Sportsbussen

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Svindel

Samme problem som alle øvrige, som har stiftet bekendtskab med firmaet: Manglende velkomstgave, og manglende svar på henvendelser.

På virk.dk kan man se mere om virksomheden New Waves ApS (cvr: 35236902) der ejer sportsbussen, og det lugter langt væk. De to tegnende direktører skulle bo på adressen: Vejlebrovej 10D 2635 Ishøj, men på den adresse er der i krak kun opført et holdingselskab; My Way Invest Holding ApS, som har de samme to direktøre.

Lige en sag for Morten Spiegelhauer og Operation X

January 16, 2015

Går den så går den !

Som det godtroende fjols jeg føler mig som, meldte jeg mig ind for at få en omaggio vase i velkomstgave... Pengene er betalt, og jeg meldte mig oz ud uden de store problemer... Men har jeg modtaget gaven ?? Næææh nej... Jeg har fået småfornærmede uinteresserede mails fra dem - når de endelig svarede altså... Efter min mening går de direkte efter at folk skal falde i fælden, og går den , ja så går den.... Målet med virksomhedens kampagne er åbenbart bondefangeri...

December 11, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Mangler stadig min gave og ingen svar

Jeg meldte mig ind den 15/8 for et lille beløb og blev lovet en velkomstgave ( biobilletter)
Jeg har skrevet til dem et utal af gange og de svare cirka hver sjette gang. Dvs man skal være heldig hvis de gider svare en tilbage.
Jeg har endnu ikke modtaget min gave 1/2 år efter.
De holder absolut ikke hvad de skriver.

December 5, 2014
Rated 1 out of 5 stars

SVINDELFORETAGENDE, SÅ DET BASKER!

HOLD JER LAAAANGT VÆK FRA DENNE SIDE! DET ER DET RENE FUP! DE TAGER DIG VED NÆSEN!
VELKOMSTSGAVEN SKULLE HAVE VÆRET EN MINI-PC..MEN DEN KUNNE JEG KIGGE I VEJVISEREN EFTER!
INGEN SVAR PÅ MANGE HENVENDELSER, BORTSET FRA AF OG TIL ET TÅBELIGT STANDARDSVAR!
HVIS DE IKKE SVARER MIG HER, OG SENDER VELKOMSTSGAVEN, HAR DE BARE STEMPLET SIG SELV ÉN GANG MERE!
REGNER BESTEMT IKKE, MED AT DE SVARER POSITIVT OG KONKRET!
SÅ: HOLD JER VÆK!

December 2, 2014

PLAT OG SVINDEL

De lover 3 mdr. Viaplay for 1 kr. den hoppede jeg self. på efterfølgende ringede jeg til Viaplay for at få bekræftet at de ikke kender noget til det de skriver så i deres mail at man selv har sagt ja til deres plat hvad der ikke er korrekt da jeg ikke har fået det produkt de har lovet mig så kan de heller ikke tillade sig at hive penge fra mit kort er bange for dette ender i retten

November 29, 2014

Angående sportsbussen fup!

Jeg har skrevet til jer mange gange om at blive afmeldt fra jeres side, men i svarer ikke. Har selv prøvet det, nu når jeg logger ind på jeres side, og prøver at logge ind, virker det ikke, dvs. jeg ikke har konto hos jer mere, men d. 27 blev der trukket 299kr vil i ikke nok få mig Afmeldt hurtigt og lade være med at tage penge fra mig !

November 29, 2014

Fup og Fiduser

Jeg har også problemer med dem, har skrevet d. 020914-031014-271014 og nu her d. 261114 og har intet hørt fra dem og har heller ikke modtaget de penge de har taget fra vores konto :-( har heller ikke modtaget det der blev lovet... Lukker mit kort så kan de da ikke trækket flere penge fra mig..
299 kr./ md for noget man ikke har bestilt og ikke får noget ud af !!!!
D. 011214
Hej igen vil bare lige tilføje at jeg STADIG ikke hørt fra dem,jeg synes det er noget fis at de skriver længere nede ved de andre at man bare kan skrive til dem og de vil svare... FIS FIS siger jeg bare..
Har stadig ikke hørt noget fra dem.. Fis at de vil svare inden for 24 timer..

November 27, 2014

Snyd og bedrag

Det er sjovt hvordan virksomheder får deres tilmeldte nu om dage. Snyder dem ved at få dem til at tro de modtager en gave for 1kr - nul gave, og i alt 300kr trukket for min konto. Og jeg er sten sikker på jeg på ingen tid har set deres betingelser beskrive at man ville blive tilmeldt deres firma for 299kr om måneden, så ville jeg da i hvert fald ikke have tilmeldt mig.

