Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De Rust in je blaas training heeft mijn leven echt verbeterd! Voor het eerst slaap ik 's nachts door zonder zorgen over urineverlies, wat een enorme opluchting is. Hoewel ik nog een beetje last heb va... See more

Rated 5 out of 5 stars

Het heeft me echt geholpen. Ik heb tools gekregen die me, na periodes van vallen en opstaan, de rust hebben gegeven die ik nodig had. De opgaande lijn is duidelijk aanwezig. Ik heb zoveel bagage meege... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dr Erna is een gedreven arts die daad werkelijk mensen wil helpen hun blaas problemen op andere wijze te benaderen en daarmee goede resultaten weet te behalen. Geen baat geld terug gaf mij de doorslag... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ik oriënteerde mij op hetgeen Erna Beers biedt. Wat volgde was een reeks mails waarin zij mij niet met rust liet en doordramde dat ik haar dure cursus moest volgen. Meerdere stalk mails volgden, 17 in... See more

Company details

1. Self-Service Health Station
  2. Training Centre

Written by the company

Stop Urineverlies Nu helpt jou om je urineverlies te stoppen. Zelf. Zonder operatie of medicatie. En zonder levenslange oefeningen. Dit doen we door online trainingen, die je vanuit je huis, dus anoniem en in je eigen tempo kunt doen. Door de SUN training stop je blijvend je urineverlies bij inspanning. Dat is urineverlies bij lachen, niezen, hoesten, springen, tillen, sporten, e.d. De SUN training is een unieke methode die verder gaat dan alleen wat oefeningen voor je bekkenbodem. Daarom is de training zo succesvol. En wat zo fijn is: als je urineverlies is gestopt, kun je stoppen met oefenen. Je lichaam doet dan weer vanzelf wat het moet doen. Zodat je geen operatie nodig hebt. Dat wil je, toch? De Rust in je blaas training is voor vrouwen en mannen met een overactieve blaas, vaak aandrang en/of urineverlies bij aandrang. Een ander woord is urge incontinentie. Dat gevoel van aandrang kan je leven beheersen. Gelukkig heeft dr. Erna Beers ook hiervoor een unieke methode ontwikkeld die je écht helpt rust in je blaas te krijgen. Zodat je geen medicatie, botox of neurostimulator meer nodig hebt. We staan elke dag met het hele team van Stop Urineverlies Nu voor jou klaar!

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

40 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Wat een fijne uitleg van oefeningen en…

Wat een fijne uitleg van oefeningen en alle materialen. De oefeningen zijn goed te doen en de uitleg is fijn.
Vooral ook de uitleg dat je hersenen je aansturen en dat gewoontes ontstaan is in het begin lastig om aan te nemen. Door het te ervaren merk je werkelijk dat het anders kan. Fijn.
Nu het laatste stukje om helemaal droog verder te gaan. Dat is heel belangrijk maar ook het moeilijkste voor mij. Ik ga ervoor!
Groet San

September 29, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel San, voor het delen van je ervaring. Wat mooi te lezen dat de Rust in je Blaas training je al zo veel inzichten heeft gegeven. Veel succes met de laatste loodjes. Met hartelijke groet, Erna Beers

blij mee

De training brengt me heel veel meer dan alleen een technische training ''hoe om te gaan met urineverlies''. De training brengt me beter en liefdevoller in contact met mijn lichaam.

September 24, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Wat goed om te horen, HIG. En dank je wel voor het delen. Hartelijke groet, Erna Beers

Rated 3 out of 5 stars

het was gemiddeld

het was goed , mails vond ik soms opdringerig .
maar evengoed dank je wel erna en team .
wat ik er van heb opgepikt

September 21, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Beste Monique van Bogerijen, dank je wel voor het delen van je ervaringen. We nemen contact met je op om te kijken waar we van kunnen leren en jou mee kunnen helpen. Hartelijke groet, Erna Beers

Rated 5 out of 5 stars

Een nieuwe en verfrissende kijk op een al lang aanslepend probleem.

