Sport terapeut kursus er forbi og det var en uforglemmelig oplivelse. Tusinde tak for det nye kendskab og den viden, som supplerede basis kursus. Det var dejligt at mødes igen med mine tidlige... See more
SPORTSKROPSKOLEN
See what reviewers are saying
Et fantastisk univers med masser af humor, overskud og ikke mindst en masse læring af kroppens og musklernes funktioner. Det hele bliver serveret på et fint fad af Jesper der med sin erfaring fr... See more
Fremragende undervisning der virker. Serveret med lige del humor og alvor og i tydelig billedsprog der printes ind på rygraden. Her bliver du klædt på til den virkelige verden indenfor massørfaget. Ka... See more
Company details
Information provided by various external sources
Sportskropskolen tilbyder dig 3 anerkendte og erhvervsrettede uddannelser til Eksamineret Massør/Sportsmassør, overbygningen til Eksamineret Sportsterapeut og muligheden for at blive registreret Massør efter Sundhedsstyrelsens regler som Eksamineret RAB Massage Terapeut og momsfritaget for dine behandlinger ved SKAT - Velkommen
Kirstinehøj 54A, 2770, Kastrup, Denmark
- 20721778
- info@sportskrop.dk
- sportskropskolen.dk
Fantastisk uddannelse
Er så glad for jeg tog min massøruddannelse hos Jesper - Sportskropskolen. Han er en virkelig dygtig og inspirerende uderviser, og har givet mig meget mere, end hvad jeg havde forventet!
Jeg er både uddannet sportsmassør og sportstarapeut fra sportskropskolen, og bruger dagligt det håndværk og den viden jeg har fået med mig.
Efter uddannelsen til sportsmassør, var jeg ikke i tvivl om jeg også ville være sportsterapeut. En overbygning af massøruddannelsen, som jeg bestemt ikke ville undvære den dag i dag!
En lille anbefaling fra cykeltossen :-)
Jer har gennem mange løbet både hele og halve marathon, og de sidste 3 år brugt rigtig mange timer på min racercykel. Og har selv en gang imellem fået massage, men følte ikke det var det optimale for mig. Så jeg tænkte det må det findes noget bredere, jeg søgte lidt rundt på nettet og fandt sportskropskolen. Jeg startede på sportsmassør uddannelsen i april 15, og hold k.... ham Jesper kunne osse fange mig fra første dag :-) Jesper er super underviser som forstår at få alle med, og få det hele ned på at plan hvor alle kan være med. Efter at at have bestået sportsmassøren, syntes jeg der manglede noget for at jeg rigtig kunne gå ud og starte egen klinik. Efter 2 dages undervisning, på sportsterapeuten, viste jeg at nu havde jeg hvad jeg skulle bruge for at kunne starte egen klinik,triggerpunket, sportsakupunkttur osv. Det er en super fed uddannelsen som med 100% sikkerhed gør en forskel for alle aktive mennesker. Så er der jo lige Jesper, ham kender i jo og ved alle han er en fantastisk person og underviser. Så til alle jeg der overvejer sportsterapeuten, kan jeg kun sige FÅ FINGEREN ud og tilmeld jer hurtigst muligt.
Ikke blot en skole, men et sted, hvor man får et fantstisk fælleskab!
Jeg vil gerne rose denne skole og Jespers måde at lære fra sig! Jeg kom til skolen meget ung, og jeg tænkte, at niveauet på uddannelsen måske ville være ret højt i forhold til, hvad jeg ville kunne klare. Måden Jesper og skolen lærte fra sig, ændrede hurtigt mit syn på netop dette.
Trods den ellers tunge anatomi og fysiologi, som vi skulle gennemgå udover al den svære massage, blev det hele pludselig meget overskueligt og lige til på grund af skolens velorganiserede læringssystem!
Derudover skal det siges, at man ikke skal være hverken genert eller nervøs, når man skal starte på skolen! Underviseren, Jesper, bryder isen lige så snart, man ankommer på dag 1 med en masse sjove og spændende historier! Det indgår tydeligt ved første mødedag, at det sociale også vægtes højt, og det gør det blot endnu federe at gå på sportskropskolen med alle de nye venskaber, der bliver dannet under forløbet!
Alt i alt, vil jeg gerne sige mange tak for en fantastisk oplevelse og uddannelse og tak for en masse ting, som jeg vil kunne bruge videre i livet.
Fantastisk skole, klar anbefaling herfra !
Jeg har taget Sportsmassør uddannelsen i august 2015 på intensiv hold.
Jeg kan varmt anbefale Sportskropskolen og Jesper som underviser. Jesper brænder for sit håndværk og det kan man virkelig mærke, når han underviser. Undervisningen bærer præg af Jespers store viden inden for faget og hans mange års erfaring indenfor den professionelle sportsverden.
Jeg ser allerede frem til at komme tilbage til skolen i 2016, hvor jeg skal tage sportsterapeuten. :D
- Karina, Eksamineret Sportsmassør
Det bliver gjort let og forståeligt
Super dygtig, kompetent og engageret underviser der virkelig forstår at gøre det hele nemt og spiseligt.
Han ved virkelig hvad han snakker om, og man kan tydeligt mærke han brænder for det han laver.
Et godt mix af humor, erfaring, motivation, engagement og en virkelig interesse i at gøre hver enkelt elev til den bedste massør gør jeg til enhver tid vil anbefale uddannelsen hos ham.
Og jeg vender tilbage efter mere.
Kompetent, underholdende og nærværende
Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg traf den rigtige beslutning ved at tage min uddannelse til sportsmassør/massør hos Sportskropskolen og Jesper.