Fup og fis er det. Håber meget jeg får svar fra kundeservice og får min penge tilbage. Jeg har i hvert fald fået afmeldt mig hurtigst muligt!!!

October 10, 2014

Gennemtænkt svindel

Kære brugere!

Jeg vil blot advare jer mod svindel, da dette ikke handler om andet end at frarøve stakkels uskyldige deres opsparing og lignende. Jeg har selv været offer for hans svindel, da han opstartede en kampagne, hvor man fik en velkomstgave. Denne modtog jeg aldrig på trods af at jeg opfyldte alle de stillede krav. Jeg fik derimod trukket 299kr for en såkaldt "abonnement". Pengene er trukket af Newwaves APS. Jeg gætter på at der er noget samarbejde. Jeg er bekendt med at der som vanlig er gratis medlemsskab på 7-14 dage, men jeg fik trukket pengene indenfor en uge. Det skal også nævnes at man ikke bare kan opsige medlemsskabet, da det er super indviklet, hvor du bliver kastet mellem flere forskellige sider og links. Formålet er altså at de senere kan sige, at du ikke har behandlet sagen korrekt og derfor ikke er meldt ud. VIRKELIG EN GANG FUP OG SVINDEL!!!!

Det er manglende selvrespekt, at man er i stand til at køre den slags forretning og jeg bliver nødt til at føje min fornemmelse for retskaffenhed og advare mine medborgere. Vær opmærksom på at dette er svindel og ikke forretning.

September 3, 2014
Rated 4 out of 5 stars

Super Kundeservice

Jeg har været med i en måned og blevet meldt ud som der stod:) man skal jo gøre krav på sin gave og det gjorde jeg, fik gaven og der er kun trukket 1kr.

Jeg har haft fin kontakt med deres kundeservice

August 31, 2014
Rated 1 out of 5 stars

De svarer ikke på mail, mangler min velkomstgave.

Sportsbussen tilbud om 14 dages medlemskab samt biobilletter til 1kr: De svarer ikke på mail og har heller ikke sendt velkomstgaven.
I øvrigt er det meget indviklet at skulle melde sig ud igen.

August 30, 2014

Hej Lene.

Hvis du ville tage kontakt til vores kundeservice ville du være ude af dette dilemma i løbet af kort tid.

Hvis du også mangler din gave, så husk at rette henvendelse til dem om dette med det samme så vi får løst problemerne.

Mvh. Sportsbussen

FUP og bedrag

man kan ikke afmelde det, og det er fake tilbud de kører vedr. netflix, men det må være firmaet new waves der står bag!! har talt med netflix, og de kender intet til deres "tilbud" ellers firmaet, mit kort er nu spærret!

August 29, 2014

FUP OG Svindel

Tag aldrig imod deres tilbud. Du kan ikke melde dig ud igen.
Jeg har prøvet lige så snart jeg fik mailen.Er der nogle som ved hvordan.

August 28, 2014

Hej Renate.

Selvfølgelig kan du afmelde dig, og hvis du kontakter vores support så forklarer de dig hvordan.

Mvh. Sportsbussen.

Rated 1 out of 5 stars

føler jeg bliver sendt rundt - forgæves

Fik tilbud på mail om at få viasat/HBO/Netflix i tre måneder for kr. 1.00 og gratis syv dage sportbussen.dk
Alt dette for kun en krone.
Da jeg finder ud af at teksten - læst på samsung telefon, har en en hvid tekst om det er sportsbussen du tilmelder dig og ikke netflix man tilmelder sig, følger jeg slavisk hvad de skriver for at opsige abonnementet ca 30 min. efter oprettelsen.
Ved udmeldelsen får du en bekræftelse på at den er modtaget, men de sender et nyt link hvor du skal yderligere afmelde dig???
Hvad sker der - det er da ikke service?, jeg er noget skeptisk og har skrevet til dem pr. mail samt deres hjemmeside om udmeldelse - men dette gælder ikke, det skal være via link?
Nogen der har bedre løsning/forslag
Jeg sendte udmelding d. 23.08 pr. mail to gange og fik retur svar at indenfor 2 døgn ville kundeservice være behjælpelig - stadig intet hørt d. 02.09.2014.
Jeg opdager d.d at der er trukket kr. 1 + 299,00 på min konto alligevel - det tangerer bedrageri for hvilket jeg kræver et svar snarest - vogt jer derude!!!!!

August 23, 2014

Hej Dennis.

Kontakt kundeservice@sportsbussen.dk så hjælper de dig med dit problem, og du kan blive afmeldt.

Mvh. Sportsbussen

Take a closer look