See what reviewers are saying
Programma Acrobat Pro loopt na een week niet meer. Verkoper helpt niet en heeft account verwijderd. Mensen blijf weg daar, krijgt alleen maar botte reacties retour en verwijderd jouw account.... See more
Ssill platform a fuir niet eerlijk ,onbeleefd neem geld Maar geef niks Attention arnaque de vente de logiciel !!! Jamais cela ne fonctionne !!!! Une arnaque!!!!!
Company details
Written by the company
Antonio Dewitte
Contact info
Singapore
- Antonio Dewitte
- ssill.info
Bestel al jaren bij dit bedrijf en nooit geen problemen gehad met de software.
Bestel al jaren bij dit bedrijf en nooit geen problemen gehad met de software. Maar Vorige week software besteld en deze werkte niet naar behoren. heb toen een mail gestuurd en direct een melding dat mijn geld overgemaakt was, nog niks ontvangen nu. Beetje raar, heb anders geen slechte ervaring met deze webshop.
Vandaag 30-03-26 mijn geld terug ontvangen.
Ssill platform a fuir niet eerlijk…
Ssill platform a fuir niet eerlijk ,onbeleefd neem geld Maar geef niks
Attention arnaque de vente de logiciel !!!
Jamais cela ne fonctionne !!!!
Une arnaque!!!!!
Programma Acrobat Pro loopt na een week…
Verder plaatst hij 2 negatieve revieuws op onze site terwijl hij niets bij ons heeft gekocht.
En dat ook nog eens met een fictieve naam.
Lightroom en photoshop
Lightroom en photoshop gekocht. Deed het na een paar maand niet meer. Instructies gekregen maar die snapte ik niet. Dus opheldering gevraagd.
De digitale wereld is niet voor iedereen appeltje eitje. Na 2x hulp gevraagd te hebben in de mail kreeg ik onderstaande als antwoord.
(overigens is het geld niet retour gekomen)
(Herstel : er is toch 15 euro teruggestort maar feit blijft dat er niet bepaald klantvriendelijk gereageerd wordt )
Maar blijkbaar is in eens alles te moeilijk voor u!
Geld van de laatste bestelling komt terug, uw account verwijderd.
Gratis gebruik 4 maanden, aardig toch!
Probleem voor ALTIJD opgelost.
Mocht u verder nog vragen hebben, dan hoor ik dit graag.
Kasper

Reply from djchwdikchwoidvhcoi
Office 2021 werkt pefekt.
Zonet een office pakket gekocht en geinstalleerd, alles werkt perfekt. Wel precies volgens de handleiding installeren ander wordt het programma geblokkeerd dus alles vooraf goed verwijderen.
Software gekocht, gedownload en geïnstalleerd
Software gekocht en gedownload. Dan is het belangrijk de instructies goed op te volgen.
Het is enkel beter om het Betterzip programma direct van de Betterzip-website te downloaden (de Mac herkent de software en het is de laatste versie).
De installatie verliep verder als aan een snoertje en het programma werkt naar volle tevredenheid.
Geen oplichting.
Bij vragen is het antwoord inderdaad wat "kortaf" maar mijn ervaringen zijn positief. Bij een specifieke vraag over een geinstalleerd programma heeft Richard mij zelfs een link gestuurd naar een site met veelgestelde vragen en antwoorden en kon ik verder! De te volgen stappen voor de installatie zijn uitgebreid beschreven en bij mij werkt het. Ik heb zeker niet het idee dat het hier om oplichting gaat simpelweg omdat ik al 5 jaar gebruik maak van de mogelijkheid over goedkope programma's te beschikken.
Alles werkt perfect zoals beschreven
Alles werkt perfect zoals beschreven. 10/10 bedankt, veel geld uitgespaard hier kom ik sowieso op terug voor toekomstige pakketten. Voor de mensen die hier klagen misschien de info lezen de pakketten werken wel degelijk!
Koop al 5 jaar produkten zonder…
Koop al 5 jaar produkten zonder problemen en zonder vragen.
Voor de prijzen zou ik er een norse man wel bijnemen.
Het lukte mij niet om de bij deze…
Het lukte mij niet om de bij deze meneer gekochte programma's aan de praat te krijgen op mijn Mac. Daarom vroeg ik hem om hulp. Het eerste antwoord was nog redelijk "aardig", maar al snel daarna werd zijn toon steeds onbeleefder. Niet erg klantvriendelijk. En hij bleef heel autistisch steeds dezelfde dingen antwoorden en als ik dan zei dat ik het allemaal precies zo deed maar dat het niet werkte kreeg ik weer een onbeleefd antwoord terug. Totdat hij uiteindelijk mij meedeelde dat hij het geld zou terugstorten. En een gedeelte heeft hij idd teruggestort, maar niet alles. Tegelijkertijd heeft hij mij geblockt en kon ik niet meer op zijn website terecht. En antwoorden op mijn mails heb ik ook nooit meer gekregen. Het gaat maar om €15 maar voor mij wordt dit nu een principe zaak. Ik doe aangifte van oplichting. Iedereen die overweegt om bij deze website iets te kopen: niet doen!
