Ovilja till problemlösning och oengagerad support
Jag har egentligen inte handlat något mer än provbitar och det var en smidig upplevelse. Deras smala japanska kakel är väldigt fint och av hög kvalité.
Deras problemlösning och kundkontakt lämnar däremot väldigt mycket att önska. Jag hade missat att de enbart säljer hela kvadratmeter av sitt kakel. För min del så hade det blivit väldigt mycket "spill" eftersom väggen i vårt kök kräver 0,1 - 0,2 kvm mer än närmaste kvadratmeter, vilket hade blivit 0,8 - 0,9 kvm oanvändbart spill.
Jag hörde av mig och frågade om det fanns någon som helst möjlighet att handla det jag är i behov av istället för att runda av uppåt. För att slippa spill och spara lite pengar. Men detta var tyvärr helt otänkbart eftersom de "bara säljer hela kvm".
Okej, jag förstår. Eftersom de säljer provbitar så föreslog jag att jag kanske kunde köpa några lösa plattor från den högen, till och med hämta dem på plats ifall det vore enklare. "Vi har en separat pall vi plockar provbitar från, vi säljer bara hela kvm".
Det kan ha varit en AI jag mailade med för sällan har jag varit med om så ointresserat tillmötesgående och ovilja till att lösa ett problem. Jag tänker att om man har svårt att ordna sådana här små "problem" så vågar man ju inte drömma om hur det är när riktiga problem uppstår. Men det lär ju jag som småkund aldrig få uppleva ändå.
De svarade snabbt på mail i alla fall, det är ju alltid något.

Reply from Stiltje