Erg duur en trap bekleding niet…
Erg duur en trap bekleding niet volledig verwijderd. Dreigend om meteen te betalen. Er komt nooit een factuur.
Welkom bij Flink Vloerverwijdering, ontstaan uit drie verschillende zeer deskundige vloer verwijderingsbedrijven in Nederland. Door ons samen te voegen hebben we nu met meer dan 14 vertrekpunten de grootste capaciteit op het gebied van vloerverwijdering voor de particuliere markt. Flink vloerverwijdering is altijd inzetbaar, 7 dagen per week en is altijd bereikbaar. Wij begrijpen als geen ander hoe benauwend de situatie kan zijn waar u in kunt zitten. "er moet gefreesd worden" "over twee dagen komt de nieuwe vloer al" "alles zit verlijmd" Speciaal voor spoedklussen hebben wij 4 volledige teams elke dag beschikbaar. De andere teams vertrekken middels de planning en dekken heel Nederland (ook de wadden eilanden) Als u met ons zaken doet kunt u professionaliteit verwachten, dat wij al onze afspraken nakomen, dat er uiterst vakkundig gewerkt word met de juiste expertise, dat er vriendelijke goed opgeleide of ervaren vakmannen komen, dat we meedenken in oplossingen.
Netherlands
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Houten vloer is verwijderd, wel pas na de 2e keer en met extra kosten. De werknemers (onderaannemers) waren nog aan het opruimen en ik kreeg de tikkie al. Zonder factuur. Met het verhaal dat de factuur pas komt als de tikkie betaald is. Na meerdere telefoontjes en bedreigingen dat hij het geld komt halen heeft hij uiteindelijk een factuur gestuurd via whatsapp en heb ik betaald. Hele vreemde gang van zaken om eerst betaald te willen krijgen (via een tikkie) en dan pas een factuur te willen sturen. Zonder factuur sta je als consument machteloos en heb je gewoon een tikkie betaald zonder ergens recht op te hebben. Daarnaast is Joost Meijer echt een heel onprettig persoon in de omgang
Hele kelder verdieping al het pvc eruit gehaald en afgevoerd.
Snelle afspraak zeer tevreden!
Het verwijderen van de zandcement dekvloer is half afgemaakt, omdat er volgens Joost (die zelf niet op locatie is geweest) een hele andere soort laag onder zit. De enige oplossing die hij biedt is nog een keer mensen te laten langskomen om het af te maken met bijkomende meerkosten. Na een second opinion blijkt het wel degelijk zandcement te zijn, echter kost deze laatste laag meer tijd/werk dan de toplaag die relatief eenvoudig verwijderd kon worden. Zelf langskomen om de vloer te beoordelen is niet bespreekbaar met Joost. Een factuur hebben we tot op heden ook nog niet ontvangen, terwijl we al wel hebben betaald. We overwegen een procedure te starten als er niet op korte termijn een oplossing komt.
Ze hebben mijn trap flink beschadigd en veel lijm achtergelaten. Ze werken met veel te grof materiaal. Nu moet ik op zoek naar iemand die mijn trap kan herstellen en alsnog de lijm kan verwijderen. Ik heb ook een dag moeten schoonmaken na hun komst.
Vandaag hebben Sonny en Nanou van Sterk Vloeren onze marmoleumvloer verwijderd. Wat een fijn team om in je huis te hebben! Ze werken snel en heel netjes en ze zijn gewoon heel toffe, aardige jonge kerels. We zijn dik tevreden.
Pfff nooit dat wij ooit nog met Joost Meijer in zee gaan. Wat een opgewonden standje is dat zeg, uiterst onprofessioneel en totaal niet klantvriendelijk. Simpelweg geen goed woord voor over.
Als je ergens tegenaan loopt in de klus moet je hem vooral niet bellen, dan val je hem namelijk gigantisch lastig. Het heeft overigens überhaupt geen zin om Joost te bellen, die denkt namelijk toch niet mee voor een oplossing.
