke tørret ordentligt af og gulvet var møg beskidt.
Vi bestiller to gange pastaretter og modtager vores drikkevare ret hurtigt. Dog må vi sidde i 30+ minutter og vente på mad som ikke er blevet modtaget i køkkenet, og et personale der ikke bliver opmærksomme på dette før vi højlydt klager over ventetiden. Først der bliver der givet besked til køkkenet som så kan informere tjenerne at de først begynder at lave retterne der, da de ikke havde modtaget ordren. Der er altså ikke blevet tjekket eller godkendt at køkkenet har modtaget ordren da den blev sendt ud. Vi er nu meget tidspressede og fortæller at vi ikke kan vente på det længere. Eneste bonus ved den her oplevelse var at drikkevarerne selvfølgelig blev taget af regningen. Vi kommer ikke igen.
Slidt og beskidt.
Vi nåede kun ind, og så gik vi igen. Der var så ualmindeligt beskidt, at vi kunne konkludere, at der ikke var gjort ordentligt rent i lang tid. Stedet er tillige slidt og trænger virkelig til at blive renoveret.
En cafe i forfald.
Hej Spiret.Min kone og jeg havde bestilt bord hos jer i går den 01-04 kl 17.00,med stor forventning til en god oplevelse.Vi kan ikke sige noget om hvordan jeres mad smagte🤔desværre.Det nåede vi ikke.Vi valgte at finde et andet sted at spise,da der var så beskidt på gulve og nogle af borde at vi ikke følte os trygge med hygiejne.Hvilket vi gjorde jeres ellers så venlige personale informeret om.Syntes det synd og ærgerligt at i ikke har styr på så simple ting som hygiejne.Mvh Carsten og Helle.
Min mand og jeg samt vores 2 børn var…
Min mand og jeg samt vores 2 børn var inde og få aftensmad i dag.
Børnene delte en nachos tallerken - fint.
Min mand fik stjerneskud (frisk fra Frost)
Jeg fik en ‘spiret pasta’
Retten sejlede i olie og kødet var sejt som en i pokker. Uspiseligt. Min mand forsøgte at bytte vores tallerkener men han kunne heller ikke spise det.
Jeg Beder tjeneren om at tage min mad ud, og hun svarer “ok”
Hun kommer ikke tilbage, og hun spørger heller ikke hvorfor jeg vil sende min mad retur.
Selvom jeg sender en hel tallerken retur, så betaler vi stadig over 600 kr for maden vi har bestilt. Øv
Vi kommer aldrig igen 👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼
Mad med mug på og nedladende personale.
Min kæreste og jeg var på spiret for at prøve deres brunch.
Vi får serveret maden, men opdager at der mug på noget af maden.
Vi gør personalet opmærksomme på dette, hvorefter de "vil gøre køkkenet opmærksomme på det"
Da vi skal betale spørger jeg selvfølgelig tjeneren, om hun har trukket maden fra som indeholdt mug
Til det svarer hun ret koldt og nedladende: "Nej, det gør vi ikke sådanne noget".
Havde bestilt bord lang tid forinden…
Havde bestilt bord lang tid forinden til en hyggelig årsdag. Da vi ankommer har de double booket og efter at vi har sat os og bestilt mad bliver vi bedt om at spise i baren ved siden af hinanden da bordet ikke længere er ledigt trods en booking for uger siden. “Det er der desværre ikke noget at gøre ved”. Elendig service og oplevelse generelt. Sidste gang vi forsøger os her.
Det er det dejligt sted
Det er det dejligt sted, maden kommer altid hurtigt og smager hammer godt.
Det fortrukne sted for min kone og jeg at tage ud og spise.
Jeg anbefaler stærkt stedet.
lækker brunch !!