See what reviewers are saying
Scherpe prijs, makkelijke web-shop, supersnelle behandeling van de order en vriendelijk geholpen bij het afhalen. Hier komen we nog eens terug.
Dinsdagavond 22.00 uur een stofzuigerslang, type Miele, besteld. Donderdagmiddag werd het pakketje al bezorgd. Supersnel dus! Omdat deze slang een voordelig alternatief was, vond ik het wel spannend... See more
Kapot product gestuurd. Ze weigeren dit op te lossen. Zeer agressieve correspondentie als het ze niet bevalt dat je reclameert. Jullie reageren met 'Neem gerust contact op'. Dat heb ik gedaan, w... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Sinds 2003 is Stofzuigerzakkenexpert.nl dé specialist op het gebied van stofzuigerzakken en -onderdelen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met meer dan twee decennia ervaring bieden wij een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. Onze focus ligt op eigen merk artikelen, waardoor we kwaliteit kunnen garanderen en tegelijkertijd voordelig blijven. Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan klanttevredenheid. Met een gemiddelde beoordeling van 9/10 uit meer dan 985 reviews op Feedback Company en een lidmaatschap bij WebwinkelKeur sinds 2015 , streven we ernaar om elke klant een positieve ervaring te bieden. Onze klantenservice staat bekend om haar vriendelijkheid en uitgebreide vakkennis, waardoor we snel en effectief kunnen inspelen op vragen en behoeften. Bij Stofzuigerzakkenexpert.nl begrijpen we dat gemak en betrouwbaarheid essentieel zijn. Daarom zorgen we voor een gebruiksvriendelijke website, snelle levering en duidelijke productinformatie. Onze producten zijn eenvoudig te vinden op type of merk, zodat u altijd de juiste keuze maakt. Kies voor Stofzuigerzakkenexpert.nl en ervaar de combinatie van kwaliteit, service en expertise. Bezoek onze website voor meer informatie en ontdek waarom zoveel klanten ons aanbevelen.
Contact info
Transportweg 34, 2421 LS, Nieuwkoop, Netherlands
- 0172575056
- info@stofzuigerzakkenexpert.nl
- stofzuigerzakkenexpert.nl
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Scherpe prijs en goede service.
Degelijke eigen merk stofzuigerzak.
Degelijke eigen merk stofzuigerzak.
En een stuk goedkoper.
Vriendelijke ontvangst bij afhalen.
Een aanrader.

Gewoon top… Eerlijk bedrijf
Gewoon top… We hadden filterpakket voor onze CX1 Boost nodig.. En Hier gewoon op voorraad, zullen ook ongetwijfeld uit China komen. Maar perfecte pasvorm en volgende dag geleverd. Duidelijke website, nog leuke prijzen en snelle verzending… Dus top 👍👍👍
Duidelijk en goed advies.
Duidelijk en goed advies.
Super voordelige en sterke stofzuigerzakken. Snel geleverd
Van radiostilte naar begrip
Eerder proberen contact met ze op te nemen via de 'help-button', week later ook al het contactformulier ingevuld omdat misschien die help knop niet werkt? En nu een week later gebeld die gelijk naar de voicemail ging. Bestaat dit bedrijf wel?
Update:
Zojuist wel telefonisch gesproken. Ze hebben een brand gehad en daardoor (begrijpelijk) hele andere dingen die ze ook aan het regelen zijn. De vrouw aan de telefoon hielp mij heel begripvol en ik heb alle vertrouwen om daar (weer) een bestelling te plaatsen.
Snelle beschikbaarheid van het…
Snelle beschikbaarheid van het bestelde, mogelijkheid om in Nieuwkoop op te halen (scheelt het bedrijf verzendkosten en koper ergernis door trage bezorging post nl)
Product is precies wat ik nodig heb, vriendelijke dame bij aflevering.

Zeer snelle reactie
Zeer snelle reactie
En de artikelen waren op voorraad

Wat een service!
Ik had een vervangende stofzuigerslang besteld voor mijn Miele. Echter bleef de slang niet goed zitten. Over en weer gemaild, gebeld en filmpjes gestuurd. Waarschijnlijk was het gat waar de slang bevestigd moest worden na 7 jaar uitgesleten. Uiteindelijk werd de slang persoonlijk omgeruild voor één die wel bleef zitten.

Opbergclip
Ik belde voor een onderdeel, om voor het opbergen de stang met slang aan onze oude stofzuiger te bevestigen. Dat stond niet op de website en werd ook niet meer gemaakt. De vriendelijke mevrouw had er nog één. De volgende dag had ik die voor een schappelijke prijs in huis. Wij waren er blij mee. Wat een service op maat. Nogmaals bedankt.

Klantvriendelijk en goede prijs/kwaliteit
Ik heb in de ochtend mijn filter besteld en kon deze dezelfde dag nog afhalen. De jongedame die er werkt heeft mij zeer correct geholpen. De filter van de Dyson v11 past perfect! In plaats van het uitspoelen van het filter, wat een geknoei, zal ik mijn volgende weer hier bestellen.