De persoon van dit bedrijf is een oplichter
Heb inmiddels mijn geld retour gehad nadat ik onderstaande review had geplaatst.
Echter spoort deze persoon echt niet want dit is wat ik zojuist van hem via de mail heb gehad;
En het geld is al lang terug.
Ook nog eens liegen.
Ik heb je adres zullen w j een kijken wat ik kan doen
Dus wie is hier een oplichter!!!
Oplichter!!!!!
Mocht u verder nog vragen hebben, dan hoor ik dit graag.
Ik denk dat ik gewoon aangifte ga doen tegen deze persoon want dit kan echt niet.
De persoon van dit bedrijf is zo ontzettend klantonvriendelijk! Heb hier eigenlijk al jaren verschillende sofware gekocht. Tot vandaag deed alles het zonder problemen.Vandaag ook weer wat gekocht maar met geen mogelijkheid te installeren, en dit kwam niet door mij. Netje een mail gestuurd en aangegeven dat de installatie niet wil lukken. Gevraagd of hij hulp kon geven. Het antwoord op mijn mail waar duidelijk, het ligt aan mij. Nog geprobeert met een nieuwe mail om te vragen of ik misschien iets over het hoofd had gezien was zijn antwoord kort. Ik zal hhet geld terug storten en je account verwijderen. Ik heb heb mijn geld nog niet terug ontvangen. Wel is mijn account opeens ge-delete en kan ik de link van Sill software niet eens meer openen. Dus mensen pas op deze meneer is gewoon een oplichter.
Prima ervaringen mee
Prima ervaringen mee, afgelopen jaren meerdere keren diverse soorten MAC software hier download. Soms met een kleine omweg juist te installeren maar uiteindelijk werkt het netjes, gewoon even de tijd nemen goed te lezen wat er bedoeld wordt. 5 sterren om het een beetje op te krikken hier, Gr. Ruggero
Onbetrouwbaar, onvriendelijk, scam
De meneer die dit bedrijf runt is is zo ontzettend klantonvriendelijk! Via een kennis hier terecht gekomen.. en ondanks de slechte reviews had ik het toch maar een kans gegeven. Het installeren lukte niet, en dit kwam niet door een fout van mij zelf. Op mijn mail hierover kreeg ik een reactie waar duidelijk uit blijkt dat deze meneer geen sociale skills heeft ontwikkeld in zijn leven, en niet bereid is te helpen. Ik heb het programma nooit kunnen gebruiken en heb mijn geld nooit terug ontvangen. Ook is mijn account opeens ge-delete en kan ik de link van Sill software niet eens meer openen. HELE RARE PRAKTIJKEN. Ik denk dat deze meneer zijn zakken gewoon vult met telkens weer een productje voor Euro 15,- zonder dat dit product daadwerkelijk bruikbaar is. Pas op!
Download en installatie verliep soepel.
Ondanks de negatieve reviews, maar dankzij twee positieve kennissen, toch een Lightroom download besteld. Afrekenen, downloaden en installeren verliep snel en zonder problemen. Je krijgt zelfs tien kansen om het programma te downloaden. Wel wordt er voor gewaarschuwd géén updates uit te voeren, daar dit de activatie ongedaan kan maken. Ik werk alweer enige dagen met veel plezier met het programma.
Waardeloos
Waardeloos! Software installeren lukte niet, dus via de mail hulp gevraagd. Kreeg een foutmelding die niet in de handleiding stond. Reactie: geld komt terug. Kan nu nergens meer bij. IP-adres is geblokkeerd.
NIET DOEN
NIET DOEN!
Helaas een slechte ervaring een programma gekocht wat niet bleek te werken. Hierop heb ik per mail hulp gevraagd aan ‘Naam’. Na diverse onbeschofte e-mails met verwijten naar mij als koper later, heb ik de hoop opgegeven.
Super tevreden hiermee
Super tevreden hiermee, al vele programma’s gedownload. Gedaan wat in de handleiding staat, geen problemen mee gehad (MacBook air). Gemaild na 3 jaar!! Met een korte vraag, vriendelijke reactie terug gehad. Ik herken onderstaande berichten die negatief zijn niet, vanuit eigen ervaring. Een vriendin heeft mij het aangeraden, ben super tevreden!
Software gekocht en werkend
Ik heb bij SSILL software gekocht en gedownload wat zonder problemen ging. De installatie was wat moeizamer. Ik heb het 3x geprobeerd volgens de handleiding, welke helaas niet alles helemaal duidelijk afdekt. Uiteindelijk contact opgenomen en heel snel een response teruggekregen, de installatie nogmaals uitgevoerd volgens de instructies en wonder boven wonder nu werkte de software wel. Al met al dus is het dus goedgekomen en ben ik zeer tevreden.
In totaal nu 6 programma's gekocht…
In totaal nu 6 programma's gekocht gedownload en geinstalleerd voor Mac en Windows7, harstikke goedkoop en geen problemen gehad. Nu voor Windows 10 Office pakket gekocht ook prima, alleen me Photoshop 2021 heb ik nu problemen. mail gestuurd en nu afwachten. groet Ton
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.