Company replied
Grymt nöjd med den snabba supporten det finns på starweb får alltid svar på mina frågor inom rimlig tidsfrist! Tycker även om plattformen som helhet med smidiga lösningar, att dem är klarna partners ä... See more
Company replied
Otroligt nöjd med hjälpen vi fick när vi flyttade vår e handel till starwebs plattform. kompetenta medarbetare som hjälpte oss med alla frågor! vi har upptäckt efter ett par åt med starweb att plattfo... See more
Company replied
Supporten är ett skämt! De lämnar förslag om att sälja sitt e-butik på tradera eller blocket!! Så de slipper radera i sin server!! Noll koll ! Rättade dock till saker i efterhand som blivit fel.... See more
E-handelslösning för växande företag Ge kunden en köpupplevelse i världsklass med rätt e-handel, identitet och ekosystem.
Gustav Adolfs torg 4, 211 39 , Malmö, Sweden
Bra plattform med ett duktigt team bakom!

Reply from Starweb AB
Starweb hjälpte vår shop att växa med 27% på ett år.

Reply from Starweb AB
Otroligt professionella i sitt bemötande och i deras arbete. De skiljer sig från mängden, de kavlar upp ärmarna och gör det som krävs. Vi är otroligt nöjda med allt de har gjort för oss. Vi kommer att vara återkommande kunder till Starweb långt framöver.

Reply from Starweb AB
Trevliga att ha och göra med, bra service kan starkt rekommendera starweb för alla som vill starta e handel!

Reply from Starweb AB
Smidig e handels lösning med kompetent personal! Supporten finns alltid tillhands, är nöjd över samarbetet med starweb

Reply from Starweb AB
Lätt, professionellt och trevliga att ha o göra med! Supernöjd!

Reply from Starweb AB
Otroliga som alltid! Blivit extremt positivt överraskad och aldrig varit såhär nöjd efter ett första samarbete med en ny firma!

Reply from Starweb AB
Totalt oseriöst bolag. Erbjuder en lösning, och sen kan dem inte leva upp till allt dem lovat gällande funktionalitet och design. Dessutom har bolaget mage att fortsätta ta betalt för något dem aldrig levererat.
Otrevlig personal, kundservice och ledning som inte själva kan inse när man lovat mer än man kan håll. Efter mer än 100’000kr investerat i en ny e-handelsplattform med starweb har vi nu fått skrota hela plattformen då den inte klarar allt det starweb utlovat.
Håll er borta från Starweb är mitt råd. Och vänd er till mer seriösa aktörer.
Dessutom kan sägas att vi kämpat i 1 år med dem innan vi gav upp och under den perioden har vi haft 4 nya kontaktpersoner där alla tidigare slutat. Man kan ju börja undra varför…?
Bra plattform, nöjd med desingen som starweb hjälpte mig med! Kunde inte valt en bättre e-handels lösning

Reply from Starweb AB
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.