Haug Projects AS Reviews 38

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Veldig god opplevelse. Fikk alltid raskt svar på alle spørsmål man sitter på. Matplanen ble endret så fort du spurte om det, også treningsplanen. Om man ikke får endret livsstilen sin med denne hjelpe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Programmet har overgått mine forventninger, jeg ønsket å komme tilbake i form etter graviditetene og jeg er nå i bedre form enn jeg var før. Stian er motiverende og gir god og jevnlig oppfølging fo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Stian er en god coach som gir gode råd samt hyggelige og tydelige tilbakemeldinger. Jeg opplever at han oppriktig heier på meg, og ønsker at jeg skal lykkes. Jeg får raskt svar på spørsmål, og det fin... See more

Rated 5 out of 5 stars

Stian er en utrolig hyggelig fyr og så dyktig i faget sitt. Jeg har fått utrolig god oppfølging, spesielt når det til tider butter imot, da er det godt å ha en som pusher og heier. Og heldigvis har... See more

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 2 out of 5 stars

Dessverre ikke verdt pengene

Etter 5-6 mnd er konklusjonen at Stian er hyggelig og kan helt sikkert masse, men dette opplegget er definitivt ikke verdt pengene. Du kan få samme utbyttet av å følge han gratis på Insta. Jeg byttet coach og er nå kjempefornøyd og får det jeg betaler for. Hun er til og med rimeligere 😊

August 5, 2024

Reply from Haug Projects AS

Hei Ingvil! Takk for din tilbakemelding. Det er synd at vi ikke klarte å tilfredstille behovet ditt, men jeg vil takke for flere hyggelige videosamtaler og den gode oppstarten vi hadde. Vi jobber hele tiden med å bli bedre, og din tilbakemelding er verdifull for oss.

Jeg ønsker deg det beste i 2025 og er glad for at du har funnet deg en coach som passer deg perfekt!

Riktig godt nyttår😊

Rated 5 out of 5 stars

Anbefaler alle som ønsker å få framgang…

Anbefaler alle som ønsker å få framgang på trening å investere i denne coachingen. Du får en faglig dyktig coach som følger opp på alle måter. Fin og enkel app med videoer av teknikk. Har du spørsmål er de raske med å svare og du blir tatt på alvor. De er motiverende og veldig gode til å hjelpe. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, og angrer ikke en dag på at jeg investerte i dette.

August 15, 2024

Reply from Haug Projects AS

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding Aina! Vi er stolte av å ha deg som kunde og gleder oss til fortsettelsen😊

Rated 5 out of 5 stars

Stian er en faglig dyktig coach som…

Stian er en faglig dyktig coach som virkelig følger opp sine klienter🤝 Både treningsprogram og kostholdsplan er etterlevbare med feks videoer av teknikk og utførelse av øvelsene🎯 Hvis du troe du må leve på tørr ris og torsk for å endre fysikken din tar du grundig feil🙂‍↔️ Maten på kostholdsplanen er vanlig og god kost som hele familien vil like🥦🥩 Har du spørsmål er Stian rask med å besvare dem og gjør dette på en grundig og forklarende måte💪 Å kjøpe coaching tjenester av Stian er en god investering i helse, jeg er 10/10 fornøyd med oppfølgingen og resultatene jeg har på treningsfronten og fysikken min📈💥 hvis du leter etter en motiverende sparringspartner som kan hjelpe deg med resultater på trening, bedre energi og nå mål - her har du han💪

August 8, 2024

Reply from Haug Projects AS

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! Vi er stolte av å ha deg som kunde og ser frem til fortsettelsen😊

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oppfølging og oppsett!

Utrolig fornøyd med både treningsprogram og matplanen! Jeg har fått øktene tilpasset mine mål og har sett stor fremgang siden vi begynte å jobbe ilag. Endret nettopp litt på matplanen og jeg er sååå fornøyd med å kunne spise så mye godt og samtidig gå ned i vekt!

April 28, 2024

Reply from Haug Projects AS

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! Vi er stolte av å ha deg som kunde😊

Rated 5 out of 5 stars

Etter flere måneder med god oppfølging…

Etter flere måneder med god oppfølging og råd for både trening og kosthold, har jeg et mye bedre forhold til meg selv. Merker jevnlig progresjon, og ikke minst resultater (psykisk så vel son fysisk). Stian er rå å ha i ryggen som motivator, støttespiller og coach! Du har utgjort en stor forskjell for meg allerede📈💪🏽

April 15, 2024

Reply from Haug Projects AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, du har vœrt kjempe flink og vi er veldig stolte av deg!

Rated 4 out of 5 stars

Imponerende resultater

Jeg er imponert over resultatene jeg har fått gjennom min coaching. Deres tilpassede program hjalp meg å nå mine mål, og muligheten til å diskutere og tilpasse programmet underveis har vært uvurderlig.

Skulle ønske appen hadde noen flere muligheter, derfor 4 av 5. Anbefales varmt!!

April 5, 2024

Reply from Haug Projects AS

Takk for fin tilbakemelding! Vi jobber kontinuerlig for å forbedre appen😊

Rated 5 out of 5 stars

Fulgte Stian en Stian stund på sosiale…

Fulgte Stian en Stian stund på sosiale medier før jeg startet hos han, og skulle begynt med en gang! For en sinnsykt strukturert og kunnskapsrik mann, flink på skader, muskelgrupper og matplaner. Økt enormt med styrke i div øvelser og heller aldri hatt bedre fett % og markeringer enn etter at jeg startet med han som coach, virkelig verdt hver krone!

