De service is goed. De servers doen het goed. Er is alleen een klein probleem waardoor ik soms niet kan inloggen.
Slechte service
Company replied
SPIXO B.V. is een Rotterdamse IT-partij welke all-round ICT-oplossingen biedt aan het MKB. Denk daarbij aan werkplekbeheer, het leveren en onderhouden van hardware en het bieden van zakelijke telefonie.
Leeghwaterstraat 25, 2811 DT, Reeuwijk, Netherlands
Fantastische solutie! Ik houd van hun klantenservice, hun diensten en hun website, alles zo responsive en zo goed als geen downtime meegemaakt! Zeker een aanrader!
Ik had wat problemen met wat ik besteld had en ze stopte niet to ze het opgelost hadden, perfect.
Dus daarom 5 sterren

Reply from SPIXO B.V.
Heel erg genoten van de gast vrijheid, ook is de support geweldig. Je krijgt snel antwoord en word goed en netjes behandeld! Top!

Reply from SPIXO B.V.
Top hosting, nergens problemen mee gehad. Als er iets is staat het team altijd klaar!

Reply from SPIXO B.V.
Zeer goede ervaring! Snelle servers en snelle klantenservice.

Reply from SPIXO B.V.
Aanrader aanrader aanrader! Goede service, en altijd een goede uptime. Helpen altijd gelijk, en hebben een groot bereik in kennis

Reply from SPIXO B.V.
Dammn, wat een aanrader. Je word snel geholpen.

Reply from SPIXO B.V.
Super goede Hosting! Wij runnen bij Spixo een VPS! Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en support!

Reply from SPIXO B.V.
Spixo is echt een aanrader, support, snelheid, Kennis, Je noemt het allemaal het totaalplaatje maar dat is het echt bij Spixo. Ik ben erg blij dat ik van MC-Node naar Spixo gegaan ben. Leuke aanbiedingen, Goeie support, enzovoort.

Reply from SPIXO B.V.
Er bevind zich geen server lag goede hosting vragen worden bijna direct beantwoord dus in mijn ogen kun je het wel perfect noemen

TOP! Heel blij met mijn aankoop bij de enige echte Spixo Hosting B.V

Reply from SPIXO B.V.
Goede service, betrouwbare onderneming en passie voor hun beroep

Reply from SPIXO B.V.
Spixo is een hosting waar je goed word geholpen en een hosting waar jij kwaliteit voor je geld krijgt.

Reply from SPIXO B.V.
Top kwailteit, Nergens over te klagen, ben partners, heb een webhost pakket, nog 0x downtime gehad, kwaiteit is er ook nooit traag in inladen me website is zo ingeladen, snelle service, goed support team! Echt kwailteit! En goedkoop!

Reply from SPIXO B.V.
Learn more about other kinds of reviews.