Der er plads til alle og Jesper er eminent til at slå nervøsiteten ned og sikre alle har de optimale muligheder for at blive en massør i verdensklasse.
Jeg glæder mig til næste uddannelse hos Jesper og vil uden tøven anbefale ham til alle der vil ind i branchen!
Lær det der virker !
Vil du lære det der virker og vil du finde power til at realisere dine drømme som sportsmassør og endnu bedre..... sportsterapeut,
er sportskropskolen stedet.
Kan varmt anbefales :-)
Just do it !!!!
Mange hilsner
Sportsmassør Sportsterapeut
Lone Hjulmand :-)
Mind blowing
Sportsmassøren er en uddannelse der er helt fremme og i tråd med det virkelige liv, man bliver klædt på til at udføre et godt håndværk, samt alle de forskellige aspekter omkring udførslen af det.
Sjældent har jeg modtaget så udfordrende og motiverende undervisning.
Hvorfor nøjes med det næstbedste, når du kan få den bedste uddannelse på Sportskropskolen.dk
Jeg har taget uddannelse både som Sportsmassør og Sportsterapeut på Sportskropskolen.
Den bedste beslutning var at tage dem hos Jesper, med en alder på 50+, var jeg spændt på om jeg kunne lære både anatomi og fysiologi, men Jesper er så dybt professionel og engageret at han kan få alle med og sikre ikke at tabe nogen undervejs.
Jeg har aldrig mødt et menneske som brænder så stærkt for sit fag, og elsker at lære andre sit håndværk.
Jesper er et levende bevis på at man kan hvad man vil, han holder sin massage og terapi vedlige som mirakelmager i den professionelle cykel verden og den professionelle håndbold verden.
Så det er en MAND som kan og vil.
Jesper kan også give folk et venligt spark bagi så de kommer igang som selvstændige eller ansatte i massage branchen, jeg slv bestilte CVR nummer, dagen efter massage uddannelsen sluttede.
Ville faktisk gerne give 6 stjerner for det fortjener Sportskropskolen.
sportskop skolen 👍
Jesper er en dygtig og dedikeret lære som brænder for det han gør.
Han er dygtig til at lærere fra sig og når folk hvor de er.
Kan kun på det varmeste anbefale sportskrop skolen.
Brænder for god massage
Tror ikke der findes et bedre sted at tage sin massør uddannelse , Jesper gør undervisningen sjov og spændende .
Just do it!!
Det hele bliver serveret på et fint fad af Jesper der med sin erfaring fra mange år i massage/Sportsterapeut branchen, deler glædeligt ud af sin viden. Alle typer af personligheder føler sig velkomne og får den viden og indlæring der passer til netop dit tempo.
Kan kun anbefale denne uddannelse!!
Dbh. Trine
Sportsmassør/Sportsterapeut.
Helt igennem en fantastisk skole.
Denne skole er helt igennem fantastisk. Super dygtige underviser, med en bred viden, kanon atmosfære. En skole som helt klart kan anbefales hvis man ønsker at bliver massør. 👍
Kanon kursus og enestående atmosfære
Jesper/skolen er enestående ift. at få hold på deltagere og fagligt få alle igennem - uanset udgangspunkt - og i tillæg også personlig udvikling hvis man er indstillet på det. Forbered dig på en oplevelse i særklasse og gå stærk derfra med faglighed og gå på mod. Investér dig selv i processen - mentalt og læg den tid der skal til - så går du virkelig godt klædt på ud i massørfaget - og får garanteret lyst til at putte next level på af uddannelsen også. Varme anbefalinger herfra.
Kan klart anbefales!!
Fede kurser, god atmosfære og en virkelig dygtig underviser!
Ved jeg ikke er alene når jeg siger, at man bliver fyldt med en helt speciel ild, når man har gået på denne skole!!!
Super god skole, relevant læring, stor faglig kompetance, super konkurrance dygtige priser.
Dette er stedet hvor jeg færdiggør min fulde uddannelse, planen er at tage sports terapeut og senere RAB.
Jeg ved jeg er dygtig, for jeg er undervist af den bedste
Intet mindre end det bedste
Fantastisk sted,fantastisk underviser, bare i det hele taget fantastisk. I vil ikke fortryde det..
Drømte i nat, at jeg var tilbage på skolen...
...og vågnede virkelig skuffet op, da jeg så "bare" lå i sengen.
SPORTSKROPSKOLEN er ærgelig talt et sted, du har lyst til at komme tilbage til. Udover underviseren, Jesper, er sin egen på en helt fantastisk måde, så er lærestilen tilrettet så alle kan være med. - Om man er studerende eller ikke har siddet på skolebænken i flere år.
Jesper giver hver dag sig selv 110 % og dette smitter af på eleverne. Han er inspirerende og hjælper gerne én videre i erhvervslivet med bla. efterfølgende workshops i virksomhedsopstart og for nogen et tiltrængt spark i r-ø-v-e-n :)
Tak Jesper, vi ses helt sikkert igen.
/Heidi Sørensen,
En yderst tilfreds udklækket sportsmassør fra SPORTSKROPSKOLEN
Fremragende lærer!
Du får en fantastisk undervisning af Jesper, som er så dygtig og fuld af energi. Hans undervisning er aldrig kedelig og du lærer altid noget!
Jeg føler mig rigtig godt klædt på til fysioterapeut uddannelsen og ved jeg kan komme igennem med min gode erfaring fra sportsmassør og sportsterapeut uddannelserne!!!