Deze training heeft mijn ogen geopend voor een nieuwe benadering voor een probleem waar ik al vele jaren mee worstel. Het perspectief dat geboden wordt geeft hoop op een duurzame oplossing, die mogelijk ook op andere terreinen werkt. In een veilige en aangename sfeer kan je met je problemen aan de slag. Een topper.

September 18, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Beste Luc, dank je wel voor het delen van je ervaringen. Mooie woorden, waar ik stil van word. Hartelijke groet, Erna Beers

Rated 5 out of 5 stars

SUN TRAINING !!Heb de cursus 6 mnd gevolgd en ben zo…

Heb de cursus 6 mnd gevolgd en ben zo enthousiast,dacht wel in begin poe poe,maar heb doorgezet van zeer groot Inc.verband naar nu kleinste inlegkruisje voor de zekerheid.
Ik liep altijd overal eerst n wc te zoeken,ook thuis 2x voordat ik wegging...
Nu naar 6 mnd ongelofelijk ik denk en zie geen wc meer staan,,het is echt n mind set up....je denkwijze is veranderd,maar het was pittig zeker niet simpel maar tussendoor de live uitleg was moeite waard!!! Ikbedank Erna en team voor deze geweldige cursus!!!! Oh ja ben met alle oefeningen gestopt,wat ik niet wist,ik dacht dit moet je jaren mee door gaan...niet dus💪👌👌👌👌succes als je gaat beginnen!! Hg Mie

November 1, 2023

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Wat goed om te horen, Mie, dat je zo blij bent met de SUN training. Hartelijke groet, Erna Beers

Goede keuze.

Geruime tijd heb ik getwijfeld of ik me voor de SUN-training zou aanmelden. Mijn urineverlies was niet heel erg, alleen bij hoesten, niezen en lachen een beetje. Maar het werd wel langzaam meer. Ik vroeg me af of de training wel zou helpen, en of ik tijd genoeg zou hebben voor de oefeningen want, zoals velen, heb ik het vaak druk.
Toch de stap genomen om me aan te melden, omdat ik wilde voorkomen dat het erger zou worden. Een goede keuze, want ik ben nu helemaal van urineverlies af! De oefeningen zijn goed te doen, je hoeft ze niet achter elkaar te doen en de begeleiding online, met uitleg, is prima. Ik zal af en toe de oefeningen blijven doen; een heerlijke ontspanningsoefening, en korte work-outs voor een krachtige core.
Bij twijfel; volg deze cursus voor meer vrijheid en minder ongemak.

September 1, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Beste Bente, dan je wel voor het delen van je ervaringen met de SUN training. Wat fijn dat je je vrijheid terug hebt! Hartelijke groet, Erna Beers

Rated 4 out of 5 stars

Door een verkoudheid met hoesten en…

Door een verkoudheid met hoesten en niezen kwam ik er achter, dat ik er nog niet helemaal vanaf ben en heb de eitjes/oefeningen weer opgepakt!

August 6, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je review, Laura. Ga door met oefenen tot het urineverlies in alle situaties is gestopt. Hartelijke groet, Erna Beers

Rated 4 out of 5 stars

Waardevolle trainingen. Helaas ben ik er nog niet

Ik heb de suntraining gevolgd en 2x de rust in je blaastraining. Zeer waardevolle trainingen en Erna doet het super goed. Helaas heb ik nog steeds geen volledige rust in mijn blaas. Zolang ik bezig ben met de cursus gaat het vrij aardig. Heb het gevoel dat ik de cursus nodig heb om allert te blijven. Gezien de kosten toch maar weer gestopt. Probeer het nu alleen, maar weet niet of dit gaat lukken. Al met al ben ik al een paar jaar bezig.