Wij waren vooral erg blij dat Sonny zo’n topper is, en nog blijer om van Joost af te zijn.
Geleverde dienst niet zoals afgesproken. Situatie was iets anders dan verwacht, maar Joost van Sterk Vloerverwijdering dacht totaal niet mee en alles zou ook leiden naar een meerprijs. Uiteindelijke na een vervelend telefoontje met een ultimatum en een discussie over de prijs besloten om maar de helft van de opdracht af te ronden. Dit was een erg vervelende situatie.
Sonny wie bij ons de tegels heeft verwijderd was wel echt top! Hij was aardig, vrolijk en heeft goed werk verzet! Alleen maar lof voor hem!
Mijn ervaring met Sterkvloeren & de eigenaar was ronduit slecht. Nadat de eerste poging om de strizovloer te verwijderen mislukte, moest volgens het bedrijf ook het cementdekvloer worden verwijderd, waardoor de kosten zouden verdubbelden.(van 1401,00 naar 2913,00) Op dag 2 bleek echter dat de medewerker onze fundering aan het beschadigen was, met gaten tot in de kruipruimte als gevolg. Ze handelden zeer onprofessioneel.
Ik liet hen stoppen en probeerde zelf een stukje te verwijderde van de vloer zonder het cementdekvloer te beschadigen, uit mijn verbazing lukte dit. Ik vroeg hen vervolgens de oorspronkelijke werkzaamheden zoals dag 1 voort te zetten. Toen ik de eigenaar belde, reageerde hij dreigend en dwong mij de volle rekening te betalen, die inmiddels twee keer duurder was dan afgesproken. Uit onwetendheid betaalde ik, omdat dit mijn eerste woning en conflict met een bedrijf was.
Ondanks mijn klachten bleef de communicatie slecht. De afvalcontainer werd pas na veel aandringen twee dagen later dan afgesproken opgehaald, wat mijn planning vertraagde. Toen ik de eigenaar opnieuw belde om mijn ontevredenheid te uiten, reageerde hij onbeschoft en hing de telefoon op met de woorden: "Schrijf maar lekker een recensie, karma kom jij nog wel tegen."
We wezen hem later op zijn eigen voorwaarden dat bij annulering 50% van de kosten voor het reserveren van een bus en personeel vergoed moeten worden, maar de overige 50% van dag 2 hebben we tot op heden niet ontvangen.
Kortom, GEEN AANRADER!
Opdracht was snel geregeld met Joost Meijer, duidelijke communicatie.
Paar dagen later al kwam Sonny tapijt verwijderen. De oude materialen zijn keurig afgevoerd en de ruimtes netjes achtergelaten. Alle lof voor Sonny; hij is professioneel, werkt keihard en daarbij is hij een vriendelijk en prettig persoon.
Het goede nieuws is, de pvc vloer is eruit. Het lukte met een gehuurde durostripper van de bouwmarkt niet. Deze is alleen geschikt als je de vloer er ook wel met een plamuurmes uit had kunnen steken. Huur die niet, is verspilling van tijd en geld.
Op de Sterk website een bericht gestuurd en je wordt daadwerkelijk zoals gezegd binnen minuten gebeld met een voorstel, door Joost Meijer himself.
Er komt ook echt iemand opdagen op korte termijn en tenminste in dit geval was dat een prima gast. Samen met hem heb ik de erg vast zittende vloer er in een ruime ochtend uit gekregen. Zelf de handen uit de mouwen steken met o.a. puin ruimen scheelt wel veel, al hoef je dat niet te doen. Scheelde echt wel uren, en eerder klaar is voor iedereen fijn.
Dus credits voor deze zzp-er, die door sterk wordt opgeroepen, 5 sterren voor hem, die ik hem in de vorm van onder andere minstens 5 koffie zeker heb gegeven.
Het kost wel wat, is dat duur, 650 euro voor 40m2 vloer strippen? Geen idee, dat is aan jou. De Tapijstripper Zwaar van bv Boels is daadwerkelijk heel erg zwaar, en zweet heeft gevloeid. Het is een rotklus. Voor 150 euro huur je m zelf. Had ik al gezegd dat het een rotklus is?