Reply from Stofzuigerzakkenexpert
goede en snelle reactie via de app over…
goede en snelle reactie via de app over de info van het product. en supersnelle, binnen 24 uur, bezorging
TOP

Reply from Stofzuigerzakkenexpert
NIET compatibel - geen correcte en volledige info
Ik bestelde een product dat aangegeven werd compatibel te zijn met mijn nieuwe AEG stofzuiger.
Het bleek echter niet te passen.
reactie was : Wij begrijpen dat het desondanks verwarrend kan zijn wanneer een artikel toch niet compatibel blijkt, en dat is vervelend.
U kan wel nog een hulpstuk bij bestellen..
Dus een extra hulpstuk betalen en terug verzendkosten waardoor het onderdeel dat ik besteld heb plots 3x duurder is. Of terugzenden.. maar dan betaal je ook.
Dit vind ik té gemakkelijk van stofzuigerzakkenexpert.
Klant betaal dus maar, het is niet onze fout..
Ik krijg uiteindelijk na aandringen de mogelijkheid om het aan te kopen zonder verzendkosten.. de goesting is over, ik betaal uiteindelijk gewoon meer.. jammer van deze review, ik doe dat normaal nooit .. ik heb geprobeerd te communiceren..
Na reactie van de leverancier op mijn review geef ik dit nog mee :
Beste team van Stofzuigerzakkenexpert,
Dank voor jullie reactie.
Ik wil graag duidelijk maken dat ik op geen enkel moment heb gedreigd heb. Die suggestie klopt niet en vind ik jammer. Ik heb gewoon aangegeven dat ik niet tevreden was met de gang van zaken, en dat ik me niet goed voelde bij de manier waarop er gecommuniceerd werd.
Wat me ook stoort, is de bewering dat er herhaald en redelijk geprobeerd is om tot een oplossing te komen. In werkelijkheid was ik degene die meerdere keren het initiatief nam om contact op te nemen om een correcte oplossing te kunnen krijgen.
Bij het borsteltje stond vermeld dat het “past op AEG-stofzuigers”. In mijn geval bleek dat niet zo te zijn. Dat voelde voor mij misleidend, zeker omdat ik op hetzelfde moment ook zakken voor exact ditzelfde model van stofzuiger heb besteld. Misschien had er dan al een seintje kunnen komen dat het hulpstuk mogelijk niet zou passen.
Het gaat mij niet om het bedrag, dat is relatief klein > €6,95, maar om het principe. Als klant voelde ik mij in deze situatie onvoldoende gehoord en totaal niet happy. Ik heb er 3 weken over gedaan om dan toch uiteindelijk dit te posten.
Zelf ben ik ook ondernemer, en ik probeer mijn klanten altijd zo goed mogelijk te helpen, tot in het uiterste.
Misschien kunnen jullie iets met die insteek.
Voor mij is hiermee alles gezegd. Ik sluit mijn communicatie hierbij af.
Met vriendelijke groet en veel succes verder,
en dat meen ik oprecht,
l wouters

Reply from Stofzuigerzakkenexpert
Bestelling was snel verzonden en netjes…
Bestelling was snel verzonden en netjes geleverd

Gewoon goed
Gisteren besteld en vandaag al geleverd. Direct gemonteerd en gebruikt. Ondanks enkele negatieve reacties toch de gok gewaagd. En ik ben heel tevreden

Reply from Stofzuigerzakkenexpert
Zondag een set stofzuigerzakken voor…
Zondag een set stofzuigerzakken voor mijn Karcher T 10 besteld en vandaag dinsdag al geleverd door post.nl De stofzuigerzakken passen perfect en waren goed verpakt.

Reply from Stofzuigerzakkenexpert
Ik wist niet zeker welke zakken er in…
Ik wist niet zeker welke zakken er in mijn nieuwe stofzuiger gingen. Heb hier goed advies gehad over de juiste zakken voor mijn Karcher stofzuiger!

Reply from Stofzuigerzakkenexpert
De stofzuigerzakken en filters hebben…
De stofzuigerzakken en filters hebben een mooie prijs en zijn snel geleverd. Ik ga zeker vaker bestellen!

Reply from Stofzuigerzakkenexpert
Ik had wat filters en zakken voor mij…
Ik had wat filters en zakken voor mij stofzuiger bestelt de eerste pakje was helaas spoorloos heb toen contact gehad en hebben ze meteen geregeld voor een nieuwe pakje en heb het binnen gekregen super bedankt en ik blijf zeker bij jullie bestellen

Reply from Stofzuigerzakkenexpert
Na de bestelling kreeg ik van PostNL…
Na de bestelling kreeg ik van PostNL een naheffing ivm onvoldoende gefrankeerd. Via de mail contact opgenomen en binnen 10 minuten was dit opgelost door de webshop.

Goed geholpen
Goed geholpen. Goede kwaliteit product geleverd gekregen van hun eigen merk. Niet duur

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.