August 28, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Beste AP, goed dat je je ervaringen deelt. Je mag altijd overleggen als je dat wilt. Dat weet je, hè? Hartelijke groet, Erna Beers

Discipline

Ik heb ( nog )geen ervaring.
Bij ligt het aan het uitstelgedrag.
Waar het op neerkomt is de discipline om ervoor te gaan.
Zelf ga ik ervan uit dat ik dit programma van de Sun training heb gekocht en dat ik er altijd aan kan beginnen wanneer het mij schikt.
Ik ben gewend om meestal een inco te dragen en vooraf naar het toilet te gaan.
Zit namelijk nog in mijn systeem.
En dit gaat me nog steeds goed af.
Vandaar hierin. mijn nalatigheid.
Wat ik zo eerlijk en lief van haar vond.
Is dat ik ermee zat, met de vraag van is het nou rust in de blaastraining blaas of toch de sun training. We kozen voor het laatste.
En daarom kreeg ik van het teveel betaalde bedrag netjes teruggestort.
Dit heb ik heel erg gewaardeerd om haar eerlijkheid.
Ik vind de lessen uitmuntend en zorgvuldig.
Je kan altijd een email sturen wat ook altijd wordt beantwoord.
En als laatste ik ga het nog doen en het zal me ook het nodige aan resultaat opleveren.

August 18, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze hulp. Nu wel nog aan de slag gaan, hè? Het is zo fijn om de vrijheid te ervaren als je geen urineverlies meer hebt! Hartelijke groet, Erna Beers

Stop Urine Verlies Nu. Dr. Erna Beers

Eindelijk begrijp ik mijn blaas. Ik raad het iedereen aan, vooral na de zwangerschap,had ik het maar eerder geweten. Bedankt.

August 18, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel, Monique, voor je review. Geniet van je vrijheid! Hartelijke groet, Erna Beers

Rated 5 out of 5 stars

Ben je bereid om eerlijk tegen jezelf te zijn?

Ik heb geleerd dat urineverlies meer is dan alleen je bekkenbodem trainen. Het is meer dan hard werken. Het is eerlijk kijken naar jezelf en leren loslaten. Als je daarvoor open staat, dan is deze training een waardevol cadeautje voor jezelf.

August 8, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel, Sovall, voor je mooie review. Het klopt als een bus dat urineverlies bij inspanning niet overgaat door alleen wat bekkenbodem oefeningen. Hartelijke groet, Erna Beers

Goede uitleg

Goede uitleg. Je gaat anders denken. Je gaat communiceren met je brein.
Ik heb het wel gedaan in combinatie met een dagelijkse dosering antibiotica voor steeds terugkerende blaasontstekingen en ik ben bij een bekkenbodemfysio geweest, zodat je ook inzicht krijgt hoe je bekkenbodem werkt. Het duurt even maar uiteindelijk wordt je blaas/brein rustiger.

August 8, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Wat fijn om te horen, Mieke, dat je eindelijk resultaat hebt. En goed dat je voor jezelf gezorgd hebt. Hartelijke groet, Erna Beers

Rated 5 out of 5 stars

Blij dat ik de SUN training gevolgd…

Blij dat ik de SUN training gevolgd heb!

Want na 5 maanden trainen verlies ik geen urine meer. Hoe fijn is dat! Was dat.... moet ik helaas melden. Door een fikse verkoudheid verlies ik toch weer urine. Ik blijf dus oefenen en de eitjes gebruiken. Hopelijk komt er een moment dat urineverlies ook weg blijft bij een flinke hoestbui. Verder vind ik de training duidelijk uitgelegd en is de maandelijkse Q&A een stimulans. Ik maak geen gebruik van facebook omdat dit voor mij geen toegevoegde waarde heeft.

