STM Vinduer A/S Reviews 67

TrustScore 2.5 out of 5

2.7

See what reviewers are saying

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Mahogni bundglaslister i vinduer og døre vores hus, som blev bygget i 2010, viste i 2015 tegn på ælde, primært på husets facade mod syd. Alt er behandlet efter fabrikantens anvisninger. Vi kon... See more

Rated 2 out of 5 stars

D.3/6 2019 reklamerer vi over rigtig mange afskalninger. Vinduer og døre har da været monterede i ca. 2 1/2 år. Efter næsten et år kommer en service mand og konstaterer at der skal skiftes et par ra... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Tak for lokale vinduer

Vi er glade for, at vi kunne få leveret lokalt producerede miljørigtige vinduer fra STM til vores hus.
Vi fik god service til valg af hvilke vinduer der passede til vores hus.
Vinduerne er af god kvalitet, og overfladefinish er rigtig flot. Levering var til tiden.
Susanne Bohn Søndergaard /Peløkke

October 23, 2021

Hej Susanne,
Tak for din positive tilkendegivelse angående overfladefinish og den ydede service.

Hilsen STM Servicecenter.

Vinduer og døre fra STM.

Vi har udelukkende vinduer og døre fra STM. Nogle af ældre dato , andre nyere. De holder sig flotte selv efter flere år. Kvalitet og service er i top, intet at klage over.

October 11, 2021

Kære Ib,
Tak for din positive tilkendegivelse i forbindelse vores produkter og -service.

Hilsen STM-Servicecenter

Rated 1 out of 5 stars

Har talt med stm man vil sende en maler…

Har talt med stm man vil sende en maler der skulle kunne lave vinduerne så det prøver vi nu . Angående trussel med sociale medier som angik den kvindlige medarbejder hos stm. Mener jeg er noget overdrevet det er rigtig at jeg ville lægge det fc.men trussel forstå jeg ikke Nu må vi se hvad MALEREN kan gøre

September 24, 2021
Rated 5 out of 5 stars

God service. Har en havedør hvor et karmfæstebeslag er gået i stykker, forespurgte hvor denne kan købes, nu 5 dage efter modtager jeg 2 stk i postkassen uden beregning. Fin stil, anbefaler gerne.

August 3, 2021

Hej Torben,
Tak for din positive tilkendegivelse.

Hilsen
STM-SERVICE

Vinduer af god kvalitet

Vinduer af god kvalitet. Vi udvekslede næsten 40 vinduer. Vinduerne ser godt ud og isolerer meget godt mod lyd og temperatur.

July 17, 2021

Hej Tim,
Tak for din positive tilkendegivelse. Vi er glade for at vores elementer har levet op til dine forventninger.

Hilsen

Metal rust

Efter 1,5 var der synlig rust ved vores nye STM vinduer dvs. vedhænget. STM skiftede dem ud pga. garantien, men med en træls kommentar vi ikke havde luftet ordentlig ud. Pinligt de ikke har leveret den i rustfri materiale. De har sparret penge på produktions materialet. Vores tidligere ca. 40 år gamle vinduer havde ikke dette problem.

May 12, 2021

God service, selv efter 10 år

Købte nye døre og vinduer fra STM for 10 år siden. I sidste uge faldt en sprosse af et vindue. Jeg henvendte mig til sælgeren, og allerede i dag kom montøren forbi og udbedrede fejlen.

Dælme god service at tage ansvar for sine produkter, selv efter 10 år.

November 9, 2020

STM vinduer, nej TAK

En gang STM vinduer. Aldrig mere STM vinduer. Transportskade rettet efter 6 mdr. Fejl i ordre og modtagne døre. Rettelse kostede lige energitilskud. Dato for godkendelse overskredet. Synlig alukant flere steder i 3 lags glas. STM påstår det ikke er en fejl. Tømrer og jeg har ikke set det andre steder med STM vinduer. Det skulle have været en god oplevelse med nye vinduer og døre. 31 stk i alt. Jeg fraråder på det kraftigste STM. Ikke for min skyld, men for Din.

October 29, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Service og know how i top!