De matige sterren zijn vanwege de communicatie, die vind ik echt onder de maat. Kijk, een beetje kortaf zijn daar kan ik nog wel mee leven- ik woon al mijn hele leven in Groningen. Maar hier gaat alles snel: gebeld worden, "offerte" sturen (appje), het beantwoorden van vragen (appje), de uitvoering. Is allemaal prima.
De "rekening" (appje) krijg je terwijl de man nog op de oprit staat. Een 1 dag geldig betaalverzoek welteverstaan. Vind ik al iets minder: voelt nogal dwingend en consumentenrecht technisch gaat dat nergens over, maar best.
MAAR: heb je daarna betaald, dan is het over en uit met het contact. Een factuur krijg je niet. Ook niet na een reeks pogingen.
Al met al zou ik daarom niet nog een keer met Joost in zee willen gaan. Alles ging gelukkig goed, dus ik heb verder niks met hem te maken gehad- maar iemand die er zo in staat en je meteen ghost zodra de buit binnen is, laat maar, lijkt me een groot risico mocht er zich iets voordoen.
Kortom, niet perse een slechte ervaring, maar ook geen aanrader. Had met een hele kleine inspanning wel een aanrader kunnen zijn.
Mijn advies is: ga je toch met hem in zee: betaal pas als je tevreden bent.
Het positieve eerst; ik had snel iemand nodig die lijmresten van mijn trap kon verwijderen (de vloerbedekking was er al af) zodat ik hem kon gaan schilderen. De afspraak was snel gemaakt, binnen een paar dagen kwamen er 2 mannen langs om de lijmresten te verwijderen. Ik wist van tevoren niet hoe ze dat zouden doen, dus ik had met plastic de deuren afgeplakt tegen stof van mogelijk schuren. Beneden had ik nog een rol stucloper staan.
De mannen waren vriendelijk. Ze gingen aan de slag met lijmafbijt. Na afloop lieten ze zien hoe de trap er bij lag. Ik stelde wat vragen over lijmresten die nog zichtbaar waren. Ze gaven aan dat dat er makkelijk af zou gaan met een sponsje en wat azijnwater en dat ik met licht opschuren zo kon schilderen. Toen ze weg waren zag ik dat de onderkant van de trap nog veel meer lijmresten had, en dat er allemaal lijmresten/lijmafbijt op mijn laminaat terecht was gekomen en tussen de voegen was gelopen. De mannen zijn meerdere keren in en uit gelopen, omdat de lijmafbijt in moest trekken. Elke keer liepen ze langs de rol stucloper. Ze hebben niets gezegd of gevraagd mbt het afdekken van de vloer ter bescherming. En ik had niet door dat ze tijdens het werken zoveel op de grond knoeiden. Bij aanvang hadden ze het nog over dat ze mensen niet met rotzooi wouden laten zitten van bv schuren. Bij mij hadden ze de vloer wel even af mogen dekken (met eigen spullen als je het mij vraagt, ik vind het onderdeel van hun werk. Maar goed, als ze het gevraagd of aangegeven hadden had het ook gekund met mijn spullen).
De lijmresten gingen niet van de trap met azijnwater of licht schuren. Ik heb contact gezocht met Joost met (eerlijk toegegeven veel) vragen en opmerkingen over de lijmresten op de trap en mijn vloer. Ik kreeg kortaf reacties en geen helpende antwoorden. Als je 's avonds of op een vrije dag niet gestoord wil worden, lijkt het mij dat je met een eigen bedrijf een apart telefoonnummer hebt die je uit kan zetten op die momenten. Met de tip die ik wel van hem kreeg, lukte het niet de lijmresten van het laminaat te krijgen, dus dat heb ik opnieuw gelegd. Op mijn laatste berichtje heb ik geen reactie meer gehad. Uiteindelijk heb ik zelf de trap nogmaals moeten doen met lijmafbijt én moeten schuren. Precies waar ik Sterk voor heb betaald. Ik heb spijt dat ik ze in heb gehuurd, het heeft me weinig tijd gescheeld en vooral veel frustratie opgeleverd.