July 23, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Beste M, wat goed dat je al in 5 maanden je urineverlies gestopt was. Train vooral door totdat het urineverlies in alle situaties is gestopt, dus ook bij hoesten. Hartelijke groet, Erna Beers

Rated 5 out of 5 stars

Rust in mijn blaas en in mijn hoofd

Het gaat hartstikke goed! Dankzij de Rust in je blaas training ga ik zonder nadenken de deur uit, zonder eerst te checken of ik moet plassen.
Het geeft mij zoveel meer rust! 's Nachts hoef ik er nog maar één keer uit en soms slaap ik de hele nacht door. Ik deel mijn ervaringen ook met anderen, zoals dat een overgevoelige blaas eigenlijk overgevoelige hersenen zijn.
Daarnaast heb ik minder last van een volle blaas na het ontlasten door een simpele tip. Dit betekent dat ik nu niet 10 minuten later hoef te plassen, maar pas na een uur of soms helemaal niet. Deze training heeft mijn leven echt verbeterd!

July 25, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Wat fijn om te horen, S, dat de Rust in je blaas training zo goed is bevallen. Geniet van je vrijheid! Hartelijke groet, Erna Beers

De positieve benadering

De positieve benadering. Begrip. Laten zien dat je niet de enige bent. Goede ( steeds herhaalde) uitleg dat het je brein is in plaats van je blaas (klopt in ieder geval bij mij). Mild zijn voor jezelf als het even wat minder gaat.

July 24, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Beste J, dank je wel dat je als man je inzichten over de Rust in je blaas training hebt gedeeld. Ook mannen hebben last van een overactieve blaas en gelukkig hebben ze ook baat bij de training. Geniet van je vrijheid! Hartelijke groet, Erna Beers

rustig en geduldig

Heel fijn dat er regelmatig de voorgaande informatie opgefrist werd. En met veel geduld

July 23, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel, Ina, voor het delen van je ervaring met de Rust in je blaas training. Hartelijke groet, Erna Beers

Onbezorgd weer op pad

Ik heb de Rust in je blaas training als heel erg positief ervaren. Dankzij de training heb ik geleerd om te gaan met mijn automatische brein, wat mij veel rust heeft gegeven. Voor mij was alles afdoende en ik ga nu nog maar 7-8 keer per dag naar het toilet, wat een enorme verbetering is. Ik zou deze training zeker aanbevelen, omdat ik er echt baat bij heb gehad. Erna Beers en het SUN team zijn helder, betrokken en deskundig.
Erik Drouen

June 1, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel, Erik, voor je mooie woorden. En wat fijn dat je zoveel verbetering ervaart. Geniet van je vrijheid! Hartelijke groet, Erna Beers

Rated 5 out of 5 stars

Het heeft echt zo goed geholpen

Het heeft echt zo goed geholpen, zo’n andere insteek om vanuit een andere hoek er naar te kijken en het werkt😃😃 Mijn complimenten! Wat super dat Erna op deze wijze zoveel vrouwen helpt. Van een heel vervelende kwaal die tijdelijk blijkt en je vrijheid nogal beperkt naar veel meer vrijheid, ontspanning en minder zorgen rondom je blaas. Dank je wel!!

July 22, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je mooie woorden! Ik ben heel blij voor je dat je je vrijheid terug hebt! Hartelijke groet, Erna

Rated 3 out of 5 stars

Resultaat bereikt, maar deel aanbod voor mij niet zinvol

De gevarieerde aanpak vond ik top. Ik vind de stem van Erna niet prettig voor de psoaontspanningsoefening. Ik vond de vragensessies online slaapverwekkend en heb ik dus maar 1x gevolgd en 1x een stukje van een opname bekeken. Werkt voor mij niet. Had liever in plaats daarvan een half uur 1 op 1 sessie gehad. Alles bij elkaar: ik heb veel geleerd. Maar het was te duur voor wat ik gebruikt heb. Met alleen de videolessen en audeoopnames had ik hetzelfde bereikt.

July 18, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel, Willemijn Tholen, voor het delen van je persoonlijke mening. Fijn dat je resultaat hebt bereikt. Drie sterren vind ik dan wel erg karig, gezien het feit dat je eerder geen resultaat had.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look