Vi havde fået fat i et par vinduer fra 2001 med mønster på glasset (badeværelsesvinduer) og ville skifte glasset til klart glas. Et enkelt opkald til virksomheden: hold da op en hjælpsomhed og styr på produkterne. Jeg er, her 14 dage efter, stadig så benovet og overrasket over servicen. Tusind tak for hjælp! Og jeg kan kun anbefale at handle med en virksomhed der er SÅ serviceminded også i en situation hvor der ikke skal sælges noget. Tak!

August 7, 2020

Hej Jan,

Tak for din positive anbefaling.
Service er en vigtig del af forretnings grundlaget hos STM Vinduer A/S.

Nokolaj Borch Nykjær

Rated 5 out of 5 stars

Det er nu anden gang vi monterer STM…

Det er nu anden gang vi monterer STM træ/alu vinduer og døre i henholdsvis egen bolig og efterfølgende i min søns ejendom.
Kan kun medgive vore bedste anbefalinger, kvalitet og finish taler for sig selv, hertil kommer at personalet i alle henseender er yderst kompetente og venlige ved enhver henvendelse.
Vi glæder os ofte over dette valg af produkterne fra STM 👍🏻😁

November 22, 2019

Reply from STM Vinduer A/S

Mange tak for den fine anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

God kundeservice på evt. reklamation

Dansk produceret (=dansk skat), kvalitet fin, en anelse over konkurenterne vurderer jeg (lidt tykkere maling hvor konkurenters er så tynd så man kan kigge gennem malingen). Har købt vinduer til flere ejendomme/huse og haft 2 reklamationer til STM som er håndteret fuldt ud tilfredsstillende, hvilket ud fra min erfaring ikke ville ske ved f.eks Velfac, hvor lignende er sket. Jeg er meget tilfreds med at STM anekender eventuelle skader/fejl og retter dem.

December 11, 2018

Reply from STM Vinduer A/S

Tak for din positive tilkendegivelse af vores produkter samt af serviceafviklingen.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice

Har for et års tid siden købt en ejendom med STM vinduer. I en havedør var en "dims" som er med til at forhindre, at en åben dør ikke blæser op, gået i stykker.

Jeg skriver til STM Vinduer og forsøger på bedste vis at forklare "dimsens" udseende og funktion.

Straks næste morgen modtager jeg en mail med et billede - "Er det sådan en "dims", hvilket jeg kunne bekræfte.

Få dage efter modtager jeg med posten et par nye "karmfæste" - og uden beregning :-)

Se det kalder jeg fantastisk kundeservice - tak for det.

De bedste hilsner

René Fischer Striberg

June 11, 2018

Hej Rene´

Tak for din positive tilbagemelding - vores målsætning er tilfredse kunder.

STM VINDUER A/S

Brian Kristiansen

Rated 5 out of 5 stars

Hej vi har lige fået ny vinduer og døre …

Hej vi har lige fået ny vinduer og døre fra STM.
Vi er blevet anbefalet af tømmer og tømmerhandel at købe dansk produceret vinduer.
Men vi kan konstatere at de ingen slut kontrol har.
Nu er de sat i huset og vi har opdaget at der er flere steder at gummi lister ikke er monteret korrekt og der er lim på glasset,
der står også vand i låsebeslag konstant så når det fryser kan man ikke åbne vinduet.
Nu vil vi kontakte STM og er spændt på hvordan de vil reagere
Vi har lige haft en service mand der lavet alle de fejl der var.
Og jeg vil sige at det var en god og hurtig service både fra kontoret og service teknikker 👍

January 21, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Super service og fantastisk hjælpsomhed.

I forbindelse med at min mor skulle have sat rullegardiner op og nedtaget gamle persienner, der var skruet fast i vinduesrammerne, blev der naturligt nogle små skruehuller og skrammer efter disse beslag.
På vinduesrammen kunne jeg på en label se, at vinduerne var købt hos STM vinduer. På samme label var der adresse og telefonnummer tillige med serienr. m.m.
Jeg ringede til STM vinduer, Serviceafdelingen, hvor jeg kom til at tale med Brian Kristiansen, der oplyste mig om i første omgang ralkoden og da jeg spurgte ind til, om de havde noget "maling" liggende i små mængder, undersøgte han sagen med det samme og sagde så, at han ville sende et par reparationssæt til min mor, hvori der var pensel, slibepapir og maling.
1/2 time efter modtog jeg en mail med meddelelse om, at det blev sendt til min mor uden beregning i den kommende uge.
Helt fantastisk service af STM vinduer og en usædvanlig dejlig og imødekommende indstilling hos Brian Kristiansen.
Super firma.