De klus is prima uitgevoerd.
Helaas is Joost niet echt goed in zijn communicatie naar de klant. Jammer.
Mijn advies, niet op vrijdagochtend om 10.00 appen want dan stoor je hem in de gym tijdens het sporten.
Opdracht geregeld met Joost van Sterk vloerverwijdering. Sonny en Roberto hebben het tapijt en de tegels in de gang en keuken netjes verwijderd; alles meegenomen en netjes opgeruimd. Contacten netjes en goed. Prima!
Super goed geholpen! Via whatsapp contact gehad en de afspraak ingepland, dit was helaas niet helemaal goedgegaan waardoor er niemand was op de afgesproken datum en tijd. Dit is daarna door Joost netjes opgelost door de volgende dag 2 mannen te sturen die de trapwangen alsnog helemaal kaal gekregen hebben.
Al met al dus hele goede service, ondanks dat het niet meteen helemaal goed ging.
Verlijmde pvc vloer laten verwijderen. Snel netjes en volgens afspraak. Zou ze zo weer inhuren. Twee hele nette jongens en alles keurig opgeruimd. Helemaal blij mee
Vandaag heeft Sterk Vloerverwijdering Blaricum bij ons de verlijmde pvc vloer verwijderd
Supertevreden over het resultaat, de snelheid en twee sympathieke, nette medewerkers Sonny en Nanoe
Echt een aanrader !!
Ga niet met hen in zee. Hij vraagt een hoop geld en laat buitenlandse mannen waarvan sommige niet de Nederlandse taal spreken je houten trap kapot schuren met een slijptol en een brander om de lijmresten te verwijderen. Je trap is daarna vol met butsen en slijptol afdrukken. ik moest ze zelfs nog erop wijzen dat ze de oude vloerbedekking mee moesten nemen zoals afgesproken in de deal.
Deze partij (ookwel bekend onder Flink vloerverwijdering) ingeschakeld voor het verwijderen van de oude PVC vloer. Maar wat een dramatische ervaring bij elkaar!
Als eerste werden er leidingen geraakt met het verwijderen van de oude PVC vloer. Hiervoor moesten wij de helft van de kosten betalen. Goed dit kan gebeuren, maar het blijft vervelend uiteraard.
Maar het grootste probleem was nog wel, dat er enorme grote graten in de vloer waren ontstaan door het verwijderen van de PVC vloer. Sommige gaten waren wel bijna 2 cm diep. Ik heb dit gemeld en dit lijkt voor Flink/Sterk vloerverwijdering normaal te zijn. Op diverse plekken waren ook de slangen van de vloerverwarming te zien. Of dit beschadigd is, dat moeten wij afwachten (hopelijk niet).
Hoe dan ook; uiteindelijk waren we dik meer dan 1200 Euro aan extra kosten kwijt voor het extra egaliseren van de beschadigde vloeren en gaten. In eerste instantie wilden de partij die de PVC vloer zou gaan leggen niet eens de nieuwe vloer gaan leggen. Dit had men nog niet eerder meegemaakt! En toen ik Flink/Sterk hierover aansprak, toen werd mij verteld dat dit normaal was en dat dit gewoon netjes gebeurd was?! Het lijkt mij niet normaal dat er gaten ontstaan van bijna 2 cm diep.
Ze mogen wel goedkoop zijn bij Flink/Sterk, maar hier blijkt ook wel weer goedkoop is duurkoop. Ook heb ik de foto's naar een aantal andere bedrijven gestuurd en zijn er ook twee bedrijven wezen kijken naar de vloer, maar al deze partijen gaven dat dit absoluut niet normaal was.
Uiteindelijk heeft de nieuwe vloer ons enorm (extra) veel geld gekost...
Learn more about other kinds of reviews.