Har lige pludselig fået et abonnement hos Spraytan.dk. Har for år tilbage haft et abonnement som er opsagt, men de har åbenbart beholdt mine betalingsoplysninger og har nu trukket penge for et abonnem... See more
Company replied
Jeg har brugt Spraytan Aarhus stort set lige siden de åbnede i 2011, og er SÅ tilfreds hver gang - ingen af de andre steder jeg har prøvet har kunnet måle sig med den behandling Gitte og Louise give... See more
Spraytan.dk er din leverandør af en lækker kulør, i behagelige omgivelser og med garanti for efterfølgende velvære 🙂 Behandlingen tager 10-15 minutter og holder ca. 5 -10 dage alt efter hudtype og vedligeholdelse. Vælg vores >>FRI SPRAYTAN ABONNEMENT<< til KUN 349 kr. pr. måned! på den måde kan du booke alle de tider du har lyst - læs mere under din lokale Spraytan.dk Salon - vælg lokation. Behandlingen udføres personligt af vores certificeret spraytan behandlere, og farven findes i samråd med dig og dine ønsker. Spraytan er perfekt til dig som gerne vil have en lækker kulør, men som ikke ønsker at løbe en risiko ved at tage solarie eller almindelig solbadning. Spraytan er ideel, hvis du gerne vil fremstå med en flot kulør til weekenden, og synes at du godt kunne trænge noget farve – det er vi nemlig eksperter i. Spraytan er en væske der bliver sprayet på din krop, og arbejde sammen med de yderste hudlag, så huden bliver mørkere. Væskerne er 100 % parabene fri, og er derfor ikke skadelige på nogen måde. Behandlingerne foregår her: Grenåvej 665 - 8541 Skødstrup Marselis Boulevard 169 - 8000 Aarhus C Hermann Stillingsvej 8A - 8930 Randers NØ Tietgensvej 17 - 8600 Silkeborg Jens Bentzonsgade 52 - 5000 Odense C Bestilling af tider foregår via vores online bookingsystem på www.spraytan.dk Læs mange flere informationer på www.spraytan.dk Vi glæder os til at se dig //Spraytan.dk Teamet
Grenåvej 663, 8541, Skødstrup, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Det sødeste personale og flotte resultater, kan varmt anbefales 😍

Reply from Spraytan.dk
Super dygtige medarbejdere. Er altid tilfreds.

Reply from Spraytan.dk
Super lækker tan til mit bryllup 👌🏼 Rigtig god vejledning, både før, under og efter behandlingen .. Louise var bare skide sød og professionel 😁

Reply from Spraytan.dk
Super behandling som altid udført af Gitte!
Professionelt og behagelig behandling - gode instrukser både før, under og efter som giver det perfekte resultat😊
Man føler sig meget velkommen og i gode hænder, det er vigtigt for mig, da jeg er meget blufærdig, så det er lidt en grænseoverskridende situation at blive spraytannet❤️

Reply from Spraytan.dk
Supersød betjening og naturligt og virkelig flot resultat. :)
Danmarks bedste spraytan!
Min kæreste har fået spraytan herfra to gange og som hendes kæreste, så har jeg været mere end tilfreds mega gange!
Det ser skide flot ud, så jeg vil altid anbefale det til andre!
Jeg er kommet fast ved Spraytan.dk i Højbjerg i gns. hver 7/14 dag de seneste 3 måneder. Før i tiden sprayede jeg altid mig selv (hvilket indebar pletter her og der ;-)) og havde ikke tænkt spraytan som en mulighed, da jeg tænkte det var dyrt. Jeg havde en forestilling om, at spraytan kostede ca. 500 kr.
Da jeg skulle til bryllup i sommers tænkte jeg, at jeg ville have en enkelt gang spraytan for at få en ordenligt omgang tan. Det viste sig at være billig og jeg gik der fra glad og tilfreds. Så tilfreds, at jeg har været fast kunde siden ;-) Altid god og venlig betjening (Anette og Emma). Eneste minus er, at der “kun” er åbent onsdag, torsdag og fredag. For os som kommer fast, er 7 dage for tæt på hinanden da jeg stadivæk er brun og 14 dage for lang tid. Jeg ville ønsker at onsdag blev erstattet med mandag, så man kunne komme torsdag eller fredag den ene uge også komme mandagen 11-12 dage efter.
Kæmpe anbefaling her fra!
Jeg var så heldig at jeg for en lille uges tid siden var forbi Anette i Højbjerg for at få min allerførste spraytan. Jeg var meget skeptisk inden , da min frygt lå i at blive orange. Anettes gode kundeservice gjorde mig rigtig tryg og jeg endte med at går der fra mega tilfreds samtidig med at jeg lignede en der lige var kommet hjem fra en uge på Mallorca - helt fantastisk ! Spraytan.dk kan 100% anbefales :)
Var ude at få en spraytan ved Anette i Højbjerg.
Smilende og venlig og fik det flotteste resultat! Skal helt sikkert overvejes til mit kommende bryllup :)
Jeg bruger spraytan for at få en flot kulør ved særlige lejligheder. Jeg har derfor besøgt spraytan.dk flere gange i år.
Altid super vejledning i forhold til farve, personalet er virkelig søde, afslappede og ved hvad de laver.
Det tager ingen tid før man er ude af døren igen!
Jeg anbefaler alle at få en lækker naturlig kulør ved spraytan.dk - det bliver virkelig flot. Også selvom man som mig er virkelig lys i hudtonen.
Jeg blev mødt af en glad og meget imødekommende Anette, som gjorde det til en behagelig og naturlig oplevelse. Jeg fik en god og grundig vejledning og en flot kulør. Jeg kommer gerne igen.
Super god oplevelse hos Anette i Højbjerg!
Jeg fik rigtig god information og har fået et flot resultat. :)
Igen en super oplevelse hos Gitte i Skødstrup - kan varmt anbefales
Blev spraytannet af Anette. En meget professionel og behagelig tilgang. Vil klart anbefale spraytan Højbjerg! :)
Har haft en super god oplevelse ved Spraytan i Højbjerg. Har været der to gange og begge gange er resultatet blevet rigtig fint og de er super søde og imødekommende. Har fået en super god service begge gange og vil helt sikkert anbefale dem til andre. Priserne er også super gode!
Har været to gange hos Spraytan.dk i Højbjerg, og hver gang har jeg fået en super god behandling af Anette...Hun er smilende, glad og meget imødekommende og så er resultatet af Spraytanen blevet meget tilfredsstillende hver gang...Anette informerer hele tiden om hvad hun gør ,og hvad man efterfølgende skal gøre for at holde farven ved lige...

Reply from Spraytan.dk
Jeg valgte at få en smule farve inden min galla, og havde kun hørt godt om stedet, og det jeg har hørt passer.
Professionel, men alligevel afslappet, stemning. Meget god service, og farven er meget flot.
Man får alle de informationer man har brug for.
Kan klart anbefales :)
Altid god kulør, og god tone! Hun varierer mængden alt efter en egen kulør :-)
Perfekt resultat, god vejledning og solid service!
Farven varer længe og er rigtig flot.
Jeg havde aldrig fået en manuel spraytan før, og var derfor lidt spændt på resultatet, men Gitte var super dygtigt, og super venlig - Jeg er meget glad for resultatet, og vil helt sikkert benytte Gitte og hendes spraytan næste gang! ;)