August 17, 2017

Hej Jens,

Tak for din positive kommentar - dejligt at de små ting også påskønnes på denne måde.

Stor ros til STM

Jeg har fået monteret døre og vinduer i hele huset fra stm vinduer i 2016 af min lokale tømmer.
Alt var pænt og i orden, prisen var god, og ingen problemer med levering eller montering.
Er super glad for mine døre og vinduer, de er stadig flotte som nye!
Finishen er i top og de er rigtig godt grundmalet indvendig, det er et flot tykt lag.
Vil altid anbefale STM og vil selv købe herfra fremover.

August 8, 2017

Hej Dorthe,

Tak for din kommentar - Det er meget positivt for STM og din tømrer, der sikkert har været med til at rådgive dig, at du efter et år føler trang til at rose sags forløbet samt kvaliteten af vore produkter.

Det blev UG+ herfra!

Det blev UG+ herfra!

Jeg arbejder med vinduer og døre til daglig - har monteret i tusindvis!
Aldrig har jeg oplevet professionalisme og ikke mindst kvalitet som med STM. - Fremover vil jeg ikke anvende andre end STM, især når vi taler træ/alu.
Så sent som i dag har jeg modtaget eksemplarisk vejledning, service og reservedele UB. Så jo, fra mig til STM = UG!

May 22, 2017

Hej Carsten,

Tak for din positive tilbagemelding - bedre anbefaling kan man vist ikke få.

Købte vinduer i 2013

Købte vinduer i 2013, og må sige at jeg ingen problemer har haft, hverken med levering, eller finnish. Vinduerne står her 4 år efter som nye, og jeg har kun gode ting at sige om produktet.

Mvh.

Jes C.

April 23, 2017

Hej Jes,

Tak for din positive tilbagemelding.
Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvilke af vore vinduessystemer du har købt, men det at vi påfører ca. 20% mere maling på vore elementer end Vinduesindustrien foreskriver resulterer i en flot og stærk overflade og dermed en længere holdbarhed.

Problemer med beslag

Problemer med beslag: Jeg har et hus fra 2002 med vinduer og døre fra STM. et beslag på en terrasse dør har problemer. når jeg ringer til STM få jeg at vide at efter 10 år er der ikke længere reserve dele på lageret. deres løsning er : "KØB EN NY DØR" med andre ord, deres produkter holder kun 10-15 år PAS PÅ!!!!

April 3, 2017

Hej Peter,
Du skal være ærlig og oprigtig når du vælger at kommenterer på STM Vinduer på denne portal.
Det er korrekt vi i dette tilfælde - 15 år efter levering af din terrassedør ikke længere har det pågældende beslag på lager, men du skal også huske at nævne, at min kollega i servicecenteret som det sidste i telefonsamtalen nævnte for dig, at du skulle komme tilbage til ham, hvis du ikke selv fandt en anden løsning.

Jeg vil bede dig kontakte mig angående denne sag.

Mobil: 24974957
E-Mail: ncs@stmvinduer.dk

Super Service og kompetent rådgivning,

Jeg bestilte vinduer gennem den lokale byggemarked, og da jeg ikke er fagmand, havde jeg i sagens natur en del spørgsmål, for at være på den sikre side,
Alle mine spørgsmål blev besvaret til min fulde tilfredshed, detaljer gennemgået, leverance til aftalt tid og sted, og super flotte vinduer - der nu pynter på sommerhuset,
Glæder mig til igen snart at bestille til mit nye skur, kunne ikke drømme om at købe andet end STM,
En superglad kunde,

January 19, 2017

Hej Henrik,
Tak for din positive anmeldelse.

Is this your company?

Get free account