April 7, 2023

Reply from Haug Projects AS

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding! Vi er stolte av å ha deg som kunde!😊

Anbefales på det sterkeste

Jeg er utrolig fornøyd med dette opplegget, man blir sett og hørt.
Prøvd flere andre tidligere, men ingen var i nærheten av både kompetansen, samarbeidet eller resultatet!

Tuuusen takk for all hjelp!<3

April 5, 2024

Lifstilsendring/treningsveiledning

Hadt stor hjelp med alt fra å få tilrette lagt program etter hva kroppen tåler å orker å tett samarbeid/oppfølging som har hjulpet meg kjempe mye i hverdagen så anbefaler å ta kontakt hvis du trenger hjelp med alt fra mat trening +++

April 4, 2023

Reply from Haug Projects AS

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! Vi er stolte av å ha deg som kunde hos oss😊💪

Styr unna!

Gikk inn i 12mnd binding med skreddersydd trening- og kostholdsplan. Mottok aldri en tilpasset kostholdsplan. Prøvde gjentatte ganger og etterspørre dette uten hell. Forsøkte flere ganger å komme med løsninger for å gjøre samarbeidet bedre, men opplever ikke at bedriften møter meg som kunde på noen punkter. Ønsket deretter å si opp medlemskapet etter 4-5 mnd da jeg ikke fikk det jeg har betalt for. Dette til ingen nytte. Kommunikasjonen fra profesjonell part oppleves aggressiv og kverulerende. U.t tok saken til forbrukertilsynet - dessverre lang ventetid over flere mnd og lite hjelp å få. Forsøkte å fryse medlemskapet - men ble da truet med inkasso. Det går heller ikke ann å fjerne kortet sitt fra appen etter man har lagt det inn. Eneste måte er at profesjonell part avslutter, eller kortet sperres.
Oppleves ekstremt uprofesjonelt og lite empatisk med sine kunder.
18 000kr rett ut av vinduet.

Denne kommentaren er lagt ut på nytt da den ble rapportert fordi jeg brukte navnet til eieren av selskapet. Har nå valgt å legge ut på nytt og fjerne navn slik at andre kan lese min opplevelse.

September 10, 2023

Reply from Haug Projects AS

Hei og takk for tilbakemeldingen, vi setter pris på ærligheten din om opplevelsen med oss. Dessverre kan vi ikke refundere, da du har hatt flere måneder med full coaching som du har utnyttet deg av. Som du vet, har vi også hatt et veldig godt samarbeid fra start til konflikten oppstod både med trening, kosthold, teknikk hjelp mot målene dine. Vi ønsker deg det aller beste og håper du finner det som passer deg best neste gang😊

God oppfølging!

Vært medlem i flere år. Er veldig fornøyd med treningsprogram og ikke minst den gode oppfølgingen. Får alltid god hjelp med tilrettelegging av program ved skader/helseutfordringer. Gode matplaner.
Treningsappen er et stort pluss. Anbefales!

March 29, 2024

Tusen takk for god tilbakemelding, vi er stolte av å ha deg som kunde!😊💪

Super fornøyd!

Vært medlem i tre år, og coachingen blir bare bedre og bedre. Har trent lenge før dette også, men fikk aldri så gode resultater. Nå har jeg fremgang hele tiden. Blir fulgt godt opp, og får hjelp til å sette nye mål. Klarer ting jeg ikke trodde jeg skulle klare, som 6 pull ups! Tidligere var jeg redd knebøy, da jeg hadde vondt i ryggen. Nå har jeg ingen smerter, og en sterk rygg - det er til og med blitt min favoritt øvelse. Føler meg sterk og trent, og ikke minst vel i egen kropp!

February 25, 2024

Tusen takk for god tilbakemelding, vi er stolte av å ha deg som kunde!😊💪

Rated 5 out of 5 stars

Vært kunde siden 2018 og er meget…

Vært kunde siden 2018 og er meget fornøyd! Coachingen har utviklet seg enormt siden jeg startet og nå med app og det hele. Får tilpasset matplan, treningsplan og raske svar når jeg lurer på noe gått ned 30kg totalt og vekta er stabil. Har også fruen med på programmet😊

February 23, 2024

Reply from Haug Projects AS

Tusen takk for god tilbakemelding, vi er stolte av å ha dere som kunde!😊💪

Styr unna denne sjappa

Styr unna denne sjappa! De tjener bare penger på å lure folk inn i et medlemskap, for å så tvinge deg til å betale masse penger. De truer med inkasso og forliksrådet. Istedenfor å bare kreditere faktura, så saken er ute av verden, så velger de ikke å gi seg, og vil bare ha pengene dine. Utrolig dårlig verdier, og utrolig dårlig kundebehandling. IKKE gå inn i dette programmet!!!

November 16, 2023

Reply from Haug Projects AS

Takk for din tilbakemelding, vi setter pris på å høre din mening!😊 Vi kan dessverre ikke identifisere deg som kunde. Ta kontakt med kundeservice så skal vi ta en ny vurdering og hjelpe deg med saken😊

Bare scam

Bare scam. Nekter å kreditere en faktura for medlemskap. Vil vel heller tjene penger på kunder som ikke skal bruke tjenesten, enn at folk skal være fornøyd. For en narr.

August 3, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look